انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عجیب :-؟ بعد از نصب سون  (دفعات بازدید: 1571 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
مشکل عجیب :-؟ بعد از نصب سون
« : 26 امرداد 1391، 08:11 ب‌ظ »
سلام
من بعد از اینکه سون نصب کردمم موقه بالا امدن دیگه گزینه های مربوط به انتخوب سیستم عامل رو نمی بینم و از همه بدتر وقتی داخل سون می شم فقط به درایوی که سون رو نصب کردم دسترسی دارم و به اون قسمت از هاردم که لوبونتو نصب بود دسترسی ندارم و اینکه هاردم هم داخلش یه سری عکس دارم که شدیدن لازمه
می خواستم بدونم راهی هست کلا که بشه هارد رو قبل از ورود به یه سیستم عاملی بهش دسترسی داشت و یه سوی فایل رو کپی کرد و این که اصلا این مشکل از کجاست :-؟  ???

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
پاسخ : مشکل عجیب :-؟ بعد از نصب سون
« پاسخ #1 : 26 امرداد 1391، 08:18 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز به دنیای آزادی خوش اومدی
خب گراب شما ترکیده دیگه بعد پارتیشن های ext4 در ویندوز ساپورت نمی شن
اینجوری نشو :o
برای دیدن پارتیشن های لینوکس در ویندوز از نرم افزار زیر استفاده کن
http://sourceforge.net/projects/ext2readبرای تعمیر گراب هم سرچ کنی تو گوگل و این سایت خیلی واسش مطلب می یاد .
روش دیگه هم استفاده از mbr ویندوز از نرم افزار easybcd در ویندوز استفاده کن و گراب 2 را به منو اضافه کن

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #2 : 26 امرداد 1391، 08:21 ب‌ظ »
سلام
خوب برای تعمیر گراب به لینک زیر سر بزن
http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto#head-4c7773949c6bc9d71484e211fa49429b9cb9acc2
و برای اون عکسها هم با یک دیسک زنده سیستم را بوت کن و هر‌چی خواستی کپی کن . در آخر یه سرچ کوچولو قبل از ایجاد تاپیک میکردی هم خوب بود .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 امرداد 1391، 08:43 ب‌ظ »
http://sourceforge.net/projects/ext2readبرای تعمیر گراب هم سرچ کنی تو گوگل و این سایت خیلی واسش مطلب می یاد .
روش دیگه هم استفاده از mbr ویندوز از نرم افزار easybcd در ویندوز استفاده کن و گراب 2 را به منو اضافه کن
سلام اول اینکه من 2 ساله که به دنیای ازادی اومدم الان برای استراحت و دور بودن از دردسر ها ازادی و دانودمنیجر بیشتر ویندوز رو نصب کردم :-؟ اما از خیرمقدمتون نهایت سپاس رو دارم
و سوال دیگه بعد از نصب اون نرم افزار بدون هیچ مشکلی می تونم بازم بااون درایو تبادل اطلاعات کنم ؟

سلام
خوب برای تعمیر گراب به لینک زیر سر بزن
http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto#head-4c7773949c6bc9d71484e211fa49429b9cb9acc2
و برای اون عکسها هم با یک دیسک زنده سیستم را بوت کن و هر‌چی خواستی کپی کن . در آخر یه سرچ کوچولو قبل از ایجاد تاپیک میکردی هم خوب بود .

برای لینکتون مرسی من سیدی زنده رو می دونستم مشکل این بود که الان همچین سیدی رو ندارم و بیشتر می خواستم بدونم بدون اون هم می شه یا نه و برای گراب هم اصلا نمی دونم بو اون منوی اولیه گراب می گم که بخوام دربارش جستجو کنم اما چشم بازم سعی میکنم تاحد امکان سرج کنم :/

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 امرداد 1391، 09:26 ب‌ظ »
برای دانلود از این سایت باید کاره خاصی رو انجام بدم اخه هرکاری می کنم دانلود نمی شه :-؟

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
« پاسخ #5 : 26 امرداد 1391، 11:12 ب‌ظ »
نه ولی اگه نتونستی اینو تو گوگل سرچ کن اسم نرم افزارست تو سایت های ایرانی هست ext2explore
راستی من تعجب می کنم شما که کاربر دو ساله دنیای آزادی یعنی نشده تا حالا گرابت بره رو هوا و تعمیرش کنی اگر این جوری باشه که خیلی خوش شانسی من که یک ساله دارم اوبونتو کار می کنم این گراب و mbr منو تا الان صد بار بد بخت کردند

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 امرداد 1391، 01:28 ق‌ظ »
نه ولی اگه نتونستی اینو تو گوگل سرچ کن اسم نرم افزارست تو سایت های ایرانی هست ext2explore
راستی من تعجب می کنم شما که کاربر دو ساله دنیای آزادی یعنی نشده تا حالا گرابت بره رو هوا و تعمیرش کنی اگر این جوری باشه که خیلی خوش شانسی من که یک ساله دارم اوبونتو کار می کنم این گراب و mbr منو تا الان صد بار بد بخت کردند

اخه کار من در اوبونتو این بود
دلیل اصلی محاجرت : کد زدن :)
کار فرعی : چت - وبگردی - فیلم

آفلاین Talangor (پورغلام)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #7 : 27 امرداد 1391، 08:48 ق‌ظ »
*  خیلی کار مطمئنی نیست که از این برنامه ها که از تو ویندوز پارتیشن های گنو/لینوکس رو mount میکنن استفاده کنی.یعنی ناقصن.

** در ضمن به نظرم یه راه ساده تر هست که نیازی به اطلاعات خاصی نداره، با ۴ حرکت ساده زیر:

1) از اینجا فایل iso مربوط به نرم افزار SuperGrub2 رو دانلود کن.(حجمش فقط 7 مگابایته)
2) رو ۱ CD رایتش کن ، یا با نرم افزاری مثه UnetBootIn روی فلش مموری نصبش کن.
3) سیستم رو با SuperGrub2 بالا بیار.لیست کامل از سیستم عامل های موجود روی سیستم رو هر جا که باشن بهت نشون میده.لزا میتونی اوبونتوی خودتو از تو لیست انتخاب کنی و بیاریش بالا.
4) توی اوبونتوی خودت که رفتی ، Grub2 رو reinstall کن.فقط همین. حالا سیستمو که ریستارت کنی میبینی Grub دوباره درست شده.
بعدم برو حالشو ببر.

البته این ۱ راه برای تازه کاراست.
از SuperGrub تو لینکی که دوستمون بهروز داده بود خیلی ناقص صحبت شده بود، و خیلی هم قدیمی.گفتم شاید بیشتر به درد بخوره.

کاری بود در خدمتم.
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1391، 09:08 ق‌ظ توسط Talangor (پورغلام) »
M.Mahdi.Pourgholam

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 02 شهریور 1391، 02:39 ق‌ظ »
اون لینکی که دوستمون داده بود خیلی قدیمی بود. از این استفاده کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Talangor (پورغلام)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #9 : 05 شهریور 1391، 12:49 ق‌ظ »
اون لینکی که دوستمون داده بود خیلی قدیمی بود. از این استفاده کن

البته اینم اندکی قدیمیه.البته لینکهاشو آپدیت کردم ، و چند تغییر جزیی دیگه.
قصد آپدیت کردنش رو دارم .البته اگه حالی باشه و فرصتی .
M.Mahdi.Pourgholam