انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل grub  (دفعات بازدید: 2637 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali200reza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
مشکل grub
« : 24 اردیبهشت 1387، 04:23 ق‌ظ »
من دو تا هارد دارم
اوبونتو 8.04 رو روی هارد دوم که یه کم فضای خالی براش گذاشته بودم نصب کردم در حالی که هارد اولم رو که ویندوز رو اون نصب بود کلا کشیده بودم
بعد از نصب کامل هارد اولی رو نصب کردم و لیست درایوهای هارد اولم هم تو اوبونتو اومد.ولی mount نشد.
و مشکل اساسی اینه که وقتی سیستم را با هارد اولی بوت می کنم (در حالی که دجفتشون هم نصب هستند)grub ارور(error) میده.
من هارد دوم رو به همین خاطر از اول fdisk کردم ولی باز هم grub سر جاش هست و ارور می ده.
حالا می خوام بدونم که grub مگه کجا نصب شده؟

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: مشکل grub
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1387، 06:54 ق‌ظ »
نیازی به fidsk نداشتی!
فقط کافی بود دستور fdisk /mbr رو وارد کنی و یا با دیسک بوت ایکس پی و وارد شده به حالت recovery به نظرم میاد که دستور fixmbr رو باید صادر می کردی! البته این یکی دو دقیقا در خاطر ندارم ، مگر اینکه لیست دستورهای مود ریکاوری ی ایکس پی رو ببینم! اگه لازم بود و گیر نیاوردی بگو برات بگردم ببینم چی بود!
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1387، 09:39 ق‌ظ »
آقای طالقانی: من اون دستورات توی recovery دم دستم هست:
c:
cd ..
fixboot c:
فشردن کلید Y
fixmbrفشردن کلید Y
bootcfg /rebuild
بقیش دیگه معلومه. منتظر میشیم بعد که پیغام اومد کلید Y رو می‌زنیم دوباره که پیغام اومد اینتر می‌زنیم بعدش اسم ویندوز(توی منوی بوت) رو می‌نویسیم(مثلا Windows XP)

اما وقتی سیستم از روی هارد اول بوت میشه، چرا باید گراب ظاهر بشه؟ هارد اول که فقط ویندوز داره، مگه نه؟

آقای ali200reza : فکر کنم دوسه بار بهتر بود به جای کلمهٔ «نصب» کلمهٔ «وصل» رو به کار می‌بردید (این با نصب بودن اوبونتو قاتی میشه). حالا بگذریم. هارد اول اوبونتو نداره، نه؟ (البته الان هارد دیگه هارد دومتون هم اوبونتو نداره چون fdisk ش کردید!!)
در ضمن مشکل مونت نشدن درایوهای هارد اول ظبیعیه. چون موقع نصب اوبونتو، هارد اول وصل نبوده، پس خودتون بعدا باید دستی اونها رو به فایل etc/fstab/ اضافه می‌کردید.

آفلاین ali200reza

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #3 : 24 اردیبهشت 1387، 05:53 ب‌ظ »
پس چرا من که هارد دوم رو fdisk کردم grub loading error22 هنوز سر جاش هست.
از یکی از بچه ها پرسیدم گفتاطلاعات boot تو cmos ذخیره می شه.من رفتم تو bios سیستم و اونجا رو defult کردم ولی درست نشد بعد باطری رو درآوردم باز هم درست نشدو فقط مونده ویندوز رو هارد دوم نصب کنم ببینم درست می شه یا نه.
تشکر از راهنمایی هاتون

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #4 : 25 اردیبهشت 1387، 04:18 ق‌ظ »
سلام منم بک مشکل داشتم البته با fedore core7اونم این بود که وقتی نصب کردم همه چیز خوب بود ولی از اونجایی که هنو ز با ویندوز می رم اینترنت(به خاطر نبود مرورگر جالب و مشکل در نصب مودم و...)رفتم ویندوز نصب کنم ولی وقتی ویندوز رو گزاشتم هی چی ندیدم !!!یعنی یک صفحه سیاه وچراغ هاردمم پر نور شده بود اول گفتم شاید سی دی خش داره یکی دیگه گزاشتم دیدم نه یک سی دی دیگه گزاشتم(سی دی bootableبود ولی ویندوز نبود)از همه جا ناامید شدم   ??? یک ندای درونی گفت که لینوکس بزار. گزاشتم و دیدم که بوت کرد  :o :oسپس یک لینوکس دیگه گزاشتم دیدم بازم بوت کرد !!خیلی تعجب کردم ولی فایده نداشت (اخرش مجبورشدم که هارد به هارد بکنم و کل درایو رو با ویندوز فرمت کردم)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #5 : 25 اردیبهشت 1387، 10:07 ق‌ظ »
سیدی ویندوز رو بذارید و برید توی recovery و اون دستوراتی که نوشتم رو اجرا کنید تا ویندوز هارد اول برگرده.