انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پیش فرض نشدن برنامه مدیریت فایل Marlin  (دفعات بازدید: 2737 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
با سلام... برنامه مدیریت فایل Marlin رو نصب کردم اما هر کاری کردم به عنوان فایل منیجر پیش فرض نشد در تنظیمات برنامه مسیر Edit...preferences رفتم و در تب Behavior گزینه Default file manager رو on کردم اما درست نشد... فایل defaults.list رو هم برنامه مدیریت فایلش رو از Nautilus به Marlin تغییر دادم اما باز هم درست نشد!  :o کار بعدی که انجام دادم که شاید درست بشه رفتم و Nautilus رو کلا پاک کردم ;D اما وقتی سیستم رو ریستارت کردم اصلا یونیتی کلا حذف شده بود که و فقط میزکارهای Gnome classic بود و مجبور شدم نهایتا Unity رو از نو نصب کنم... اما باز هم Marlin به عنوان مدیریت فایل پیش فرض نشده!!!! من دیگه نمیدونم باید چکار کنم اگه شما راه حلی بلدید لطفا بگید  :) در ضمن مارلین سرعتش از Nautilus بهتره امکانات بهتری هم داره...

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
پاسخ : پیش فرض نشدن برنامه مدیریت فایل Marlin
« پاسخ #1 : 22 تیر 1391، 10:23 ق‌ظ »
با سلام... برنامه مدیریت فایل Marlin رو نصب کردم اما هر کاری کردم به عنوان فایل منیجر پیش فرض نشد در تنظیمات برنامه مسیر Edit...preferences رفتم و در تب Behavior گزینه Default file manager رو on کردم اما درست نشد... فایل defaults.list رو هم برنامه مدیریت فایلش رو از Nautilus به Marlin تغییر دادم اما باز هم درست نشد!  :o کار بعدی که انجام دادم که شاید درست بشه رفتم و Nautilus رو کلا پاک کردم ;D اما وقتی سیستم رو ریستارت کردم اصلا یونیتی کلا حذف شده بود که و فقط میزکارهای Gnome classic بود و مجبور شدم نهایتا Unity رو از نو نصب کنم... اما باز هم Marlin به عنوان مدیریت فایل پیش فرض نشده!!!! من دیگه نمیدونم باید چکار کنم اگه شما راه حلی بلدید لطفا بگید  :) در ضمن مارلین سرعتش از Nautilus بهتره امکانات بهتری هم داره...
su -
cd /usr/bin
unlink nautilus
ln -s marlin nautilus
البته خطر های احتمالیش به عهده خودت شاید درست هم نشه :)‌ چون خودم تست نکردم.
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1391، 10:54 ق‌ظ توسط H2010n »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 22 تیر 1391، 10:56 ق‌ظ »
همین الان تست کردم ۱۰۰٪ کار می کنه. فقط اگه su - کار نکرد از sudo واسه تک تک دستورات بجز cd استفاده کن  ;D

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 22 تیر 1391، 06:45 ب‌ظ »
البته این روشی نیست که من پیشنهاد کنم! روش اصلی اینجا هست و احتمالا باید درست کار کنه: لینک

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #4 : 22 تیر 1391، 09:46 ب‌ظ »
البته این روشی نیست که من پیشنهاد کنم! روش اصلی اینجا هست و احتمالا باید درست کار کنه: لینک
با تشکر این روش کار نمیکنه! امتحانش کردم
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1391، 10:19 ب‌ظ توسط Bijan_sky »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #5 : 22 تیر 1391، 10:18 ب‌ظ »
همین الان تست کردم ۱۰۰٪ کار می کنه. فقط اگه su - کار نکرد از sudo واسه تک تک دستورات بجز cd استفاده کن  ;D
این کار رو کردم جواب داد اما متاسفانه تمام آیکن های روی دسکتاپ مخفی شدن و کلا حتی نمیشه رو دستکتاپ کلیک راست کرد!! کلا دسکتاپ از کار افتاده!  ??? و مجبور شدم از نو با دستور زیر این مشکل رو درست کنم
sudo apt-get install --reinstall ubuntu-desktopاما بعد از این که درست شد Marlin دیگه فایل منیجر پیش فرض نبود  ???
« آخرین ویرایش: 14 شهریور 1391، 02:16 ب‌ظ توسط Bijanbnd »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 24 مهر 1391، 03:22 ق‌ظ »
خب معلومه دیگه. نمایش پس‌زمینه و چینش میزکار از وظایف مدیرپرونده‌است.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 مهر 1391، 08:24 ب‌ظ »
من شدیدا به خاطر این راه حل عذر می‌خوام!
همونطور کهnixoeen گفت توی همون تنظیماتش گزینه Default شدن رو داره
Open Marlin → Edit → Preferences → click Make my default file manager
نقل‌قول
ین کار رو کردم جواب داد اما متاسفانه تمام آیکن های روی دسکتاپ مخفی شدن و کلا حتی نمیشه رو دستکتاپ کلیک راست کرد!! کلا دسکتاپ از کار افتاده!   و مجبور شدم از نو با دستور زیر این مشکل رو درست کنم
این مشکل رو من نداشتم چون کلا روی دسکتاپ هیچی نمی ذارم و حتی روش راست کلیک هم نمی کنم. مگه ویندوزه ؟؟؟
 ;D
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1391، 08:27 ب‌ظ توسط H2010n »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #8 : 24 مهر 1391، 10:27 ب‌ظ »
من شدیدا به خاطر این راه حل عذر می‌خوام!
همونطور کهnixoeen گفت توی همون تنظیماتش گزینه Default شدن رو داره
Open Marlin → Edit → Preferences → click Make my default file manager
نقل‌قول
ین کار رو کردم جواب داد اما متاسفانه تمام آیکن های روی دسکتاپ مخفی شدن و کلا حتی نمیشه رو دستکتاپ کلیک راست کرد!! کلا دسکتاپ از کار افتاده!   و مجبور شدم از نو با دستور زیر این مشکل رو درست کنم
این مشکل رو من نداشتم چون کلا روی دسکتاپ هیچی نمی ذارم و حتی روش راست کلیک هم نمی کنم. مگه ویندوزه ؟؟؟
 ;D
این روش رو چک کردم جواب نمیده مثلا وقتی شما روی کامپیوتر دابل کلیک کنید همون nautilus باز میشه! و با فایل منیجر مارلین باز نمیشه مگر این که دستی خودتون فایل منیجر مارلین رو باز کنید
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1391، 12:30 ق‌ظ توسط Bijanbnd »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 25 مهر 1391، 10:47 ب‌ظ »
این روش رو چک کردم جواب نمیده مثلا وقتی شما روی کامپیتر دابل کلیک کنید همون nautilus باز میشه! و با فایل منیجر مارلین باز نمیشه مگر این که دستی خودتون فایل منیجر مارلین رو باز کنید

کامپیتر دیگه چیه؟ نگو که یه میان‌بر از ناتیلوس ساختی و انتظار داری مارلین رو باز کنه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #10 : 26 مهر 1391، 12:39 ق‌ظ »
این روش رو چک کردم جواب نمیده مثلا وقتی شما روی کامپیتر دابل کلیک کنید همون nautilus باز میشه! و با فایل منیجر مارلین باز نمیشه مگر این که دستی خودتون فایل منیجر مارلین رو باز کنید

کامپیتر دیگه چیه؟ نگو که یه میان‌بر از ناتیلوس ساختی و انتظار داری مارلین رو باز کنه!
منظورم همون کامپیوتر بود "و" جا افتاده بود  ;D ! خوب اصلا وقتی روی Home Folder که روی یونیتی هم هستش کلیک راست میکنی و میخواهی فرضا پوشه Download رو هم باز کنی با Nautilus بازش میکنه نه مارلین. مشکل من کلا اینه. مارلین فعال نیست که خودش تا من روی پوشه ای دابل کلیک میکنم بازش کنه. هر چی هم سرچ کردم نوشته اون تیک دیفالت بودن فایل منیجر رو بزنید باید درست بشه اما هر کاری کردم درست نشد.