انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا سیستم عامل های گنو/ لینوکس به تنهایی خواسته های شما را از کامپیوترتان تامین می کند ؟

بله. من تمام کارهایم را بوسیله لینوکس و نرم افزارهای مخصوص آن انجام می دهم
بله. ولی در کنار لینوکس و نرم افزارهای آن از نرم افزارهای ویندوز نیز ( در محیط لینوکس ) استفاده می کنم.
در کنار لینوکس ( برای برخی کارهای خاص ) از ویندوز استفاده می کنم. اما سیستم عامل اصلی من لینوکس است.
در کنار ویندوز  ( برای برخی کارهای خاص ) از لینوکس استفاده می کنم. اما سیستم عامل اصلی من ویندوز است.
خیر. دایم درحال حال سویچ کردن هستم.
خیر. فقط از ویندوز استفاده می کنم.

نویسنده موضوع: نظرسنجی : آیا لینوکس به تنهایی خواسته های شما را از کامپیوترتان تامین می کند ؟  (دفعات بازدید: 2861 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
با سلام.
فکر کنم که هدف این نظر سنجی بسیار مشخص باشد که برای شناسایی قابلیت های لینوکس دربرابر نیازهای مختلف کاربران طراحی شده است.
خواهش دارم تا با توضیحات جانبی خود از نقاط ضعف و قوت های لینوکس بگویید. ( به عنوان مثال اینکه از چه برنامه های خاصی استفاده می کنید تا دیگر به برنامه های ویندوز محتاج نباشید )
متشکرم
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
چند بار هم گفتم این رو! گاهی با بدبختی! و با رنج مشقت!‌ولی جلو هرچی استاد و استاد پروژه ای ی وایسادم! ی تنه! حتی پروژه مهندسی نرم افزار رو هم ب جای رشنال با BOUML انجام دادم :D
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: نظرسنجی : آیا لینوکس به تنهایی خواس
« پاسخ #2 : 12 خرداد 1387، 08:39 ب‌ظ »
من گاهی از wine هم استفاده میکنم...به هر حال یه vmware هم برای مواقع اضطراری که wine جواب نداد نصب دارم ولی فعلا اون سیستم‌عاملی که نمیخوام اسمشو ببرمو روش نصب نکردم.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
من هنوز با وایرلس و VPN مشکل دارم به همین دلیل گاهی اوقات به اون پنجره سر میزنم! :D
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1387، 09:42 ب‌ظ توسط kasra545 »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
اگه پول داشتم نسخهٔ لینوکسی matlab رو می‌خریدم راحت میشدم!
ولی عمرا از نسخهٔ کرک شده‌ش استفاده کنم! اگه شد کارم رو با octave یا maxima راه میندازم، وگرنه بیخیالش!

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
من هر وقت به wine نیاز پیدا بکنم احساس خیلی بدی به من دست می ده و دوست دارم همه چی واسه خود لینوکس باشه چون این طوری فکر می کنم os من ضعف داره ( که این طوری نیست ) ولی خوب هنوز تو خیلی از موارد با تجربه خیلی کم خودم در دنیای لینوکس نتونسته پاسخ های جامعی به نیاز های سخت افزاری من بده .
و از نظر برنامه های ویرایش حرفه ای تصویر هنوز هیچ برنامه ای جای primiere یا vegas و یا edios رو بگیره .
و..

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
منم واقعا اوبونتو رو دوست دارم \\:D/(با بقيه زياد كار نكردم و تجربه ي خاصي ازشون ندارم و هر موقع رفتم به يه مشكل برخوردم كه زود پاكش كردم :'() ولي به علت مسائل كاري و تعهد كاري فعلا با ويندوز و چند نرم افزار به خصوص گرافيكي و انيميشن كار مي كنم. البته مي تونم اين تعهد رو تموم كنم ولي در اون صورت بايد كارمو تعطيل كنم! ??? ::) :'( :( ](*,) ولي عمده ي كارهام غير از اونايي كه عرض كردم در اوبونتو انجام ميشه. تازگي ها سراغ gimp و blender رفتم كه فوق العاده باحالن و مي تونن كارهاي منو راه بندازن ولي بايد اول روشون مسلط شد.

آفلاین Armin Rad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
  • You are free, If you want
منم واقعا اوبونتو رو دوست دارم \\:D/(با بقيه زياد كار نكردم و تجربه ي خاصي ازشون ندارم و هر موقع رفتم به يه مشكل برخوردم كه زود پاكش كردم :'() ولي به علت مسائل كاري و تعهد كاري فعلا با ويندوز و چند نرم افزار به خصوص گرافيكي و انيميشن كار مي كنم. البته مي تونم اين تعهد رو تموم كنم ولي در اون صورت بايد كارمو تعطيل كنم! ??? ::) :'( :( ](*,) ولي عمده ي كارهام غير از اونايي كه عرض كردم در اوبونتو انجام ميشه. تازگي ها سراغ gimp و blender رفتم كه فوق العاده باحالن و مي تونن كارهاي منو راه بندازن ولي بايد اول روشون مسلط شد.
سلام دوست عزيزم  :)
در دنياي لينوكس واقعا نرم افزارهاي كاربردي فراوانند ولي متاسفانه در ايران به علت تبليغ و استفاده ي كم و همچنين رعايت نشدن قانون كپي رايت اكثرا از ويندوز و نرم افزارهاي اون استفاده مي كنند كه البته شايد منطقي هم باشه كه يه كاربر به جاي اينكه مثلا با گيمپ كار كنه با خودش بگه كه من كه مثلا با فتوشاپ راحت كار مي كنم و به راحتي هم(با صرف هزينه ي ناچيز (البته در ايران)) در دسترس من هست چرا بايد از گيمپ استفاده كنم و وقتم رو صرف آموزش ديدن  اون كنم. اگر نخوايم مسئله ي غيرشرعي بودن استفاده از اون نرم افزارها رو مطرح كنيم بايد عرض كنم كه اگر يه زماني (خداي نكرده كه فكر هم نمي كنم به اين زودي ها اين اتفاق بيفته ;D) ايران وارد بازار جهاني بشه و استفاده از اين نرم افزارها ممنوع اون موقع سر همه ي ويندوز كارها كلاه ميره و بايد استفاده از كامپيوتر رو تعطيل كنن يا اينكه كلي پول صرف هزينه ي خريد نرم افزارهاي مورد نيازشون بكنن. پس بهتره از همين حالا شروع كنيم به يادگيري نرم افزارهاي قدرتمند لينوكس كه هر روز هم در حال پيشرفتن، بكنيم.
موفق باشيد. ;D
Let's think about that time, we are die
That's time is near to us
So, Be careful
Really