انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Ubuntu 7.04 آماده دانلود است  (دفعات بازدید: 11381 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: Ubuntu 7.04 آماده دانلود است
« پاسخ #15 : 01 اردیبهشت 1386، 02:53 ب‌ظ »
از آنجایی که هنوز برای همه کارت های گرافیکی موجو در بازار درایور کامل آزاد وجود ندارد برای نصب پیش فرض میز کار سه بعدی احتیاج به نصب پیش فرض درایور های تصویری غیر آزاد برای برخی از این کارت ها خواهد بود. البته طبیعتا این در نهایت موکول به تصمیم شورای فنی است.
در صورتی که نیاز باشه یه درایور غیر آزاد فقط به خاطر اینکه میز کار سه بعدی نصب بشه نه تنها به نظر من بلکه ممکنه عده کثیری به این موضوع اشاره کنن که از ارائه میز کار سه بعدی به صورت نصب پیش فرض خودداری کنین
اوبونتو یه میز کار ساده و در عین حال کاربردی هستش اگه به همین روال پیش بره با توزیع های دیگه که به صورت چند سی دی ارائه میشن فرقی نخواهد داشت . ضمن اینکه همین خصلت ساده و کاربردی بودن اوبونتو باعث همکاری و مساوی بودن شرایط سیستم عامل و کاربران خواهد شد . چیزی که من ازش استفاده می کنم شما هم استفاده خواهید کرد مشکلی که من دارم رو هم شما هم می تونین رفع کنین . این یعنی یکپارچگی سیستم عامل و کاربر که بهش ایمان دارم !!

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #16 : 01 اردیبهشت 1386، 03:32 ب‌ظ »
خوب نتیجه‌گیری شما منطقی تره :)
البته باید کمی صبر کرد و دید که چه اتفاقاتی خواهد افتاد! ولی به هر حال چه یک توزیع کاملا آزاد زیر مجموعه اوبونتو و با پشتیبانی Canonical باشه و چه اینکه خود اوبونتو تو نسخه جدید کاملا آزاد باشه در هر دو صورت اتفاق و تصمیم گیری جالبی هست و فکر میکنم تاثیر خوبی در جامعه لینوکسیها داشته باشه...
خیلی جالبه در حالی که Eric Raymond معتقده که توزیعهای میزکار باید راه‌اندازها یا کدکهای Proprietary رو داشته باشند، مارک دوست داره که یک توزیع کاملا آزاد بیرون بده...

ضمنا نام Ubuntu 7.10 قطعا و بدون هیچ شک و شبهه‌ای Gusty Gibbon است و Glossy Gnu فقط یک پیشنهاد بوده که به دلایل حقوقی ازش صرف نظر شده!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین علی داودی‌فر

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #17 : 01 اردیبهشت 1386، 03:49 ب‌ظ »
خیلی جالبه در حالی که Eric Raymond معتقده که توزیعهای میزکار باید راه‌اندازها یا کدکهای Proprietary رو داشته باشند، مارک دوست داره که یک توزیع کاملا آزاد بیرون بده.

من خیلی با طرز فکر و نظرات اریک ریموند موافق نیستم و او را یک دست راستی افراطی می دانم. مارک شخصیت بسیار جالبی است و گرچه همیشه با همه نظرات او نیز موافق نیستم (از جمله همین تاکید بیش از حد به میزکار سه بعدی) اما در مجموع او را فردی متعادل و پیش رو با دیدگاههای سازنده می دانم. ولی در نهایت من از همه بیشتر برای ریچارد استالمن احترام قایل هستم.

نقل‌قول
ضمنا نام Ubuntu 7.10 قطعا و بدون هیچ شک و شبهه‌ای Gusty Gibbon است و Glossy Gnu فقط یک پیشنهاد بوده که به دلایل حقوقی ازش صرف نظر شده!

بله کاملا درسته. اشاره من هم صرفا به همان توزیع (یا flavour) جدید بود.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #18 : 01 اردیبهشت 1386، 06:28 ب‌ظ »
“Gutsy Gibbon” to Replace “Feisty Fawn” 
یه نکاه به این لینک هم بندازید
http://ubuntu.wordpress.com/2007/04/12/gutsy-gibbon-to-replace-feisty-fawn