انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اعداد فارسی به عنوان رشته حساب می شوند  (دفعات بازدید: 2672 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
چرا وقتی در فیلهای gtk که برای ورود اعداد هستند اعداد فارسی وارد می کنیم با آنها مثل رشته رفتار میشود و پیغام میدهد که باید عدد وارد کنیم

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
بایستی یک ربطی به Uni-code شدن داشته باشه! حتما اگه بررسی کنی می بینی که مقداری یونی کد اعداد فارسی با انگیسی فرق می کنه!
سعی می کنم چک کنم خودم هم !
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
آره مشکل از یونی کد است ولی من چند سال پیش که تازه استاندارد یونی کد شروع شده بود یک جایی خواندم که قرار بوده اعداد چنین مشکلی نداشته باشند و فقط به صورت شکل محلی نمایش داده شود و مقدارش همان عدد باشد. شاید فقط مشکل در اعداد فارسی باشد و دیگر زبانها مثل عربی مشکل نداشته باشند

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
نمی دونم! اما یقینا هنوز این طوری نشه!
اگه روی فارسی باشه زبان می بینی که ماشین حساب ات اعداد انگلیسی داره و ردیف بالای حروف فارسی!‌یعنی کد یونیک اشون معادل نیست! متاسفانه
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین حامد محمدی

• Jr. Member
  • *
من در عربی امتحان کردم مثلا در فیلد مربوط به اندازه فونت در اوپن آفیس هنگامی که کیبورد عربی است عدد ها انگلیسی وارد می شود و مشکلی هم پیش نمی آید اما وقتی کیبورد فارسی است اعداد به فارسی وارد می شود و وقتی اینتر را می زنی تغییر اندازه فونت رجکت می شود یعنی عدد اشتباه بوده. این مشکل بزرگی هست مخصوصا برای برنامه هایی که به وارد کردن عدد و تاریخ نیاز دارند تغییر کیبورد به فارسی و انگلیسی برای وارد کردن هر فیلد عددی مشکل است و این مشکل باید حل شود. من قبلا با یکی از دیسترو های فدورا یا اوپن سوزی چنین مشکلی نداشتم که حالا یادم نیست کدام بود. جالب اینکه اعداد به صورت فارسی بودند و همان مقدار عددی خود را داشتند. حالا هم من با اوبونتو انس گرفته ام و نمی خواهم عوضش کنم کاش بتوانیم این مشکل را حل کنیم .