انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آشنایی مقدماتی با دایرکتوری‌های موجود در سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 1532 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
Google Docs و Microsoft SkyDrive و DropBox و سایر شرکت‌ها که خدمات به اشتراک‌گذاری فایل ارایه می‌دن، اکثرا تو ایالات متحده هستند و باید از قوانین‌اش پیروی کنند. حالا این که یه سری سیاست‌گذاری‌های اشتباه از طرف مسیولان ما باعث شده وارد این تحریم (ناخواسته برای من و شما) بشیم دلیل نمیشه که این وب‌سایت‌ها جای خوبی برای ما ایرانی‌ها نیستن، چون در نهایت ما هم مثل بقیه کاربران اینترنت حق استفاده از خدماتی که به صورت عمومی ارایه میشن رو داریم که این حق ناخواسته از ما گرفته شده...

فرمایش شما متین، ولی وقتی من نمی‌تونم مثلا این سند که تو گوگل هست رو ببینم، پس گوگل برای من اون کارایی رو نداره و بهتره از جای دیگه‌ای استفاده کنم. درضمن به گفته‌ی وکیل بنیاد نرم‌افزار آزاد (که اون هم در ایلات متحده قرار داره) بسیاری از تحریم‌های گوگل و شرکت‌های مشابه علیه مردم ایران اضافیه و قوانین امریکا اون‌ها رو مجبور به چنین کاری نمی‌کنه.
من خودم از ایرانسل استفاده می‌کنم و با سرویس‌های گوگل مشکلی ندارم. با مبین نت و پارس‌انلاین و شاتل هم که امتحان کردم مشکلی نبود. شما از چه isp استفاده می‌کنی؟ البته به یه نکته دیگه هم باید توجه کرد و اون برگذاری اجلاس اخیر تو ایران هستش که نه تنها با کاهش سرعت دسترسی به اینترنت همراه بوده بلکه دسترسی به اکثر سایت‌هایی که از پروتکل دامنه امن یا https استفاده می‌کنن یا با مشکل مواجه شده یا کلا قطع شده مانند گوگل و خدمات آن
آزادی == نرم افزار آزاد == گنو/لینوکس

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
برای من مشکلی نداره و به راحتی قابل دیدن هستش !

اینکه گوگل الان حرفه اول رو میزنه شکی نیست ! دنیا رو باید گوگلی دید .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .