انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال در مورد نصب سه سیستم عامل 7،8،اوبونتو درکنار هم و بهترین نحوه پارتیشن بندی؟  (دفعات بازدید: 716 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MoRe

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
درود

یه سری سوال از شما اساتید داشتم:

1.سیستم عامل هارو به کدوم ترتیب نصب کنم؟

اول لازم دونستم یه چیزی بگم: من توی برنامه باما بروز باشید شبکه 3 دیدم که لپتاپ مجریه با بوت لودر 8 سیستم عامل اوبونتو رو هم شناخته بود!

ولی چیزی که تو سایت های خارجی خوندم اینه که بوت لودر 8 خیلی مزخرفه و اوبونتو رو نمیشناسه و باید از EasyBCD استفاده کرد

حالا بریم سراغ ترتیب پارتیشن ها:
7>>>>8>>>>Ubuntu
or
Ubuntu>>>7>>>8

2.حالا چجوری پارتیشن بندی رو انجام بدم البته پارتیشن بندی اوبونتو رو میدونم که باید یه مقداری فضای خالی درست کنم که بعد از توی محیط نصب اوبونتو بتونم دوتا پارتیشن اصلی و سواپ رو بسازم

ولی برای ویندوز ها چون میخوام هرکدوم از سیستم عامل ها توی یه پارتیشن جدا باشن راهنمایی میخواستم

که به هرکدوم چقد فضا بدم و کدوم رو پرایمری اکتیو کنم یا اصن دوتا پرایمری اکتیو بسازم یا اصن یه پرایمری اکتیو جدا با حجم کم بسازم و بعدش دوتا با حجم زیاد برای سیستم عامل ها

اگه دوستان سریعتر راهنمایی کنن ممنون میشم

چون ویندوز 7 و لینوکس داره دانلود میشه

میخوام سریعتر کار نصب رو شروع کنم

ممنون :)

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
به جامعه کاربری اوبونتو خوش اومدید :)

تو خود خانواده ویندوز باید اول سیستم عامل قدیمی نصب شه تا توسط نسخه جدید قابل شناسایی باشه بعد هم اوبونتو که توان شناسایی بقیه رو داره در نتیجه بهتره به صورت زیر نصب کنید البته جای 7 و 8 عوض بشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ...

7
8
Ubuntu

برای پارتیشن بندی دقت کنید که ویندوز ها باید Primary باشند ولی برای اوبونتو مهم نیست .

- و از مشکلاتی که ممکنه 8 به بار بیاره بی اطلاع هستم.

« آخرین ویرایش: 25 آبان 1391، 11:17 ق‌ظ توسط YPSD »
..I feel no fault for the fault I feel..