انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ریپوزیتوری های زیاد اوبونتو امنیتش رو میارن پایین؟  (دفعات بازدید: 1171 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام. یکی از دوستام گفت اوبونتو امنیت نداره. منم گفتم چرا، اون هم در جوابم گفت چون ریپوزیتوری‌های زیادی داره و ممکنه یکی از این برنامه‌ها رو نصب کنی و اون برنامه بزنه سیستم رو داغون کنه. حالا من واسم سواله که واقعا اینجوریه یا نه؟

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
سلام. یکی از دوستام گفت اوبونتو امنیت نداره. منم گفتم چرا، اون هم در جوابم گفت چون ریپوزیتوری‌های زیادی داره و ممکنه یکی از این برنامه‌ها رو نصب کنی و اون برنامه بزنه سیستم رو داغون کنه. حالا من واسم سواله که واقعا اینجوریه یا نه؟

اگه واقعا هم اینطوری باشه باز امنیت رو زیر سوال نمیبره.
چون امنیت یه تعریف دیگه داره.

شاید بشه گفت ممکنه برنامه های ناسازگار داشته باشه.
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
من نمی دونم ریپوزتیتوری چیه
ولی
واسه نصب یک نرم افزار نیاز به دسترسی روت است که اینجوری باعث می شه چیزی خود به خود نصب نشه
یک نرم افزار برای داغون کردن سیستم باید با روت اجرا شه
اگرم بخواد تو اطراف خودش گند برنه می تونی پوشه var را در یک درایو دیگه نصب کنی که اگر نرم افزار فایل های زاید تولید کرد از پر شدن درایو ، لینوکست نره هوا

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
خوب شما تا وقتی به یک مخزن غیررسمی اعتماد کامل ندارید، نباید اون رو اضافه کنید و از اون برنامه نصب کنید!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برنامه‌های مخازن اوبونتو بدون بررسی شدن داخل مخازن قرار نمی‌گیرن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
برنامه‌های مخازن اوبونتو بدون بررسی شدن داخل مخازن قرار نمی‌گیرن
البته منظور دوستمون مخازن کاستوم بود و گرنه که مخازن اصلی کاملا امن و مطمئن هستن!
در جواب پست اول منم با نظر nixoeen عزیز موافقم، باید بدونی چه مخزنی داری اضافه می‌کنی!