انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

نظر شما؟

خوب
3 (100%)
بد
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 3

نویسنده موضوع: تحقیق در رابطه با تفاوت تفاوت لینوکس و ویندوز (برای دانلود)  (دفعات بازدید: 5097 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamedv90

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • استار وب
 ;D تحقیق در رابطه با تفاوت تفاوت لینوکس و ویندوز، متن En و FA برای بچه ها  :P البته کلی ایراد داره فارسیس 4 صفحه هم بیشتر نیش از 20 صفحه english اش.. گفتم اگر کسی خواست..  :P

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
;D تحقیق در رابطه با تفاوت تفاوت لینوکس و ویندوز، متن En و FA برای بچه ها  :P البته کلی ایراد داره فارسیس 4 صفحه هم بیشتر نیش از 20 صفحه english اش.. گفتم اگر کسی خواست..  :P
=D>

=D>

;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
;D تحقیق در رابطه با تفاوت تفاوت لینوکس و ویندوز، متن En و FA برای بچه ها  :P البته کلی ایراد داره فارسیس 4 صفحه هم بیشتر نیش از 20 صفحه english اش.. گفتم اگر کسی خواست..  :P
کار قشنگی بود. فقط میشه لطف بفرمایید و بگید که این فایل ها رو چطور آپلود کردید؟

آفلاین hamedv90

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • استار وب
کار قشنگی بود. فقط میشه لطف بفرمایید و بگید که این فایل ها رو چطور آپلود کردید؟

;D مچکرم، شما و دوستان ای که پست زدید لطف دارید! اگر منظورتون این باشه که چه طوری اینجا گذاشتم باید بگم که وقتی شما دارید عنوان جدید می زنید زیر Textarea نوشته "گزینه های بیشتر..." که روی مثبت آن کلیک کنید و فایل هاتون رو upload میکنید!  :P البته اگر منظورتون رو اشتباه متوجه نشده باشم!!!

آفلاین Rain_Wolf

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
متشکرم دوست عزیز. من چند بار خواستم فایل آ‍لود کنم ولی نمی دونستم که چطور این کارو انجام بدم. :-X :oops: