انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: clock pulse  (دفعات بازدید: 728 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین edris

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • nerdha.com
    • سایت اموزشی خبری
clock pulse
« : 28 آذر 1391، 03:03 ب‌ظ »
ببخشید جای این سوال این جا نیست ولی کسی درباره اورکلاک برای من توضیح میده لطفا زیر دیپلم باشه  :D
nerdha.com

آفلاین Plugin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • applet سابق
پاسخ : clock pulse
« پاسخ #1 : 28 آذر 1391، 03:56 ب‌ظ »
ببخشید جای این سوال این جا نیست ولی کسی درباره اورکلاک برای من توضیح میده لطفا زیر دیپلم باشه  :D
ببخشید ولی یعنی قبلش جستجو هم کرده بودید!! ::)
خب منبع مطلب مختصر زیر میشه انجمن اورکلاکینگ با اندکی ویرایش:

اورکلاکینگ چیست؟
اگر بخواهیم تعریف کوتاه و مختصری از اورکلاکینگ ارائه کنیم، تنها کافیست نیم نگاهی به ترجمه تحت الفظی آن داشته باشید! OverClocking یا به عبارت دقیق تر Over-Clocking به پروسه افزایش فرکانس و کلاک(Clock) قطعه سخت افزاری اطلاق می شود. حال این قطعه سخت افزاری خواه پردازنده مرکزی (CPU)، کارت گرافیکی (VGA) یا حافظه های سیستم (Ram) باشد. طی فرآیند اورکلاکینگ، افزایش فرکانس کاری قطعات سخت افزاری افزایش کارایی کلی سیستم را در پی خواهد داشت از این رو شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای کارایی بیشتری از سیستم خود دریافت خواهید کرد. شاید بتوان این طور نیز مثال زد که شما به تیونینگ و تقویت قدرت سیستم خود می پردازید و توانایی رقابت با سیستم های قوی تر را می یابید!
اگر شما گیمر هستید؟ با اورکلاک سیستم خود می توانید فریم بیشتری در بازی های سنگین کسب کنید...

اورکلاکینگ امروزه در بین کاربران حرفه ای و گیمرها محبوبیت فراوانی داشته و بسیاری از آنها در سطح آماتوری(Air Cooling, Water Cooling) یا حرفه ای (Dice, Ln2, LHe) به این مقوله می پردازند تا جایی که کمپانی های سازنده مادربورد، کارت گرافیکی و حافظه ها، تاکید ویژه ای روی اورکلاکینگ داشته و همواره سعی می کنند محصولاتی با قدرت اورکلاکینگ بالا برای شکستن رکوردهای جهانی طراحی و تولید کنند. در واقع قدرت اورکلاکینگ بالا مهر تاییدی بر کیفیت بالای ساخت محصول و همچنین قطعات الکترونیکی بکار رفته در آن می باشد، لذا همواره در مسابقات اورکلاکینگ برگزار شده در سطح جهان، شرکتهای بزرگ به رویارویی با یکدیگر و رقابت می پردازند.
شیرینى پیروزى، تلخى صبر را از میان مى‏ برد.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #2 : 28 آذر 1391، 07:09 ب‌ظ »
اضافه کنم که هر سی پی یو یا رم یا ... قابل اورکلاک نیست .

برای هر سخت افزاری اورکلاک مناسب نیست .

برای بعضی از کارها (بیشتر برای بازی) مناسب است(هر چند عده ای خلاف این عقیده رو دارند ! ) نه برای هرکاری .

به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #3 : 28 آذر 1391، 07:36 ب‌ظ »
اضافه کنم که هر سی پی یو یا رم یا ... قابل اورکلاک نیست .

برای هر سخت افزاری اورکلاک مناسب نیست .

برای بعضی از کارها (بیشتر برای بازی) مناسب است(هر چند عده ای خلاف این عقیده رو دارند ! ) نه برای هرکاری .

من فکر می کردم همه نوع سی پی یو رو میشه اورکلاک کرد . اون مودل سی پی یو نشونی ازش میتونین بدین که اطلاعاتی ازش از تو گوگل پیدا بتونم بکنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 28 آذر 1391، 10:51 ب‌ظ »
البته از نظر تکنیکی هر قطعه‌ای قابل اورکلاک شدن هست، ولی خب ممکنه خراب هم بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین edris

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • nerdha.com
    • سایت اموزشی خبری
« پاسخ #5 : 29 آذر 1391، 11:06 ق‌ظ »
دم همتون گرم مرسی ;D ;)
nerdha.com