انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: محیط gnome و kde و دیگر برنامه های کاربردی به فارسی ترجمه کنیم  (دفعات بازدید: 2478 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
من با دستور البته با راهنمایی دوستان به خصوص آقای طالقانی
apt-get source packagenameکه packagename تمام فایلهای langauge-pack که آخرشان fa بود سورس این بسته ها را دریافت کردم ( در پوشه ای که قرار دارید و این دستور را اجرا می کنید فایلها قرار می گیرند ) و بعد شروع کردم فایلهایpo مربوط به ترجمه فارسی gnome را ویرایش کردن ( با gedit ) سپس با دستور
sudo dpkg-buildpackage -rfakeroot -uc -bکه در دایرکتوری unzip شده که apt-get برایم به وجود آورده اجرا کردم و فایل .deb برایم ایجاد شد و وقتی نصبش کردم خیلی از ترجمه ها که قبلا انگلیسی بود فارسی کردم.
حالا که ترجمه کردن برنامه های لینوکس اینقدر ساده است خوب است ما هر وقت که زمان داشتیم بر روی این فایلها کار کنیم تا ترجمه های فارسی کاملتر شود.
بعد دو سوال داشتم
یکی اینکه که اگر کسی روی این ترجمه ها کار کرد چطور می تواند آنها را در مخازن ابونتو وارد کند تا بقیه استفاده کنند
دومی اینکه برای برنامه هایی که i18n نشده اند چطور میشود فایلهای ,po را ایجاد کرد
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1387، 07:02 ب‌ظ توسط حامد محمدی »

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
سلام من هم دوست دارم تا اوبونتو را برای همه مردم کشورم ترجمه کنم لطفا بیاین با هم هماهنگ بشیم.
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
با gtranslator و kbabel کار ترجمه خیلی راحت تر است

آفلاین pi3ch

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
    • روزنوشت‌های تحقیقاتی من
سلام! خیلی خوشحالم که این بحث باز شده من اینجا:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4141.msg28494#msg28494
یه توضیحی در مورد فارسی سازی نوشتم شاید مفید باشه.

سوال منم اینه چطور میشه اینها رو توی مخازن گذاشت؟