انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جزوه آموزش لینوکس  (دفعات بازدید: 6512 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
جزوه آموزش لینوکس
« : 08 خرداد 1387، 09:35 ب‌ظ »
سلام دوستان
راستش به من پیشنهاد شده برای چند نفر یک دوره آموزشی لینوکس که حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت برگزار کنم. سطح کلاس هم احتمالا مبتدی تا متوسط هست. شاید هم لازم بشه یک چیزایی در مورد شبکه و یا برنامه سازی بگم. برای هیمن می خواستم از دوستانی که قبلا تجربه آموزش لینوکس رو داشتن در زمینه چهار چوب و محتویات مطالبی که باید ارائه بشه راهنمایی بگیرم.
اگه دوستانی که تجربه این کار رو داشتن فهرست مطالبی که ارائه کردن رو در اختیار من بزارن خیلی کمک بزرگی به من میشه.
فکر می کنم محتویات مطالب رو بشه از داخل همین انجمن و یا سایت های مشابه پیدا کرد چیزی که الان بیشتر دنبالش هستم یک چیزی شبیه فهرست مطالب هست که بتونه چهارچوب کلی و ترتیب منطقی مطالب رو نشون بده.
پیشاپیش از همه دوستانی که در این رابطه کمک می کنند تشکر می کنم.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
پاسخ به: جزوه آموزش لینوکس
« پاسخ #1 : 09 خرداد 1387، 12:08 ق‌ظ »
یک سری کتاب و سرفصل برای تدریس لینوکس هست . البته فقط به درد تدریس نمی خوره برای مطالعه هم خیلی عالیه .

http://learnlinux.tsf.org.za/courses/web-courses.html#Course+Overview

امیدوارم در تک تک مراحل زندگیتون شاد و سربلند و موفق باشید.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
پاسخ به: جزوه آموزش لینوکس
« پاسخ #2 : 09 خرداد 1387، 11:07 ق‌ظ »
آقا دستت درد نکنه خیلی خوب بود.

فقط اینجا خیلی مطالب زیادی گفته که ممکنه همشون برای یک کاربر مبتدی لازم نباشه . البته ظاهرا همه چیز رو داره درست و اصولی درس میده.
اگر دوستان بتونن تجربیات تدریس خودشون و چهارچوب و ترتیب ارائه ای که بنا به تجربشون فکر می کنن بهتر جواب میده رو اینجا به اشتراک بزارن خیلی کمک خوبی به من و شاید سایر دوستانی که در زمینه آموزش فعالیت می کنن میشه.

البته بیشتر هدف من اینکه لینوکس رو به بهترین شکل به کسانی که در کلاس شرکت می کنن معرفی کنم و سعی کنم اونا رو به استفاده از این سیستم عامل تشویق کنم.
همچنین از اونجایی که کسانی که در این کلاس شرکت می کنن خودشون معلم رشته  کامپیوتر در هنرستان هستن،‌ شاید علاقه مند شدن یکی شون علاقه مندی سالانه چند تا دانش آموز رو به دنبال داشته باشه!
با توجه به اینکه شاید یکی از مهمترین دلایل عدم استفاده از سیستم عامل لینوکس عدم اطلاع یا آموزش های نا کافی هست، بنا بر این فکر می کنم شاید از این دوره آموزشی بشه به عنوان ابزاری برای گسترش استفاده از این سیستم عامل و کلا نرم افزار های آزاد استفاده کرد.

من دارم سعی می کنم که یک جزوه آموزشی برای این کار گرد آوری کنم که انشالا اگر چیز به درد بخوری از کار در آمد در اختیار همه دوستان میزارمش.

باز هم از همفکری و راهنمایی شما تشکر می کنم.