انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با Gnome و KDE  (دفعات بازدید: 2177 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Gharchkhor

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
مشکل با Gnome و KDE
« : 15 خرداد 1387، 09:48 ب‌ظ »
سلام

من از Ubuntu Gutsy Gibbon استفاده میکنم. به محیط پوسته گرافیکیش هم کاری نداشتم پس طبیعتا باید Gnome باشه. و system > about Gnome هم دیده میشه.

پریروز Amarok رو نصب کردم که نوشته بود برای KDE هست. منم بدون توجه Amarok رو از Add/Remove نصب کردم و با تعجب دیدم که اجرا شد. خلاصه کلی خوشحال شدم و استفاده کردم و کاملا مشخص بود که پوسته گرافیکیش با سایر برنامه هایی که پیشتر استفاده کرده بودم فرق داشت.

حالا مشکل اینجاست که امروز اومدم autorun دیسک هما رو اجرا کنم که aMule رو نصب کنم. که دیدم هما هم میخواد با پوسته KDE اجرا بشه و همه چیزش بهم ریخته.
مشکل از کجاست و چطور میشه حلش کرد؟

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
پاسخ به: مشکل با Gnome و KDE
« پاسخ #1 : 16 خرداد 1387، 01:10 ق‌ظ »
نقل‌قول
من از Ubuntu Gutsy Gibbon استفاده میکنم. به محیط پوسته گرافیکیش هم کاری نداشتم پس طبیعتا باید Gnome باشه. و system > about Gnome هم دیده میشه.

پریروز Amarok رو نصب کردم که نوشته بود برای KDE هست. منم بدون توجه Amarok رو از Add/Remove نصب کردم و با تعجب دیدم که اجرا شد. خلاصه کلی خوشحال شدم و استفاده کردم و کاملا مشخص بود که پوسته گرافیکیش با سایر برنامه هایی که پیشتر استفاده کرده بودم فرق داشت.

شما برای بالا آوردن یک برنامه KDE نیاز ندارین یک KDE کامل نصب کنین و سپس با KDE وارد شین. وقتی amarok رو نصب کردین یک سری از بسته های پایه مورد نیاز KDE رو نصب کرده و به همین دلیل میاد بالا. اگه موقع نصب دقت کرده بودید بسته هایی مثل  kdelibs4c2a رو نصب کرده. شما می تونین برنامه های KDE رو روی gnome استفاده کنین و برعکس! فقط مشکل نا هماهنگی UI وجود داره. برنامه های gnome با استفاده از کتابخانه gtk و برنامه های KDE با استفاده از qt نوشته می شوند که هر کدوم یک کتابخانه واسط کاربری هستند. به همین دلیل هم هست که شکل دکمه های Amarok با Totem با هم فرق می کنه.

قسمت دوم بحث رو متوجه نشدم. اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
Der Weg ist das Ziel

آفلاین Gharchkhor

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 خرداد 1387، 10:30 ق‌ظ »
خیلی ممنون بابت شفاف سازی

قسمت دوم بحث رو با آپلود کردن یک شات از Homa کامل میکنم.
ببینید به چه شکلی دراومده:

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 خرداد 1387، 03:36 ب‌ظ »
این واسط کاربری که من می بینم قدیمی به نظر می آید و احتمالا با کتابخانه Motif نوشته شده و به همین خاطر هم هست که با gnome یا KDE فرق داره
شما نگران یکسان نبودن شکل برنامه ها نباش. مهم اینه که کار کنه.
Der Weg ist das Ziel

آفلاین Gharchkhor

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1387، 03:41 ب‌ظ »
این واسط کاربری که من می بینم قدیمی به نظر می آید و احتمالا با کتابخانه Motif نوشته شده و به همین خاطر هم هست که با gnome یا KDE فرق داره
شما نگران یکسان نبودن شکل برنامه ها نباش. مهم اینه که کار کنه.

قبل ازینکه Amarok رو نصب کنم Homa با واسط کاربری Gnome اجرا میشد.
و مشکل اینه که الان کار نمیکنه!!! چیدمان صفحه (صفحه ی هما) رو ریخته بهم. و باعث میشه نتونم برنامه های هما رو نصب کنم.

خواهش میکنم راهنمایی کنید که چطور میتونم به حالت اول برگردونمش

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 خرداد 1387، 07:47 ب‌ظ »
من دیسک هما رو ندارم تست کنم و نمی دونم چه جوری اجرا می شه.
اگه می تونی از ترمینال بیارش بالا چیزهایی که تو ترمینال می نویسه رو برام بفرست تا بتونم بگم مشکل از کجاست.
عجیبه مشکلی که مطرح می کنی آخه کتابخانه های GTK رو سیستمت هستن و نباید مشکلی پیش می آمد.
Der Weg ist das Ziel

آفلاین Gharchkhor

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 16 خرداد 1387، 09:25 ب‌ظ »
من دیسک هما رو ندارم تست کنم و نمی دونم چه جوری اجرا می شه.
اگه می تونی از ترمینال بیارش بالا چیزهایی که تو ترمینال می نویسه رو برام بفرست تا بتونم بگم مشکل از کجاست.
عجیبه مشکلی که مطرح می کنی آخه کتابخانه های GTK رو سیستمت هستن و نباید مشکلی پیش می آمد.

$ sudo homa
Unable to determine desktop environment, falling back to gksudo
/usr/lib/homa
When you get a 'Password: ' prompt, type in your user password.
System sanity check: PASSED!

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 18 خرداد 1387، 12:38 ق‌ظ »
من اولین باری بود که این مشکل رو میدیدم. من به اینترنت پرسرعت دسترسی دارم و با apt-get بسته های مورد نیاز رو می گیرم و تا حالا این دیسک هما رو ندیدم که بخوام روی سیستم خودم تستش کنم.
به همین دلیل کمکی از دست من بر نمیاد. من توی Google این پیغام خطا رو جستجو کردم و یک سری چیز مشابه در مورد Easyubuntu که نمی دونم چیه دیدم. اونجا هم راهنمایی برای حل مشکل نبود. فکر می کنم بهتر باشه با سازندگان دیسک هما تماس بگیری.
Der Weg ist das Ziel