0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: AUTORuN در 30 دی 1391، 03:58 بظاز APTon CD استفاده کنین. توی مخازن هست. وقتی بازش میکنین دو تا گزینه داره. Backup و Restore. با Backup میتونین از بسته های نصب شده توی سیستمتون یه خروجی بگیرین. توی سیستم مقصد دوباره همین APTon CD رو نصب میکنین و با زدن گزینه ی Restore از فایل خروجی که توی سیستم قبلی بهتون داده شده برنامه های سیستم قبلی روی این سیستم نصب میشن.مرسی ولی میگن این پیشنهاد نمیشه که نرم افزارها ی نسخه ی قدیمیو روی نسخه ی جدید نصب کنیم
از APTon CD استفاده کنین. توی مخازن هست. وقتی بازش میکنین دو تا گزینه داره. Backup و Restore. با Backup میتونین از بسته های نصب شده توی سیستمتون یه خروجی بگیرین. توی سیستم مقصد دوباره همین APTon CD رو نصب میکنین و با زدن گزینه ی Restore از فایل خروجی که توی سیستم قبلی بهتون داده شده برنامه های سیستم قبلی روی این سیستم نصب میشن.
برادرا منظورم این بود که آیا میشه این مهدودیتو تواین نسخه ی بعدی حذف کرد؟
نقلقول از: hseblis13 در 30 دی 1391، 09:00 بظبرادرا منظورم این بود که آیا میشه این مهدودیتو تواین نسخه ی بعدی حذف کرد؟همونطور که گفتم محدودیتی وجود نداره و خیلی از اونها نصب میشه، ولی کار درستی نیست!
نقلقول از: nixoeen در 01 بهمن 1391، 06:22 بظنقلقول از: hseblis13 در 30 دی 1391، 09:00 بظبرادرا منظورم این بود که آیا میشه این مهدودیتو تواین نسخه ی بعدی حذف کرد؟همونطور که گفتم محدودیتی وجود نداره و خیلی از اونها نصب میشه، ولی کار درستی نیست!یعنی کاری نمیشه کرد که کار درستی باشه؟
نقلقول از: hseblis13 در 02 بهمن 1391، 12:07 قظنقلقول از: nixoeen در 01 بهمن 1391، 06:22 بظنقلقول از: hseblis13 در 30 دی 1391، 09:00 بظبرادرا منظورم این بود که آیا میشه این مهدودیتو تواین نسخه ی بعدی حذف کرد؟همونطور که گفتم محدودیتی وجود نداره و خیلی از اونها نصب میشه، ولی کار درستی نیست!یعنی کاری نمیشه کرد که کار درستی باشه؟شما هم خدا رو میخواین و هم خرما رو