0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلامامروز اوبنتو 8.04 رو نصب کردم , وقتی میخواستم جاوا رو نصب کنم دیدم OpenJDK هم به مخازن اضافه شدهراستش میخواستم بدونم این OpenJDK چه فرقی با Sun Java داره , البته به غیر از اپن سورس بودن آیا به خوبی وظیفه Sun Java رو انجام میده ؟
حداقل plugin فایرفاکسش خدا بود...ماله sun-java کار نمیکرد.در بقیه موارد هم مثل JDK من تا الان مشکلی نداشتم.
نت بینز هم با این OpenJDK کار می کنه؟
نقلقول از: Thunderb_ird در 18 اردیبهشت 1387، 06:42 بظحداقل plugin فایرفاکسش خدا بود...ماله sun-java کار نمیکرد.در بقیه موارد هم مثل JDK من تا الان مشکلی نداشتم.برای sun هم مشکلی نداره و الان دارم ازش استفاده می کنمچون پلاگین های جاوا یکم زیاد شده (gnu - icedtea - sun -openjdk) موقع نصب ممکنه چندتاشون نصب بشن که firefox قاطی می کنه
نقلقول از: Linux در 18 اردیبهشت 1387، 06:16 بظسلامامروز اوبنتو 8.04 رو نصب کردم , وقتی میخواستم جاوا رو نصب کنم دیدم OpenJDK هم به مخازن اضافه شدهراستش میخواستم بدونم این OpenJDK چه فرقی با Sun Java داره , البته به غیر از اپن سورس بودن آیا به خوبی وظیفه Sun Java رو انجام میده ؟پروژه کاملاً آزاد و پیاده سازی جاوا زیر نظر سانبا همکاری شرکت هایی مثل ردهت (iced tea ) و جامعه ی آزادفکر نمی کنم مشکلی داشته باشه ولی من خودم تا ورژن ۷ صبر می کنم و ورژن ۷ اش رو نصب می کنمچون الان هم رو ورژن ۷ دارهکار میشه هم ۶