خیلی جالبه. حتما بخونید:
هر چه بیشتر در دنیای Open Source جستجو کنید جذابیت های فوق العاده آن بیشتر شما را مجذوب خود خواهد کرد.
اینبار میخواهم در مورد نام ها (Codename) و نحوه انتخاب آنها برای نسخه های مختلف توزیع اوبونتو صحبت کنم . آه میدونم دارم بیش از حد به اوبونتو گیر میدم ولی خوب مگه چیش از تویتر دکتر مزیدی کمتره !؟
همون طور که گفتم تا حالا 5 نسخه مختلف از اوبونتو با نام های :
4.1 Warty Warthog
Hoary Hedgehog 5.04
Breezy Badger 5.10
Dapper Drake 6.06
6.10 Edgy Eft
و نسخه بعدی Feisty Fawn 7.04 انتشار یافته ، اما شاید نحوهی انتخاب این نام ها یا به اصلاح Codename ها براتون جالب باشه اگه بدونید که بخش اول هر اسم از یک صفت (Adjective) و بخش دوم از نام یک حیوان تشکیل شده است !
بعنوان مثال Feisty Fawn که نام نسخه بعدی اوبنتو هست از Fawn به معنی "آهو" و Feisty به معنی "چابک" تشکیل شده است که این نام ها در طی زمان توسعه هر نسخه توسط کاربران و تیم توسعه دهنده انتخاب میشوند.
جالب تر اینکه شمارهی هر ورژن با توجه به ماه و سال انتشار آن انتخاب تعیین می گردد بدین معنی که مثلا 7.04 یعنی ماه چهارم ( 04 ) سال 2007 .
در صفحهی ویژه ای هم که به این کار اختصاص یافته علاوه بر توضیحات لازم ، نام های مختلفی که کاربران پیشنهاد داده اند نیز در آن گنجانده شده تا برای نسخه های بعدی مورد استفاده قرار بگیرند.
خوب است بدانید که نام نسخه های توزیع دبیان از بین شخصیت های کارتون Toy Story انتخاب میشود و به تازگی تیم توسعه دهنده توزیع ایرانی پارسیکس خبر استفاده از نام شخصیت های انیمیشن Happy Feet برای نام گذاری بر روی نسخه های بعدی این توزیع را داده اند.
منبع :
http://itline.blogspot.com/2007/04/ubuntu.html