سلام
یک سوال داشتم شاید جاش نبود اینجا بپرسم ولی جای دیگه بلد نبودم امروز تو مدرسه در امتحان یک سوال از ما پرسیدن
- کدام یک از گزینه های زیر سیستم عامل نیست؟
1) داس 2) ویندوزهفت 3) ویندوز ایکس پی 4) ویندوز 3.1
من می گم سوال غلطه ولی معلمم می گن ویندوز 3.1 محیط عامله نه سیستم عامل من تا حالا این واژه رو نشنیده بودم ولی کتاب بنیاد icdl رو هم نشوندم دادن که حرفشون رو تأیید می کرد حالا می خواستم بدونم هست یا نه؟؟؟؟
مرسی
با دانیال موافقم , Dos سیستم عامل , بقیه ی گزینه ها , گزینه های تعریف شده ی گرافیکی هست , مثال خیلی راحت مثل vb , با اومدن ویندوز های دیگر و نرم افزارها, Dos فراموش شد , دستورات و کاربرد Dos بیشتر از این ها و چیزایی که استفاده میکنیم هست , دستوراش فراموش شد
جواب معلم رو با این سوال بده ,
کدوم زبان برنامه نویسی خوبه
VB
Assembly
++C
Paskal
حتما می پرسه از چه نظری , برنامه نویسی حرفه ای یا گرافیکی , جواب این سوال رو نده , تا معلوم شه چقدر بلد هست
متاسفانه تو آموزش و پرورش , حتی آموزشگاه ها و بعضی دانشگاه ها , از رو جزوه و کتاب درس می دن و هیچ دانشی ندارن , همهتون این موضوع دیدین که یه معلم یا استاد توی چند جا , چند درس مختلف می ده که اصلا هیچ ربطی به هم ندارند , حتی اگر مدرک تخصصی تو زمینه ی مربوطه داشته باشن , بازم بلد نیستن , البته همه اینطوری نیستند و قصد توهین ندارم