انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل دسترسی به برنامه دلفی با ip از کلاینت به سرور 2003  (دفعات بازدید: 1483 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین re123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان

پروژه پایان ترم

این یک برنامه ثبت نام دانش آموزان تحت ویندوز، که با دلفی نوشتم و از sql 2005 استفاده کردم که باید در ویندوز 2003 نصب و اجرا بشه و 2 یا 3 کلاینت به صورت شبکه به برنامه دسترسی داشته باشند

من برنامه و پایگاه داده را روی سرور ریختم و برنامه و یک فایل سرور برای اتصال به بانک اطلاعاتی در کلاینت ها ریختم و تنظیمات شبکه را انجام داده برنامه در هر دو سیستم کامل اجرا می شود و مشکل نداره

مشکل اینجاست که استاد میگه روی کلاینتها نباید چیزی باشه فقط فقط باید با ip سرور به برنامه دسترسی داشته باشیم مشکل فقط همین چطوری باید این کار انجام بدم از خودش که پرسیدم میگه تو تنظیمات sql باید تغییر انجام بدم و 2 خط کد در برنامه اضافه بشه

لطفا راهنمایی کنید

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
سلام دوست من
نمیدونم چرا شما مشکل خودتون رو که ویندوزی و MS SQL هستش اینجا مطرح کردین ؟  ??? (آخه اینجا همه لینوکسی هستن و با سیستم های متن باز کار می کنند  ;D )
با این حال فکر می کنم منظور استاد شما این بوده که باید اتصال کلاینت برنامه شما به صورتی باشه که کاربر بتونه ip سرور رو هرچی بخواد وارد کنه یعنی connection string اتصال برنامه کلاینت رو باید کاربر کامل کنه و تو اون ip سرور رو وارد کنه تا به سرور دلخواه اون (اگه وجود داشته باشه) متصل بشه.
موفق باشید  ;)