انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب مودم Asus AM602  (دفعات بازدید: 3820 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zangoole

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مشکل در نصب مودم Asus AM602
« : 03 تیر 1387، 05:47 ب‌ظ »
سلام
آقا من می‌خوام مودم Asus AM602 ام رو در ابونتو ۸.۰۴ نصب کنم ولی به مشکلاتی برخوردم.
(کارت شبکه ندارم و فقط از طریق usb امکانش برام هست.)
اول از دستور pppoe conf usb0 استفاده کردم و یک صفحه‌ای اومد که نوشته بود باید مودم هاتون در بالا لیست شده باشه ولی گویا هیچ مودمی پیدا نکرده بود.
بعد از ابزار ScanModem استفاده کردم و فایل ModemData.txt هم نگاه کردم و وارد لینکی که در آن بود شدم ولی بسته‌ای که گفته بود باید دانلود کنم رو پیدا نکردم. (من مثل اینکه ۶.۲۴.۱۶ لازم دارم ولی فقط تا ۶.۲۲.۱۴ اونجا برای دانلود هست.....)
(محتویات فایل ModemData من را در اینجا ببینید:  http://pastebin.ubuntu.com/22339)
لطفآ بچه هایی که تجربه مشابه دارند و می‌دونند مشکل از کجاست به من کمک کنند. من تاپیک های متعدد در این انجمن در رابطه با نصب را خوانده‌ام و یک تاپیک هم بود که یکی از دوستان همین مودم مدل من را با یو اس بی نصب کرده بود ولی نگفته بود چطوری فقط گفته بود مشکل حل شد.
مرسی.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: مشکل در نصب مودم Asus AM602
« پاسخ #1 : 03 تیر 1387، 06:25 ب‌ظ »
من پشتیبان فنی شبکه ی لیزر هستم. مودم شما به راحتی اتوسط کرنل شناسایی میشه و نیازی به ساختن کنکشن بر روی سیستم هم ندارید. پیشنهاد می کنم مودم را روتر کنید. یعنی رمز عبور را در خود مودم ست کنید. اگر آشنایی با مراحلش ندارید با یه سرچ ساده پیدا میشه اگه نتونستید با پشتیبانی تماس بگیرید و این چیزی رو که من بهتون گفتم بهشون بگید.
اطلاعات بیشتر خواستید بگید.
Godisnowhere

آفلاین Zangoole

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 07 تیر 1387، 02:00 ق‌ظ »
من پشتیبان فنی شبکه ی لیزر هستم. مودم شما به راحتی اتوسط کرنل شناسایی میشه و نیازی به ساختن کنکشن بر روی سیستم هم ندارید. پیشنهاد می کنم مودم را روتر کنید. یعنی رمز عبور را در خود مودم ست کنید. اگر آشنایی با مراحلش ندارید با یه سرچ ساده پیدا میشه اگه نتونستید با پشتیبانی تماس بگیرید و این چیزی رو که من بهتون گفتم بهشون بگید.
اطلاعات بیشتر خواستید بگید.

فاراب جان من هر کار کردم نشد. تو ویندوز به صورت روتر هست. یعنی آی پی را در فایرفاکس می‌زنم و بعد یوزر پس مودم و وارد قسمت روتر می‌شم و یوزر پس اینترنت را می‌دهم و همه چیز درسته.
فکر می‌کنم تنظیمات رو مودم تو ابونتو هم بمونه؟ این طوریه؟
تو اوبونتو وقتی همان آی پی را می‌دم هیچی نمیاره. اگر کار دیگه‌ای باید بکنم لطفآ من رو راهنمایی کن.
خیلی ممنون.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 07 تیر 1387، 12:34 ب‌ظ »
شما اگه توی ویندوز فقط یک بار مودم رو کانفیگ بکنید و DHCP رو هم فعال کنید، خودش به هر دستگاهی که بهش وصل بشه اتوماتیک IP میده و نیازی به هیچ کاری نیست.
Godisnowhere

آفلاین Zangoole

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 08 تیر 1387، 02:41 ق‌ظ »
من رفتم تو تنظیمات روتر قسمتی که DHCP را باید فعال کنم سه گزینه هست که نمی‌دونم چی باید وارد کنم.
Start IP Address
End IP Address
Leased Time
آی پی آدرس ها را از کجا باید بگیرم؟
ممنون.

آفلاین Zangoole

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 10 تیر 1387، 01:32 ق‌ظ »
دوستانی که این مودم رو نصب کردند لطف می‌کنید راهنمایی کنید؟
فاراب جان در قسمت تنظیمات DHCP چه چیزایی رو وارد کنم؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #6 : 10 تیر 1387، 07:56 ب‌ظ »
شما اصلن نیاز نبود که به اون تنظیمات دست بزنید.
Reset Factory کنید.
اگر خواستید به من میل بزنید یا بگید که شماره بدم که مشکلتون حل شه.
البته اگه مخالف با قوانین انجمن نباشه!
Godisnowhere