آقا حسن منظور من این نبود که لینوکس تو برنامه نویسی کم میاره عمرا ویندوز به پای لینوکس برسه
منظور من فراهم کردن ابزارهای برنامه نویسی توسط شما دوستان در دیسک هما بود مگه ما تو این تاپیک راجع به هما صحبت نمیکنیم؟؟؟
دانشجوی بیچاره ای که گیر یه استاد فسیل( که فقط تو کامپیوتر مایکروسافت بلده) افتاده
از طرف دیگه خودشم عاشق کار کردن با لینوکسه چه گناهی کرده
شرح حال خودم بود من دیپلم فنی داشتم - کاردانی پیوسته گرفتم اما چیز بدر بخوری یاد نگرفتم
حالا هم که کارشناسی میخونم سرمونو با یه مشت چرتوپرت گرم میکنن که این فرصت هم از دست بره اگه اینجا کسی وضعیتش مثل منه بگم که نمره و مدرک به جای خود اما اگه فارق التحصیل بشی و چیزی بلد نباشی انصافا عمرتو هدر دادی تا دیر نشده یه کاری بکن تا از قافله عقب نمونی
چیزهایی که یه دانشجو نیاز داره اول از همه پروژه مونو به صورت کامل همراه با راهنمای کامل و یه محیط برنامه نویسی خوبه انصافا برای کسی که تا حالا لینوکس ندیده سخته بگیم vs رو ول کن و بیا تو vi .برنامه بنویس ممکنه که فرار کنه پله پله نمیگم که vi چیز خوبی نیست اما فاصلش با vs خیلی زیاده (البته برای یه تازه کار) چیز دیگهای که فکر میکنم هما نیاز داره یه راهنمای فارسی برای اوبونتو است البته اگه یه ebook جدید (واسه همون نسخه)انگلیسی هم باشه خیلی خوبه
JDK
an open source java IDE
gcc به صورت کامل که اگه کامل باشه بهتر از خود jdk است من خودم برا کامپایل یه برنامه ساده سی مجبور شدم یه بسته دانلود کنم حالا دانلودش به جهنم کلی طول کشید تا فهمیدم چی میگه
نمیدونم کامپایلر پاسکال برای لینوکس هست یا نه اگه هست زحمتشو بکشید
mysql IDE هم فکر کنم نیاز باشه
فعلا همینا به ذهنم میرسه
ممنون