انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: pakage manager در اندرویدچطوریه؟  (دفعات بازدید: 988 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
pakage manager در اندرویدچطوریه؟
« : 12 آبان 1391، 12:28 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان من به اندروید گوشی سامسونگ ssh  زدم وکلی حال کردم \\:D/ . حالا می خوام بدونم تواندروید معادل دستور apt-get  چی هست یا من چطوری میتونم نرم افزارهای تحت ترمینال  رو روی اندرویدم نصب کنم. مثلا نرم افزار htop .
بیا که رونق این کارخانه کم نشود       به زهد همچو تویی یا به فسق همچو منی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : pakage manager در اندرویدچطوریه؟
« پاسخ #1 : 12 آبان 1391، 01:45 ق‌ظ »
معادل خط‌فرمانی نداره. چون اصلاً اندروید گنو/لینوکس نیست. برنامه‌های اندروید در گودال ماسه‌بازی اجرا می‌شن و یه برنامه با فرمت بسته‌ی اندروید (apk) هستن که توی مسیر برنامه‌ها رونوشت می‌شن و می‌شه اجراشون کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
« پاسخ #2 : 12 آبان 1391، 02:01 ب‌ظ »
معادل خط‌فرمانی نداره. چون اصلاً اندروید گنو/لینوکس نیست. برنامه‌های اندروید در گودال ماسه‌بازی اجرا می‌شن و یه برنامه با فرمت بسته‌ی اندروید (apk) هستن که توی مسیر برنامه‌ها رونوشت می‌شن و می‌شه اجراشون کرد
ولی فک کنم قابلیت اجرای فایلهای باینری رو داشته باشه یعنی خودمون بیام فایلهای مربوط به یه بر نامه رو در جای خودش کپی کنیم و اجرا کنیم حداقل برنامه هایی که تو خط فرمان  اجرا میشن. مگه کرنل اندروید  لینوکس نیست بس باید بتونه برنامه ها رو اجرا کنه. اکثر دستورات تو لینوکس اجرا میشن میشه با SHH اجرا کرد تو اندروید مثل netsatat,vi,ifconfigو ...
بیا که رونق این کارخانه کم نشود       به زهد همچو تویی یا به فسق همچو منی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 12 آبان 1391، 02:56 ب‌ظ »
کرنلش لینوکسه، ولی شما حق دست‌رسی مستقیم به هسته رو ندارین توش. اون دستوراتی هم که کار می‌کنن به خاطر busybox شبیه‌سازی شده‌ایه که اتّفاقاً همون هم تو گودال‌ماسه‌بازی اجرا می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن