انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اولین ‍‍‍‍‍‍‍÷ستمه کمک کنید وایر لسم کار نمیکنه  (دفعات بازدید: 699 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tam3xx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام

من اوبنتو رو  البته اینو ubuntu-12.04-desktop-amd64 که از طریق ویندوز نصب میشد رو با ‍÷سوند iso رو نصب کردم

همون wubi.exe رو بعد شروع به نصب کرد و وقتی بالا اومد رفتم تو قسمت SYSTEM SETTING بعد از USB THETERING گوشی

استفاده کردم تا به اینترنت وصل شدم بعد ADDITIONAL DRIVER رو زدم تا درایور های وایرلس رو نصب کنم نصب میکنه

Broadcom STA WIRLES DRIVER رو ولی وقتی کابل گوشیمو در میارم از طریق وایرلس نمیتونم به اینترنت وصل شم

لطفا کمک کنید چی کار کنم من مبتدی ام در زمینه اوبنتو

آفلاین tam3xx

• Newbie
  • *
کمک فوری وایرلس
« پاسخ #1 : 31 شهریور 1391، 06:03 ب‌ظ »
سلام

من اوبنتو رو  البته اینو ubuntu-12.04-desktop-amd64 که از طریق ویندوز نصب میشد رو با ‍÷سوند iso رو نصب کردم

همون wubi.exe رو بعد شروع به نصب کرد و وقتی بالا اومد رفتم تو قسمت SYSTEM SETTING بعد از USB THETERING گوشی

استفاده کردم تا به اینترنت وصل شدم بعد ADDITIONAL DRIVER رو زدم تا درایور های وایرلس رو نصب کنم نصب میکنه

Broadcom STA WIRLES DRIVER رو ولی وقتی کابل گوشیمو در میارم از طریق وایرلس نمیتونم به اینترنت وصل شم

لطفا کمک کنید چی کار کنم من مبتدی ام در زمینه اوبنتو

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
برای نوشتن "پ" از کلید m استفاده کنید.

آفلاین tam3xx

• Newbie
  • *
مرسی از کمکت سوالم رو متوجه شدی اگه جوابش رو بده لطفا من که نمیتونم همش گوشیمو وصل کنم به لب تابم

ممنون

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
الان وصل نشدن به اینترنت یعنی به پاوایرلس وصل میشین ولی دیتا اینترنت نمیده؟ یا کلا به وایرلس وصل نمیشه؟