0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 18 مهر 1391، 10:37 قظدوستان لطف دارید من همیشه به همه پیشنهاد کردهام از همین روشی که لینکشو بالاتر نوشتن استفاده کنن. چون امتحانشو پس داده و به زور از حداکثر پهنای باند استفاده میکنه. تا بوده قدرت دست isp بوده و هر کاری دلش میخواسته میکرده و کاربرو تو مضیقه میگذاشته. اما دیگه تموم شد به عصر برتری کاربران خوش آمدید!آقا آرمان اون مقاله رو خونده بودم. خوب بود واقعاولی همین کار رو با axel نمیشه کرد! چون اگه میشه چنین کاری کرد برم دنبالش بتونم تمام پهنای باند رو از طریق axel بکشم .اگه میشه بگینمرسی از راهنمایی هاتون
دوستان لطف دارید من همیشه به همه پیشنهاد کردهام از همین روشی که لینکشو بالاتر نوشتن استفاده کنن. چون امتحانشو پس داده و به زور از حداکثر پهنای باند استفاده میکنه. تا بوده قدرت دست isp بوده و هر کاری دلش میخواسته میکرده و کاربرو تو مضیقه میگذاشته. اما دیگه تموم شد به عصر برتری کاربران خوش آمدید!
نقلقول از: snifer7 در 18 مهر 1391، 01:48 بظنقلقول از: آرمان اسماعیلی در 18 مهر 1391، 10:37 قظدوستان لطف دارید من همیشه به همه پیشنهاد کردهام از همین روشی که لینکشو بالاتر نوشتن استفاده کنن. چون امتحانشو پس داده و به زور از حداکثر پهنای باند استفاده میکنه. تا بوده قدرت دست isp بوده و هر کاری دلش میخواسته میکرده و کاربرو تو مضیقه میگذاشته. اما دیگه تموم شد به عصر برتری کاربران خوش آمدید!آقا آرمان اون مقاله رو خونده بودم. خوب بود واقعاولی همین کار رو با axel نمیشه کرد! چون اگه میشه چنین کاری کرد برم دنبالش بتونم تمام پهنای باند رو از طریق axel بکشم .اگه میشه بگینمرسی از راهنمایی هاتون تست نکردم ولی تو man axel نوشته میشه با nx که x تعداد کانکشن رو تعریف کرد
!?what is spam
this is spam:نقلقول از: Matrix.1372 در 18 مهر 1391، 10:25 بظ!?what is spam
man aria2c | grep proxy