انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در پارتیشن بندی به هنگام نصب اوبونتو 12.10  (دفعات بازدید: 1969 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siroos fazeli

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من میخواستم اوبونتو 12.10 رو نصب کنم. دانلودش کردم از سایت رسمیش .
من میخواستم ویندوز 7  و اوبونتو رو در کنار هم داشته باشم پس اول  ویندوز 7  رو نصب کردم. موقع نصب ویندوز 7 هم یه درایو سیستم عامل ساختم دو تا درایو دیگه هم ساختم البته با این توضیح که ویندوز 7 خودش یه درایو صد مگابایتی میسازه یعنی تا حالا مجموعا چهار تا درایو دارم.نکته ای که هست اینه که من کل فضای هارد دیسکمو پارتیشن بندی نکردم... به این صورت که بعد از تشکیل درایو های ویندوزم حدود صد گیگ فضای خالی گذاشم برای اوبونتو. اون صد گیگ رو پارتیشن بندی نکردم همینطور گذاشتم بمونه ... بعد از نصب ویندوز 7 رفتم سراغ اوبونتو که نصبش کنم .. همه ی مراحل خوب پیش رفت تا اینکه موقع پارتیشن بندیش قسمتی رو که در هنگام نصب ویندوز 7 پارتیشن بندی نکرده بودم و برای اوبونتو باقی گذاشته بودم غیر قابل استفاده نشون میده (unusable ) که به صورت کم رنگ هستش و نمیتونم ازش پارتیشن بسازم ...البته این نکته رو هم بگم که یه بار دیگه همه ی این مراحل رو رفتم با این تفاوت که این بار در حین نصب ویندوز 7 کل هارد دیسک رو پارتیشن بندی کردم.و اینبار در حین نصب اوبونتو در قسمت پارتیشن بندیش درایوی رو که تو ویندوز  ساخته بودم با گزینه ی  " – " تو اوبونتو حذف کردم تا فضای خالی ایجاد شه ... اما این بار فقط میتونه یه پارتیشن بسازه و بقیه ی فضای خالی دوباره غیر قابل استفاده و کمرنگ میشه ... نمیدونم مشکل کار کجاست ... به نظرتون ربطی به تعداد پارتیشن ها داره ؟ ... کلا نظتون چیه ؟ .. با تشکر از دوستان عزیز...
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1391، 11:52 ب‌ظ توسط siroos fazeli »
باید رفت تا رسید ...

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من میخواستم اوبونتو 12.10 رو نصب کنم. دانلودش کردم از سایت رسمیش .
من میخواستم ویندوز 7  و اوبونتو رو در کنار هم داشته باشم پس اول  ویندوز 7  رو نصب کردم. موقع نصب ویندوز 7 هم یه درایو سیستم عامل ساختم دو تا درایو دیگه هم ساختم البته با این توضیح که ویندوز 7 خودش یه درایو صد مگاباتی میسازه یعنی تا حالا مجموعا چهار تا درایو دارم.نکته ای که هست اینه که من کل فضای هارد دیسکمو پارتیشن بندی نکردم... به این صورت که بعد از تشکیل درایو های ویندوزم حدود صد گیگ فضای خالی گذاشم برای اوبونتو. اون صد گیگ رو پارتیشن بندی نکردم همینطور گذاشتم بمونه ... بعد از نصب ویندوز 7 رفتم سراغ اوبونتو که نصبش کنم .. همه ی مراحل خوب پیش رفت تا اینکه موقع پارتیشن بندیش قسمتی رو که در هنگام نصب ویندوز 7 پارتیشن بندی نکرده بودم و برای اوبونتو باقی گذاشته بودم غیر قابل استفاده نشون میده (unusable ) که به صورت کم رنگ هستش و نمیتونم ازش پارتیشن بسازم ...البته این نکته رو هم بگم که یه بار دیگه همه ی این مراحل رو رفتم با این تفاوت که این بار در حین نصب ویندوز 7 کل هارد دیسک رو پارتیشن بندی کردم.و اینبار در حین نصب اوبونتو در قسمت پارتیشن بندیش درایوی رو که تو ویندوز  ساخته بودم با گزینه ی  " – " تو اوبونتو حذف کردم تا فضای خالی ایجاد شه ... اما این بار فقط میتونه یه پارتیشن بسازه و بقیه ی فضای خالی دوباره غیر قابل استفاده و کمرنگ میشه ... نمیدونم مشکل کار کجاست ... به نظرتون ربطی به تعداد پارتیشن ها داره ؟ ... کلا نظتون چیه ؟ .. با تشکر از دوستان عزیز...
مسلما جواب های تخصصی زیادی اینجا دریافت میکنی ، ولی من که واسه نصب کنار ویندوز ۸ اصلا هیچ کاری به پارتیشن ها نداشتن الانم هیچ مشکلی باهاشون ندارم توی اوبونتو یا ویندوز !
دیسک رو گذاشتم ، ری استارت ، بعدش زدم که کنار ویندوز نصب کنه ، اصلا نپرسید که درایو میخوای یا نه !
خودش ۲۰۰ گیگ از درایو c (که حجم خالیش بیشتر از بقیه بود) جدا کرد و هرچی خودش میخواست ازش درست کرد !
البته توی ویندوز درایو c رو کامل دفرگ کرده بودم و ۲۰۰ گیگ فضای خالی پشت سر هم داشت ، شاید اگه دفرگ نباشه انقدر ساده این کارو نکنه !