انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در Anjuta  (دفعات بازدید: 1318 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین beni333

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
مشکل در Anjuta
« : 22 شهریور 1391، 02:25 ب‌ظ »
با سلام .Anjuta
من برنامه Anjuta رو نصب کردم بعد فایل ui. رو با glade (اگه اشتباه ننوشه باشم)باز کردم بعدش box و file رو زدم و تغییرات رو ذخیره کردم و پروژه رو build  و run  کرذم برایم صفحه سفید load شد . در صورتی که این برنامه رو سیستم یکی از دوستام همون جوری که می خواستم لود شد (سفید لود نشد !!! ) . مشکل کجاست ؟؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : مشکل در Anjuta
« پاسخ #1 : 22 شهریور 1391، 02:52 ب‌ظ »
اگه بخوایم این مشکل رو باز کنیم اینه:
یک پروژه (زبون سی) با آنجوتا ساخته شده، به راحتی کامپایل و اجرا می‌شه. ولی فایل ui اون رو که با glade ویرایش می‌کنیم و ذخیره می‌کنیم یعد از کامپایل، نشون داده نمی‌شه و همون gui قبلی نشون داده می‌شه.

آفلاین beni333

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 22 شهریور 1391، 04:17 ب‌ظ »
ممنون از داداش عزیزم (سلمان)  ::) آره مشکل دقیقا همینه که سلمان می گه  ! ممنون می شم کسایی که با این برنامه کار کردن جواب بدن :ایکس

آفلاین beni333

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 23 شهریور 1391، 12:26 ق‌ظ »
یادم رفت بگم این ارور رو موقع run می ده !!

process:6534): GLib-GObject-CRITICAL **: g_type_class_add_private: assertion `private_size > 0' failed

(gtk_foobar:6534): GLib-GObject-WARNING **: g_type_instance_get_private() requires a prior call to g_type_class_add_private()

** (gtk_foobar:6534): CRITICAL **: Couldn't load builder file: Failed to open file 'src/gtk_foobar.ui': No such file or directory

** (gtk_foobar:6534): CRITICAL **: Widget "window" is missing in file src/gtk_foobar.ui.

(gtk_foobar:6534): Gtk-CRITICAL **: gtk_window_set_application: assertion `GTK_IS_WINDOW (window)' failed

(gtk_foobar:6534): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_show_all: assertion `GTK_IS_WIDGET (widget)' failed