انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ارور گرافیک لاو  (دفعات بازدید: 594 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abdollahpor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
    • pnu
ارور گرافیک لاو
« : 08 دی 1391، 03:45 ب‌ظ »
سلام دوستان ببخشید من ubuntu12.10 رو نصب کردم ...بعد از نصب امدم یه خورده باهاش کار کردم ..از تو همین سایت داشتم کار میکردم یاد میگرفتم ..بعد نرم افزار گوگل کروم رو روش نصب کردم ....بعد ور رفتن های زید چند بارم ریستارتش کردم ..مشکلی نداشت ..
تا اینکه امدم باز رو ویندوز سونم ..دوتا ویندوز دارم ..ویندوز سون رو بالا امد ..بعد دوباره ریستارت کردم باز رفتم تو محیط ubuntu وبعد دوباره ریستارت و امدم تو محیط ویندوز کارم رو انجام دادم ..و یه ریستارت کردم ...که بیام تو محیط ubuntu یه ارور بهم داد و باز نمی شه ..ارور گرافیک لاو رو میده ..باید چیکارش کنم ..ممنون

گرافیک سیستمم 1 هست و رمشم 4 هستش ...ویندوز سونم رو کامل میاره بالا ولی ubuntu رو نمیاره ممنون :o

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
پاسخ : ارور گرافیک لاو
« پاسخ #1 : 08 دی 1391، 08:04 ب‌ظ »
منم قبلنا چند بار با این مشکل رپ برو شدم که بعد دوبار ریست درست شد.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین abdollahpor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
    • pnu
« پاسخ #2 : 08 دی 1391، 08:55 ب‌ظ »
مال من که حل نشد هر چی ریستش کردم ..نشد ..مجبور شدم کلا دوباره لینوکس رو نصب کنم ....عجله هم داشتم ..کسی نبود تو سایت ..ولی هنوزم دنبالشم که ببینم چطور شد اونجوری شده ..که اگه دوباره اینجوری شد بتونم حلش کنم ...ممنون میشم اگه کشی میدونه به ما هم بگه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 23 بهمن 1391، 06:39 ب‌ظ »
با حالت ریکاوری بیا بالا و دوباره x.org رو پیکر بندی کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن