انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک فوری برای نصب کارت گرافیک Mobility ATI Radeon X2300 HD  (دفعات بازدید: 3457 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir3681

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
با سلام من یک لپ تاپ vaio bx 740 p5 دارم ولی هنگام نصب ابونتو 8.04 ازطریق سی دی live اصلا صفحه desktop ندارم از طریق safe gerafical mode هم امتحان کردم ولی بازهم نشد مدل کارت گرافیکم Mobility ATI Radeon X2300 HD هست لطفا اگه میشه درایورمخصوص این گرافیک به همراه راهنمایی های لازم برای هردومدل ابونتو یعنی 64 بیتی و 32 بیتی [......] را برام لطف کنید باتشکر فراوان.

===
پ‌ن: عنوان توسط سید مهدی ویرایش شد و سوال مربوط به مشکل کارت صدا به اینجا منتقل شد.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1387، 05:58 ب‌ظ توسط سید مهدی »

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
از صفحه اول منوی بوت Live CD دکمه F6 رو بزنید و کلمه noapic رو به انتهای خطی که ظاهر میشه اضافه کنید و بعد اینتر بزنید و ببینید که محیط گرافیکی برای شما ظاهر میشه یا نه.
اگر دیدید که باز هم مشکل داشتید همین کار رو تکرار کنید ولی این‌بار علاوه بر اضافه کردن کلمه noapic کلمه splash و quiet رو از انتهای اون خط پاک کنید و دوباره اینتر بزنید تا سیستم بوت بشه. هرجا که سیستم گیر کرد، آخرین خروجی نمایش داده شده بر روی صحفه رو برامون کپی کنید و بزارین.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین amir3681

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
باعرض سلام وتشکر اوامر شما اجرا شد ولی متاسفانه همچنان ال سی دی خاموش بود از طریق سی دی آلترنیت هم نصب کردم ولی دقیقا همون مشکل را داشت

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
باعرض سلام وتشکر اوامر شما اجرا شد ولی متاسفانه همچنان ال سی دی خاموش بود از طریق سی دی آلترنیت هم نصب کردم ولی دقیقا همون مشکل را داشت
دوست عزیز ، اگر بعد از نصب به محیط ترمینال دسترسی داشته باشید حل کردن این مشکل خیلی ساده خواهد بود .
میتونید از طریق این گاید :
wiki.cchtml.com
کارتتون رو به سادگی نصب کنید .
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^