انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خونده شدن تک تک کلید های وارد شده از صفحه کلید موقع لاگین (حل شد)  (دفعات بازدید: 1139 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rezwan.Derakhshan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
سلام.

ببخشید همچین سوالی می کنم اما جست و جو کردم و جوابی براش پیدا نکردم. تو انجمن تازه کارا هم که نمی تونم موضوع ایجاد کنم.

جدیداً (یعنی در اصل نمی دونم چون چند ماهه موقع لاگین هدست وصل نبوده یا اسپیکر روشن نبوده) موقع لاگین وقتی می خوام پسورد رو وارد کنم یه آقایی می گه please enter password یا وقتی num lock رو روشن می کنم میگه num lock یا back space می زنم میگه. موقع وارد کردن پسورد هم دونه دونه شماره ها و حرف ها و فاصله ها و ... خلاصه من هر کلیدی رو می زنم این می گه. یا مثلاً میزکار رو عوض می کنم می گه. فکر کنم اول از همه ی اینا هم می گه welcome to ubuntu 12.04 LTS تند میگه خوب نمی شنوم.خلاصه ...

چه جوری غیر فعالش کنم؟ کمک می کنید درستش کنم؟

ممنون و 1++.
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1391، 05:25 ب‌ظ توسط Rezwan.Derakhshan »

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
منم این مشکل را توی دبیان داشتم اینجوری حلش کردم:
تو صفحه لاگین اون گوشه پایین یه شکل آدم آبی هست که دستاش را باز کرده (بهش میگن universal access) روش کلیل کن و تیک screen reader را بردار.
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
فعال بودن  این برنامه خیلی اوقات دردسر سازه . مثلا بعضی کلید ها میانبر inkscape  با یه سری گزینه های Universal Access Preference مشترک بودن و صفحه کلید من را از کار مینداخت .

اگر بش نیازی ندارید پیشنهاد میکنم کلا غیر فعالش کنید.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Rezwan.Derakhshan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
منم این مشکل را توی دبیان داشتم اینجوری حلش کردم:
تو صفحه لاگین اون گوشه پایین یه شکل آدم آبی هست که دستاش را باز کرده (بهش میگن universal access) روش کلیل کن و تیک screen reader را بردار.

خیلی ممنون که راهنمایی کردید درست شد.

فعال بودن  این برنامه خیلی اوقات دردسر سازه . مثلا بعضی کلید ها میانبر inkscape  با یه سری گزینه های Universal Access Preference مشترک بودن و صفحه کلید من را از کار مینداخت .

اگر بش نیازی ندارید پیشنهاد میکنم کلا غیر فعالش کنید.
ممنون از این که راهنمایی می کنید.

چه طوری می تونم کلاً غیر فعالش کنم؟(روی خودش که کلیک می کنم گزینه ای برای تنظیم نداره)

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
توی control center > system > universal access قسمت تنظیماتش هست.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
خیلی ممنون که راهنمایی کردید درست شد.
حالا که درست شد جلوی موضوع سوالت او بالا بنویس:
(حل شد)
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید