انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: امکان تلفقی دو میز کار؟؟  (دفعات بازدید: 608 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Masoud569

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
امکان تلفقی دو میز کار؟؟
« : 02 بهمن 1391، 06:01 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی به لینوکس مهاجرت کردم و بعد از تست چند توزیع مثل کوبونتو٫ پی سی لینوکس او اس٫ اوپن سوزه٫مینت اومدم سراغ اوبونتو.
الان دو تا میز کار دارم. یونیتی و گنوم.
واقعا این دو میز کار عالی هستند. ولی من می خوام بتونم امکانات دو میز کار را بر روی هم بیارم. می خواستم ببینم چنین چیزی امکان پذیر هست؟؟
مثلا بتونیم. طریقه چت با برنامه امپتی تو گنوم فوق العاده هست. یعنی به صورت پاپ آپ میاد بالا و امکان پاسخ  داره و ...
حالا می خوام بدونم امکان اوردن این قابلیت تو محیط یونیتی وجود داره؟

این اولین پست من هست و در صورتی که جای اشتباه یا موضوع اشتباه را انتخاب کردم از دوستان عذر خواهی می کنم.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
پاسخ : امکان تلفقی دو میز کار؟؟
« پاسخ #1 : 02 بهمن 1391، 06:26 ب‌ظ »
تلفیق میز کار ها فک نکنم ممکن باشه در مورد چت اولا مواظب باش معتاد نشی ثانیا منتظر دوستای با سواد بمون حتما کمکت میکنن:D

آفلاین Masoud569

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 03 بهمن 1391، 04:56 ق‌ظ »
خوب واسم فوق العاده است. امکان استفاده همزمان از یاهو. گوگل و فیس.بوک تازه توییتر هم بهش اضافه کنیم. عالی میشه. ولی از سبک چت کردن توی گنوم واقعا لذت می برم و از لنز های توی یونیتی.
اگه یونیتی از گنوم اومده باشه. پس باید این امکان وجود داشته باشه

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #3 : 03 بهمن 1391، 09:27 ق‌ظ »
همه این امکاناتی که شما میخوای توی یونیتی جمع میشه توی پنل بالا، اون عکس نامه. با برنامه Gwibber همش رو میشه یه جا دید (البته واسه +google هنوز امکاناتش کمه). بنده توی گنوم سیستم چت رو ندیدم ولی توی یونیتی واقعا عالیه. اگه هم یه پیام یا چیز جدید بیاد یه notification میده و از توی همون عکس نامه میشه پیام رو خوند و بعد از کلیک کردن روی پیام میشه بهش جواب داد.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Masoud569

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 03 بهمن 1391، 12:41 ب‌ظ »
همه این امکاناتی که شما میخوای توی یونیتی جمع میشه توی پنل بالا، اون عکس نامه. با برنامه Gwibber همش رو میشه یه جا دید (البته واسه +google هنوز امکاناتش کمه). بنده توی گنوم سیستم چت رو ندیدم ولی توی یونیتی واقعا عالیه. اگه هم یه پیام یا چیز جدید بیاد یه notification میده و از توی همون عکس نامه میشه پیام رو خوند و بعد از کلیک کردن روی پیام میشه بهش جواب داد.

ممنون بابت پاسخ
توی گنوم هم داره. تو قسمت setting گزینه Online Account اکانت ها را انتخاب می کنیم و بعد توسط دکمه User در بالا و سمت راست پنل می تونیم چت را فعال و غیر فعال کنیم.
و زمانی که پاپ آپ مسیج ها و آف های ما میاد. بسیار راحت میشه به اونا جواب داد. میخواستم بدونم در کل این امکان وجود داره که به جای مکانی که برای Instant Massaging یونیتی هست. اون را حذف کنیم و Instant Massaging گنوم اصلی را بهش اضافه کنیم.