انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آزاد یا رایگان؟ <حله ! >  (دفعات بازدید: 1853 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین varnic

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
    • وارنیک
آزاد یا رایگان؟ <حله ! >
« : 04 خرداد 1387، 11:41 ب‌ظ »
سلام دوستان. امروز که داشتم صفحه اصلی سایت اوبونتو آی آر رو می دیدم نوشته ای توجهم رو جلب کرد: اوبونتو یک سیستم عامل کاملاً‌ آزاد و رایگان بر اساس گنو/لینوکس٬ همراه با پشتیبانی در سطح جامعه کاربران و خدمات تجاری و حرفه‌ای است. توو کارگاههایی که سالهای گذشته شرکت کرده بودم و همچنین توو سایت اف اس اف بارها عنوان شده که free  به معنی آزادی است و نه رایگان یعنی این که آزاد باشید که برای هر مقصدی از اون استفاده کنید و به هر شکل که می خواین اون رو گسترش بدین یا در اختیار دیگران قرار بدین. به نظر شما اگه یک نرم افزار به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار بگیره، هزینه های ساخت اون نرم افزار رو چه کسی باید بپردازه؟
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1387، 10:13 ق‌ظ توسط varnic »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
پاسخ به: آزاد یا رایگان؟
« پاسخ #1 : 04 خرداد 1387، 11:51 ب‌ظ »
سلام دوستان. امروز که داشتم صفحه اصلی سایت اوبونتو آی آر رو می دیدم نوشته ای توجهم رو جلب کرد: اوبونتو یک سیستم عامل کاملاً‌ آزاد و رایگان بر اساس گنو/لینوکس٬ همراه با پشتیبانی در سطح جامعه کاربران و خدمات تجاری و حرفه‌ای است. توو کارگاههایی که سالهای گذشته شرکت کرده بودم و همچنین توو سایت اف اس اف بارها عنوان شده که free  به معنی آزادی است و نه رایگان یعنی این که آزاد باشید که برای هر مقصدی از اون استفاده کنید و به هر شکل که می خواین اون رو گسترش بدین یا در اختیار دیگران قرار بدین. به نظر شما اگه یک نرم افزار به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار بگیره، هزینه های ساخت اون نرم افزار رو چه کسی باید بپردازه؟

آزاد بودن مخالف تجاری بودن نیست :)
یعنی می تونه رایگان باشه یا نباشه

روش های کسب درآمد هم خیلی زیاد هست

چند تا رو نام می برم

۱- پشتیبانی از محصولات
۲- سفارش های اختصاصی که منجر به ایجاد نسخه های مخصوص وبا توجه به نیاز سفارش دهنده میشه
۳- پروژه هایی که انجام شده اند و پولشون گرفته شدن و حتی قبلاً آزاد نبودن رو می شه آزاد کرد
۴- همیاری عمومی
۵-تبلیغات و همکاری با شرکت های بزرگ
۶- همیاری مجامع و گروه های بین المللی و ......
و..........

۳

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #2 : 05 خرداد 1387، 12:51 ق‌ظ »
شاید منظور مقایسه با روش توسعه ردهت و ناول هستش. (ارایه یک نسخه رایگان که به نوعی یه جور تست برای نسخه اصلی که تجاری هست حساب میاد)
اوبونتو برای همیشه رایگان می‌باشد همراه با پشتیبانی‌های تجاری (در صورت انتخاب)
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین varnic

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
    • وارنیک
« پاسخ #3 : 05 خرداد 1387، 10:12 ق‌ظ »
با تشکر از دوستان کرگدن و سورنا. راستش من یک باراین سوال رو یه جایی پرسیده بودم و همون روش گسترش اپن آفیس و استار آفیس رو در جواب بهم گفته بودن.