انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهینه سازی اوبونتو‌ !؟  (دفعات بازدید: 2476 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
پاسخ : بهینه سازی اوبونتو‌ !؟
« پاسخ #15 : 20 مهر 1391، 04:29 ب‌ظ »
جوک نیست ممکنه با هارد های SSD بشه به این سرعت رسید ...مطمئن نیستم...من الان وقت گرفتم ۲۵ ثانیه بعد از زدن اینتر توی بوت منو طول کشید تا صفحه ی لوگین...

ویندوز ۸  بوت خیلی سریعی داره ک البته اونم با دوز و کلک به این سرعت رسیده  یعنی یه نوع هایبر نت هست نه شات دان!  اگر سیستم رو ریست کنید و نه شات دان حدود ۲۰ ۳۰ ثانیه طول میکشهتا بالا بیاد...
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1391، 04:31 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
« پاسخ #16 : 20 مهر 1391، 04:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
این واقعا اشتباه ترین راهنمایی ممکن بود (:
موافقم
.
نقل‌قول
این کند شدن برای من هم بعد از ۲ یا ۳ روز گذشتن از نصب  اتفاق می افته و کاملا محسوسه از تعداد بارهایی ک اون نقطه های لودینگ پر میشن میشه فهمید...امروز کلی گشتم اما راهی ک بشه واقعا بوت رو سریعتر کرد پیدا نیکردم...
سرعت لود شدن بوت به ویندوز هایی که کنار هم نصب کردین , version Bios , مربوط می شه
.
نقل‌قول
تو لینوکس گذشت زمان تاثیری نداره فقط اگه سرویس بیشتری هنگام شروع راه اندازی بشه خوب طبیعیه زمان بیشتری میخواد.میشه از برنامه هایی که استارت آپ رو کنترل میکنن برای جلوگیری از اجرای سرویس ناخواسته و بالارفتن سرعت استفاده کرد.
نقل‌قول
سرعتش با گذشت زمان فرق نمی‌کنه. فقط اگه برنامه‌هایی رو نصب کنی که لازم باشه موقع شذوع اجرا بشن، سرعت بالا اومدنت کند می‌شه که خب طبیعیه
با دوستان امیر و داینال موافقم , مثال در ویندوز مثل Startup و در لینوکس در Startup Applications قرار داره , سوال دوستان دیگر که چرا لینوکس خود به خود به اینترنت متصل است از قسمت Startup Applications , Network Manager انتخاب شده
این که نرم افزاری پاک کنید یا نه , شخصی هست
.
نقل‌قول
راستی امروز سرور سایت کلا مشکل داره یا من مشکل دارم؟!
چن بار ارور ۵۰۴ داد، سرعتشم کلا خوابیده!
آره , بر من هم می شه , بعضی از صفحه های سایت هم که مشکل داره
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 20 مهر 1391، 05:05 ب‌ظ »
نقل‌قول
سرعت لود شدن بوت به ویندوز هایی که کنار هم نصب کردین , version Bios , مربوط می شه

خوب من از ابتدا هم کنار اوبونتوم وبندوز داشتم..هیچ نرم افزاری هم توی ستارت اپ اضافه نکردم بر عکس چندتایی رو هم امروز غیر فعال کردم اماسرعت دقیقا با گذشت زمان داره کمتر میشه توی بوت ...پس عواملی غیر از  ستارت اپ ها هم تاثیر گزارن...

برای دیدن لیست کامل نرم افزار های هنگام بوت  کد زیر رو اجرا کنید ، و بعد start Up Application رو باز کنید :

sudo sed -i s/NoDisplay=true/NoDisplay=false/g /etc/xdg/autostart/*.desktop

بازم صبر میکنم اگر یه وقت یه نصب جدید داشتم مقایسه کنم تا با اطمینان بیشتر صحبت کنم...

ممنون
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1391، 05:07 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
« پاسخ #18 : 20 مهر 1391، 05:13 ب‌ظ »
نقل‌قول

خوب من از ابتدا هم کنار اوبونتوم وبندوز داشتم..هیچ نرم افزاری هم توی ستارت اپ اضافه نکردم بر عکس چندتایی رو هم امروز غیر فعال کردم اماسرعت دقیقا با گذشت زمان داره کمتر میشه توی بوت ...پس عواملی غیر از  ستارت اپ ها هم تاثیر گزارن...

برای دیدن لیست کامل نرم افزار های هنگام بوت  کد زیر رو اجرا کنید ، و بعد start Up Application رو باز کنید :

sudo sed -i s/NoDisplay=true/NoDisplay=false/g /etc/xdg/autostart/*.desktop

بازم صبر میکنم اگر یه وقت یه نصب جدید داشتم مقایسه کنم تا با اطمینان بیشتر صحبت کنم...

ممنون
هم با نصب رو ویندوز و هم با لینوکس جدا تست کن
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #19 : 20 مهر 1391، 06:52 ب‌ظ »
10ثانیه:)))))))))))))))
منم دیدمش.به نظرم بزرگترین جوک تاریخ همین بوده:)
.
جوک نیست و منظور همون هاردهای ssd هست. برای من ابونتو ۸ثانیه بوت میشه و البته با همین هارد ویندوز ۷ در ۱۲ ثانیه بوت میشه.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 20 مهر 1391، 07:24 ب‌ظ »
10ثانیه:)))))))))))))))
منم دیدمش.به نظرم بزرگترین جوک تاریخ همین بوده:)
.
جوک نیست و منظور همون هاردهای ssd هست. برای من ابونتو ۸ثانیه بوت میشه و البته با همین هارد ویندوز ۷ در ۱۲ ثانیه بوت میشه.

ممنون :)