انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات و سوالات در مورد اپدیت کردن و software center  (دفعات بازدید: 1319 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین adelmarzban

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
من احساس میکنم  این فروم دیگه زیادی در هم شده
برای همین پیشنهاد میکنم هر کسی هر مشکلی داره برای خودش تاپیک نسازه و یه جایی باشه که یشه سوالال رو بپرسیم
اینجوری سریع تر به جواب می رسیم

آفلاین adelmarzban

• Newbie
  • *
کسی هست که یه مجموعه منطم و سالم ار سورس هارو برای software center اشته باشه؟

اگه هست کلا به تاپیک راجع به این موضوع سورس های سالم بزنیم

آفلاین applet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
سلام
خب شما که معتقدید اینجا باید منظم تر بشه پس چرا خودتون این نکته رو رعایت نمی کنید.
شما می توانستید این تاپیک(موضوع) در بخش پیشنهادات و انتقادات ایجاد کنید و نظرات دیگران را پیرامون این موضوع خواستار شوید.
و بعد در صورت موافقت اکثریت اقدام به ایجاد تاپیک مربوطه نمایید.
شیرینى پیروزى، تلخى صبر را از میان مى‏ برد.

آفلاین adelmarzban

• Newbie
  • *
سلام
خب شما که معتقدید اینجا باید منظم تر بشه پس چرا خودتون این نکته رو رعایت نمی کنید.
شما می توانستید این تاپیک(موضوع) در بخش پیشنهادات و انتقادات ایجاد کنید و نظرات دیگران را پیرامون این موضوع خواستار شوید.
و بعد در صورت موافقت اکثریت اقدام به ایجاد تاپیک مربوطه نمایید.

چون خیلی از فروم های معتبر این کار و انجام دادن و هرکس نباید هر جا خواست تاپیک باز کنه
من کار سوال پرسیدن رو اول از خودم شروع کردم تا بقیه هم ببینند که به چه صورته

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من فلسفه ی وجودی پست نخست شما رو درک نکردم. با پست دومتون در تناقضه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین kaplan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
با درود
ميخواستم بدونم چرا تعداد و حجم بروزرسانی ها در اوبونتو نسبت به سيستم عامل هاي ديگر ايتقدر زياد هست ؟ من هر بار كه چك ميكنم ، نياز به بروزرسانی داره و اگر هم چند روز يكبار اين كار را انجام بدم حجم دانلود به حدود 10 تا 60 مگ ميرسه ...با اين حساب با گذشت چند ماه حجم اين سيستم عامل خيلي بيشتر بايد بشه ...

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
حجم دانلود به‌روز رسانی‌ها خطی تغییر نمی‌کنه. چون اگر چند ماه آپدیت نکنید، ممکنه یک بستهٔ خاص چندبار آپدیت شده باشد و شما تنها نیاز به آخرین آپدیت دارید نه آپدیتهای میانی. بنابراین حتی بعد از چند ماه حداکثر به اندازه سیستم اصلی‌تون نیاز به آپدیت دارید، یعنی چیزی به اندازهٔ بیشینه ۴۰۰ یا ۵۰۰ مگابایت.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
شما میتونید DebDelta رو نصب کنید.
این برنامه فقط اختلافات بین بسته های موجود و بسته هایی که باید دانلود بشه رو میگیره. اینجوری حجم دانلود کمتر میشه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین kaplan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
شما میتونید DebDelta رو نصب کنید.
این برنامه فقط اختلافات بین بسته های موجود و بسته هایی که باید دانلود بشه رو میگیره. اینجوری حجم دانلود کمتر میشه.
سپاس
- به نظرم وقتي برنامه ( update manager) اعلان ميكنه چه بروزرسانی براي دانلود نياز هست بايد فقط بسته ها و برنامه هاي نصب شده را بروزرسانی كند در غير اينصورت كه بروزرسانی نيست !

- اين برنامه رو كه فرموديد از كجا بايد نصب كنم ؟ در بين برنامه هاي software center موجود هست ؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
بله هست
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به دلیل تضاد با قوانین انجمن قفل شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن