انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گیر کردن بین سه نت‌بوک: کدومش مناسب‌تره؟  (دفعات بازدید: 6463 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
پاسخ : گیر کردن بین سه نت‌بوک: کدومش مناسب‌تره؟
« پاسخ #15 : 18 فروردین 1392، 10:21 ب‌ظ »
دوست عزیز اینجوری که نمیشه شما نهایت بودجه رو مشخص کنید تا من بهترین مدل ها رو تو اون رنج قیمت به شما بگم

نهایت بودجه ۱,۵ میلیون

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #16 : 18 فروردین 1392، 10:59 ب‌ظ »
شاید بشه گفت سری think pad سازگار ترین لپ تاپ موجود با لینوکس که دارای بدنه ایی محکم.مقداری زشت و البته گران قیمته.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #17 : 18 فروردین 1392، 11:16 ب‌ظ »
شاید بشه گفت سری think pad سازگار ترین لپ تاپ موجود با لینوکس که دارای بدنه ایی محکم.مقداری زشت و البته گران قیمته.
خسته نباشی برار :)
 اونوقت شما چیز بدرد بخوری که 1.5 آب بخوره سراغ داری؟؟

نهایت بودجه ۱,۵ میلیون
گرفتی ما رو   گفتم گنج پیدا کردی  !  تو که از منم فقیرتری  :(
گفتم 3 تا 4 تومن میخوای پیاده شی بهت چه لینکی دادم >:(
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 18 فروردین 1392، 11:22 ب‌ظ »

گران تا چقدر؟ میتونید یه قیمت حدودی بهم بدید؟ اگر قیمتش نجومی نباشه میتونم صبر کنم و بودجه‌م رو بالا ببرم.

خسته نباشی برار :)
 اونوقت شما چیز بدرد بخوری که 1.5 آب بخوره سراغ داری؟؟

نهایت بودجه ۱,۵ میلیون
گرفتی ما رو   گفتم گنج پیدا کردی  !  تو که از منم فقیرتری  :(
گفتم 3 تا 4 تومن میخوای پیاده شی بهت چه لینکی دادم >:(

(: بودجه فعلی من اینه اما اگه چیزی که میخوام رو پیدا کنم - که کردم - میتونم بیشترش کنم دوست عزیز اما فعلا همینه. به هرحال گفتم اولترابوک نمیخوام.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #19 : 19 فروردین 1392، 12:59 ق‌ظ »
از نت بوک شد لپتاپ!

لنوو این ارزوناش مشکلی که داره بدنش سفت نیست چون پلاستیکی هست .یک طرف لپتاپ رو بلند کنی طرف دیگه بلند نمیشه.انگار موج داره.

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 19 فروردین 1392، 02:23 ق‌ظ »
از نت بوک شد لپتاپ!

لنوو این ارزوناش مشکلی که داره بدنش سفت نیست چون پلاستیکی هست .یک طرف لپتاپ رو بلند کنی طرف دیگه بلند نمیشه.انگار موج داره.

یه سری آدم اینور هستن دارن شدیدا تلاش میکنن از خرید نت‌بوک پشیمونم کنن! الان تنها مشکلی که وجود داره برای خرید لنوو اینه که قیمتش یخورده بالاس.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #21 : 19 فروردین 1392، 07:19 ق‌ظ »
راستش تو دیجی کالا چند نمونه دیدم زیر دو میلیون نبود.کلا تینک پد معروفه به گرونی.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #22 : 19 فروردین 1392، 09:02 ق‌ظ »
از نت بوک شد لپتاپ!

یه سری آدم اینور هستن دارن شدیدا تلاش میکنن از خرید نت‌بوک پشیمونم کنن! الان تنها مشکلی که وجود داره برای خرید لنوو اینه که قیمتش یخورده بالاس.
من هم با اون وری‌ها موافقم. اگر تنها برای دسترسی به اینترنت و کارهای ساده چیزی نیاز دارید، تبلت بسیار بهتره. ولی بهتر از اون حتی به نظر من لپتاپی با ابعاد کوچک و سبک و شیک است. ممکن است کمی گرون باشه ولی مطمئنا پیشمون نخواهی شد.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #23 : 19 فروردین 1392، 09:57 ق‌ظ »
من هم با اون وری‌ها موافقم. اگر تنها برای دسترسی به اینترنت و کارهای ساده چیزی نیاز دارید، تبلت بسیار بهتره. ولی بهتر از اون حتی به نظر من لپتاپی با ابعاد کوچک و سبک و شیک است. ممکن است کمی گرون باشه ولی مطمئنا پیشمون نخواهی شد.
ای قربون آدم چیز فهم
ببین من هم دارم میگم یه چیزی بگیر که مالتی تاچ باشه ! نت بوت تبلت باشه بهتر ولی اگه تبلت باشه هم خوبه (مهم این هست که آلان همه لپ تاپ ها دارن تاچ میشن)شما هر کدوم که بتونی بخری ضرر نمیکنی (ترجیحا نت بوک تبلت باشه   یکم پول جمع کن)این انتخاب کارت رو راه می اندازه (به نظرم حرفی نداره)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین hertkof

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 19 فروردین 1392، 10:10 ق‌ظ »
از نت بوک شد لپتاپ!

فقط برای اینترنت و کارهای ساده نمیخوام. قراره باهاش کار کنم، درس بخونم و کد بزنم. خودم هم مجاب شدم همین کار رو کنم. کمی صبر میکنم و لنوو میگیرم.

راستش تو دیجی کالا چند نمونه دیدم زیر دو میلیون نبود.کلا تینک پد معروفه به گرونی.
ممنون امروز میرم که قیمت دقیقش رو بگیرم.

ای قربون آدم چیز فهم
ببین من هم دارم میگم یه چیزی بگیر که مالتی تاچ باشه ! نت بوت تبلت باشه بهتر ولی اگه تبلت باشه هم خوبه (مهم این هست که آلان همه لپ تاپ ها دارن تاچ میشن)شما هر کدوم که بتونی بخری ضرر نمیکنی (ترجیحا نت بوک تبلت باشه   یکم پول جمع کن)این انتخاب کارت رو راه می اندازه (به نظرم حرفی نداره)
خب مالتی‌تاچ اصلا به کار من نمیاد و زیادی فنسی درحالی که من نه اونقدر پول زیادی دارم که بخوام خرج همچین چیزهایی کنم و نه کارم طوری که نیازم باشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 19 فروردین 1392، 02:55 ب‌ظ »
عالی خیلی ممنون از همه اما امروز یه گزینه جذاب‌تر پیدا کردم لطفا در مورد lenovo thinkpad x230 هم نظر بدید. اینطور که من رویوهاش رو خوندم دقیقا همون چیزی که من میخوام.
این محشره! اگه توانایی خریدش رو داری ۱۰۰٪ پیشنهاد می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Witch King

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
    • وب سایت شخصی من
« پاسخ #26 : 20 فروردین 1392، 10:26 ب‌ظ »
دوست عزیز ۱و نیم برای خرید لپ تاپ بودجه کمی محسوب میشه بهتره تا ۲ تومن افزایش بودجه بدین
ولی تا ۱ و نیم ایسر e1 مدل خوبیه ولی باز هم می گم حداقل تا ۱ و ۸۰۰ افزایش بودجه بدید که جی ۵۸۰ از لنوو بخرید با سی پی یو آی ۵ و گرافیک ضعیف ۶۱۰ که البته شما که گیمر نیستی همین هم خوبه ولی دقت کن که این مدل گرافیک در حده گرافیک های آنبرد محسوب میشه
مدل e1 هم که گفتم بد نی ولی مدل های بهتر هم وجود داره cx 64 از msi هم مدا نسبتا خوبیه

تا اون ۲ ملیون هم که گفتم برند ایسر v3 و از برند اچ پی ۴۵۴۰ عالیه ...

سوالی بود در خدمتم

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #27 : 21 فروردین 1392، 10:56 ق‌ظ »
شاید کار درستی نباشه، اگر اینطوره بگید تا ادامه ندم. ولی بیشتر می خوام کار بنده خدا راه بیفته.
دو روز پیش دوتا لپ تاپ dell 5110 i5 دست دو بود که متعلق به یکی از دوستان بود و قصد فروش داشت. به 1.520 تومان و دیگری عین همون ولی بدون باتری به 1.420 تومان.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!