انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک سوال درمورد انواع سیستم عامل (تقریباً حل شد)  (دفعات بازدید: 1453 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Arian Haghighat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
سلام
یک سوال داشتم شاید جاش نبود اینجا بپرسم ولی جای دیگه بلد نبودم امروز تو مدرسه در امتحان یک سوال از ما پرسیدن
- کدام یک از گزینه های زیر سیستم عامل نیست؟
1) داس 2) ویندوزهفت 3) ویندوز ایکس پی 4) ویندوز 3.1
من می گم سوال غلطه ولی معلمم می گن ویندوز 3.1 محیط عامله نه سیستم عامل من تا حالا این واژه رو نشنیده  بودم  ](*,) ](*,) ](*,) ولی کتاب بنیاد icdl رو هم نشوندم دادن که حرفشون رو تأیید می کرد حالا می خواستم بدونم هست یا نه؟؟؟؟
مرسی
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1391، 05:06 ب‌ظ توسط Arian Haghighat »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : یک سوال درمورد انواع سیستم عامل
« پاسخ #1 : 17 مهر 1391، 05:56 ب‌ظ »
شاید منظورش این بوده که چون بر پایه‌ی DOS هست پس یه سیستم‌عامل نیست !
بیخود کرده ! یک سیستم‌عامل هست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 17 مهر 1391، 06:10 ب‌ظ »
راستش تنها گزینه‌ای که توشون سیستم‌عامله گزینه‌ی یکه! آخه ویندزد هم شد سیستم‌عامل! ;D

ولی جدای از شوخی ویندوز۳.۱ یه محیط گرافیکی برای سیستم‌عامل داسه. فکر کن مثل گنوم برای گنو/لینوکس ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #3 : 17 مهر 1391، 06:14 ب‌ظ »
ویندوز تا نسخه ی 3.1 به صورت یک پوسته به روی داس اجرا میشده که به عنوان سیستم عامل نمیشه قلمدادش کرد... یه جورایی مثل همین دسکتاپهای گنو میشه... KDE , Gnome و ...

البته ( از نظر من! )‌ هنوزم که هنوزه هسته ی ویندوز همون داس هست ولی با این تفاوت که دیگه به صورت مستقیم نمیشه بهش دسترسی داشت و رابط گرافیکی مثل لفافه ای به دور داس پیچیده شده...

ولی فکر نکنم که لفظ یا به عبارتی اسم محیط عامل هم درست باشه...

محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Arian Haghighat

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 مهر 1391، 06:22 ب‌ظ »
سلام
می گن یک محیط عامل تحت داس هست نه سیستم عامل. کارهای سیستم عامل رو انجام نمی ده ولی مثلاً ویندوز 7 این طور نیست درست می گن؟؟؟ من این دو لینک هم نشونش دادم ولی قانع نشدن که نشدن

آفلاین Arian Haghighat

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 17 مهر 1391، 06:29 ب‌ظ »
من از هر کسی می پرسم مگن سیستم عامل بوده حداقل اگه می خوای بگی تست قلطه می تونی بگی اون موقع بهش می گفتن سیستم عامل اما الان نمی گن خوب شما که زمانش رو نگفتید پس غلطه تو اون لینکی هم که گذاشتم تو سایت خود مایکروسافت می گه این نسخه سیستم عامل هست پس بالاخره چیه؟؟؟؟
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1391، 06:37 ب‌ظ توسط Arian Haghighat »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 17 مهر 1391، 06:35 ب‌ظ »
توی تست یه اصلی کلّی داریم به اسم گزینه‌ی ارجح! ممکنه دوتا یا بیش‌تر از گزینه‌ها درست باشن، یا هیچ گزینه‌ای درست نباشه. در این حالت باید اونی رو انتخاب کنی که به جواب نزدیک‌تره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Arian Haghighat

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 17 مهر 1391، 06:42 ب‌ظ »
ممنون

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
« پاسخ #8 : 18 مهر 1391، 11:40 ق‌ظ »
متاسفانه مهارت‌های هفت‌گانه‌ی ICDL و کتاب مربوطه‌اش فقط به طرح موضوعات بر پایه‌ی سیستم‌عامل ویندوز می‌پردازه و در پاره‌ای از مواقع مباحث اشتباهی مطرح می‌کنه. ویندوز ۳.۱ در سال ۱۹۹۰ به عنوان نسل بعدی از سیستم‌عامل‌ شرکت مایکروسافت ارایه شد که همون سال ۱۰ میلیون نسخه‌ به صورت جهانی فروش رفت. برای اطلاعات بیشتر می‌تونی تاریخچه‌ی سیستم‌عامل ویندوز رو از سایت رسمی مایکروسافت دنبال کنی. پس سوال کلا غلطه!
آزادی == نرم افزار آزاد == گنو/لینوکس

آفلاین نوید امامی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
« پاسخ #9 : 18 مهر 1391، 11:47 ق‌ظ »
راستش تنها گزینه‌ای که توشون سیستم‌عامله گزینه‌ی یکه! آخه ویندزد هم شد سیستم‌عامل! ;D

ولی جدای از شوخی ویندوز۳.۱ یه محیط گرافیکی برای سیستم‌عامل داسه. فکر کن مثل گنوم برای گنو/لینوکس ;)
البته ویندوز ۳.۱ و نسل‌های قبلی‌اش (ویندوز ۲.۱، ۲.۰، ۱.۰) به صورت کامل جایگزین محیط DOS شدن که دیگه کاربر بتونه کارهاش رو در محیط پنجره مانند انجام بده. اون زمان که هنوز اسمی برای این محیط گرافیکی در نظر نگرفته بودن بین افراد مختلف عبارت vaporware جا افتاده بود، شاید بشه یه جورایی گفت میزکار اولیه ویندوز!
آزادی == نرم افزار آزاد == گنو/لینوکس

آفلاین Arian Haghighat

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 18 مهر 1391، 05:04 ب‌ظ »
مرسی از همه
ولی هر کاری کردم معلمم زیر بار نرفت ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ولی مطمئنم سوال غلطه \\:D/ \\:D/ \\:D/

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام
یک سوال داشتم شاید جاش نبود اینجا بپرسم ولی جای دیگه بلد نبودم امروز تو مدرسه در امتحان یک سوال از ما پرسیدن
- کدام یک از گزینه های زیر سیستم عامل نیست؟
1) داس 2) ویندوزهفت 3) ویندوز ایکس پی 4) ویندوز 3.1
من می گم سوال غلطه ولی معلمم می گن ویندوز 3.1 محیط عامله نه سیستم عامل من تا حالا این واژه رو نشنیده  بودم  ](*,) ](*,) ](*,) ولی کتاب بنیاد icdl رو هم نشوندم دادن که حرفشون رو تأیید می کرد حالا می خواستم بدونم هست یا نه؟؟؟؟
مرسی
با دانیال موافقم , Dos سیستم عامل , بقیه ی گزینه ها , گزینه های تعریف شده ی گرافیکی هست , مثال خیلی راحت مثل vb , با اومدن ویندوز های دیگر و نرم افزارها, Dos فراموش شد , دستورات و کاربرد Dos بیشتر از این ها و چیزایی که استفاده میکنیم هست , دستوراش فراموش شد
جواب معلم رو با این سوال بده ,
کدوم زبان برنامه نویسی خوبه
VB
Assembly
++C
Paskal
حتما می پرسه از چه نظری , برنامه نویسی حرفه ای یا گرافیکی , جواب این سوال رو نده , تا معلوم شه چقدر بلد هست
متاسفانه تو آموزش و پرورش , حتی آموزشگاه ها و بعضی دانشگاه ها , از رو جزوه و کتاب درس می دن و هیچ دانشی ندارن , همهتون این موضوع دیدین که یه معلم یا استاد توی چند جا , چند درس مختلف می ده که اصلا هیچ ربطی به هم ندارند , حتی اگر مدرک تخصصی تو زمینه ی مربوطه داشته باشن , بازم بلد نیستن , البته همه اینطوری نیستند و قصد توهین ندارم
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ