سلمان جان شما که کلا صورت مسئله رو پاک و پوک نمودید
آقای آقا سامان عزیز. ببینید بنده قبول دارم که لینوکس یک مقدار روی خوششو بهتون نشون نداده و اذیتتون کرده. اما شما خودتون در حل نشدن مشکلات مقصرید. من هر چه سعی کردم اینو واستون جا بندازم شما قبول نکردید و فرمودید بنده تعصب دارم و طلبکار هستم و این صحبتها.
ببینید اولا جامعهی گنو/لینوکس خیلی بزرگه. پس احتمال اینکه شما اولین نفری باشید که به چنین مشکلی خورده خیلی پایینه. بنابراین پیش از همه حتما در وب جستوجو کنید. باز مارک نزنید روی من. این تجربهاس. از ابتدا راه حل تمام مشکلاتم رو به جز یک مورد (که داخل فروم پرسیدم و به جواب رسیدم) با جستوجوی در گوگل پیدا نمودهام. پــــــس یکی از دلایلی که نوشتههاتون جواب نمیگیره میتونه همین باشه. یعنی سؤالتون تکراریه و دیگران چون قبلا جواب این سؤال رو دادهان دیگه رغبت نمیکنند دوباره بنویسند و انتظار دارند شما خودتون این نکته رو بدونید و از قبل جستوجو کرده باشید.
نکتهی بعد که باید مد نظر داشته باشید روش صحیح سؤال نمودنه. تمام سؤالات شما به شدت کلیه و خبری از جزئیات درش نیست. مثلا برای همین مشکل، شما هیچ اطلاعاتی در اختیار ما نگذاشتهاید. بر فرض که قبلا یک نفر دیگر نیز با صدای smplayer مشکل داشته که دلیل نمیشه شما هم همون مشکل را پیدا کرده باشید. هر چند ظاهر قضیه یکسانه اما امکان داره این قطعی صدا در هر مورد به یک دلیل خاص و متفاوت رخ داده باشه.
پس درست بپرسید. اولین قدم برای حل چنین مشکلاتی اینه که نرمافزار مورد بحث رو داخل ترمینال اجرا کنید و خروجی رو مطالعه کنید. هر مشکلی که رخ بده ثبت میشه. شما باید ابتدا خودتون این لاگ رو مطالعه کنید. تفکر و تأمل نموده و راه حل را حدس بزنید. اگر نشد ارور رو سرچ کنید. و در آخر اگر باز هم به جواب نرسیدید بیاید و با در اختیار گذاشتن اطلاعات کامل تاپیک ایجاد کنید. میگن یه سؤال خوب خودش جوابو به همراه داره.
پس اکنون داخل ترمینال بنویسید smplayer و پس از اجرا شدن نرمافزار یک فایل تصویری رو باهاش باز کنید و اگر داخل ترمینال اکسپشن داد به همون چیزی که در بالا گفتم عمل کنید. داخل پرانتز هم بگم که قریب به تمام فرمانها علاوه بر یک خروجی مختصر و استاندارد، خروجیهای کاملتر هم دارند که با قرار دادن آپشن v به آنها میرسید. v ابتدای verbose به معنای پرگویی و پر حرفی است. همچنین با گذاشتن vv یا vvv خروجی مفصلتر میشود. بنده خودم از vlc استفاده میکنم و این آپشن واسش کار میده. اما smplayer رو نمیدونم. پس بهتره این یکی رو هم امتحان کنید.