انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطور ابونتو رو حذف کنم و ویندوز هشت بنصبم؟  (دفعات بازدید: 1091 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin021023

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
سلام

بعد از ۷-۸ ماه کاربر ابونتو بودن میخوام نقل مکان کنم ویندوز...به دلایل مختلف...

لپتاب ایسر اسپایر هست با ابونتو 12.04 که نمیدونم چطور پاکش کنم...dvd ی ویندوز یا خود ابونتو رو میزارم اصلا بوت نمیشه تو dvd ...مستقیم سیتم رو بالا میاره...البته فک کنم بوت لودر/گرابش یه آپدیت/آپگریدی میخواد ...

رو هارد دوتا درایو دارم که یکیش روش ابونتو داره یکی دیگه چند تا فایل داره که میخوام نگه دارم یعنی میخوام درایوی رو که ابونتو روش داره رو فرمت و ویندوز بنصبم اون یکی دیگه با فایلاش دست نخورده بمونه که تو ویندوز هم دسترسی بهفایلاش پیدا کنم...

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
با سلام

برای فعال کردن ویژگی بوت از طریق منوی بوت می بایستی در هنگام روشن شدن دستگاه با انتخاب کلید delete و یا f2 وارد صفحه تنظیمات بایوس شده و از طریق تب بون گزینه  f12 boot function را فعال نمایید و بعد از ذخیره تنظیمات (از طریق f10) و خروج از این محیط و در ادامه با انتخاب کلید f12 وارد صفحه بوت شوید.تا ابزار مورد نظر خود را راه اندازی کنید.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین hurd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
توی سری های FW vaio چطور میشه سیستم رو از usb یا dvd بوت کرد من هر چی گشتم نشد منو راهنمایی کنید می خوام برای برادرم linux نصب کنم

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
باید بری تنظیمات مادر برد و بوت رو بزاری روی دی وی دی یا یو اس بی .

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
برای نصب ویندوز بجای گنو/لینوکس، مثل حالت معمولی مراحل نصب رو برو و تو مرحله پارتیشن بندی، ویندوز پارتیشنهای لینوکسی رو بهت نشون میده، اون پارتیشن ها رو دیلیت کن و بعد باهاشون یک پارتیشن بساز و ویندوز رو روی اون پارتیشنی که ساختی نصب کن. برای اینکه فایل هات تو ویندوز هم در دسترس باشن، باید فرمت اون ئارتیشن توسط ویندوز قابل شناسایی باشه، مثلا فرمت اون پارتیشن باید ntfs باشه. اگه نبود، تنها راه اینه که اون پارتیشن رو پاک کنی و دوباره پارتیشن بسازی.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
البته توی همین فروم چندتا نرم افزار مدیریت پارتیشن های لینوکسی توی ویندوز معرفی شده ، یه سرچ کنین :)