انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دانلود YUMI v0.0.7.0 - نرم افزار بوت و نصب سیستم عامل از طریق USB  (دفعات بازدید: 1971 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951

ممکن است شما نیز از جمله کاربرانی باشید که بخواهید با استفاده از فلش مموری سیستم عامل دلخواه خود را بر روی سیستم بوت کرده و نصب نمایید. همانطور که می دانید، حتی اگه کلیه محتویات سی دی نصب ویندوز را بر روی فلش مموری کپی نمایید باز هم قادر نخواهید بود کامپیوتر خود را به وسیله آن بوت نمایید، و اما چگونه می توان به وسیله فلش مموری کامپیوتر را بوت کرد؟
نرم افزار YUMI جانشینی برای MultibootISO ها می باشد. نام کامل این نرم افزار Your Universal Multiboot Installer است. از این نرم افزار می توانید برای ایجاد یک فلش مموری با بوت چندگانه، حاوی چندین سیستم عامل مختلف، آنتی ویروس، شبیه سازی دیسک، ابزار تشخیصی و  دیگر نرم افزار های قابل بوت استفاده کنید. به این ترتیب شما با استفاده از این نرم افزار می توانید سیستم عامل ویندوز 7 یا 8 را به کمک یک فلش‌مموری بر روی کامپیوتر خود نصب کنید یا حتی آن را از روی فلش‌مموری اجرا کنید. با YUMI ابتدا فلش شما تبدیل به یک فلش Bootable شده و سپس بسته به حجم فلش (2 ، 4 ، 8 و ... گیگ) می‌توانید انواع و اقسام نرم‌افزارهای قابل بوت را بر روی آن بریزید.

دريافت :

منبع :
سايت سازنده :
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
چه مزیتی بر unetbootin یا susestudio image writer داره؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
این که نسخه قدیمیشه
نسخه جدیدش+توضیح تصویری تو سایتم هست

آفلاین silica

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
سلام
من از لینک زیر نرم افزار yumi را دانلود کردم
http://www.pendrivelinux.com/multiboot-create-a-multiboot-usb-from-linux/
ولی متاسفانه هنگام اجرا پیغام زیر را میده:
/usr/lib/pymodules/python2.6/softwareproperties/SoftwareProperties.py:34: DeprecationWarning: the md5 module is deprecated; use hashlib instead import md5من از دبیان اسکوئیز استفاده میکنم
الم تکن ارض الله واسعة فتهاجروا فیها