انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو و ریکاوری اطلاعات  (دفعات بازدید: 1039 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین napo_40

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
نصب اوبونتو و ریکاوری اطلاعات
« : 01 بهمن 1391، 09:52 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

حقیقت امر ، من با علم این موضوعات این پست رو ایجاد کردم:
- بایستی قبل از نصب ، طریقه نصب رو مطالعه میکردم.
- باید سایت رو جستجو میکردم ( که کردم)
دوستان قضیه همیشگی و نصب اوبونتو و پاک شدن اطلاعات هاردم ، من بیشتر پست های قبلب رو خوندم ولی به تصمیم و راه حله قطعی نرسیدم ، حالا خواهش میکنم اگر کسی تجربه برگردوندن اطلاعات رو داره منت بر سر من بزاره برای یک کاربری که الان گیج پاک شدن اطلاعاتش هست با کمی حوصله بیشتر اموزش بده یا جایی رو معرفی کنه من هاردمو ببرم اونجا، ویندوز xp داشتم و اوبونتو نصب کرده و به جز 2 تا پارتیشن و دی وی دی رام چیزه دیگه ای رو نشون نمیده ، و اگه روی یکی از پارتیشن ها که حجم بالایی داره کلیک کنم میگه نمیشه mount  کرد ، امکان هر گونه اتصال ریموت (البته خواهشا ) هم محیا است.
منو ببخشید اگه وقت شما رو میگرم.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : نصب اوبونتو و ریکاوری اطلاعات
« پاسخ #1 : 01 بهمن 1391، 10:30 ق‌ظ »
خروجی دستور زیر رو از ترمینال بده:
sudo fdisk -l

آفلاین napo_40

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 01 بهمن 1391، 10:46 ق‌ظ »
ممنوم حتما ( چون هارد همراهم نیست تا قبل از شب نتیجه رو میگم)

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #3 : 01 بهمن 1391، 03:48 ب‌ظ »
اگه نرم افزاری نشد هر مغازه ای که رو شیشه نوشته تعمیرات تخصصی لوازم کامپیوتر، میتونه به صورت سخت افزاری اطلاعاتتون رو ریکاوری کنه ... از صحتش اطلاع دارم ولی از روشش...:(

آفلاین napo_40

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 01 بهمن 1391، 11:09 ب‌ظ »
سلام مجدد

متاسفانه به خاطر ماموریت کاری به شهرستان قادر نشدم نتیجه دستور درخواستی رو براتون ارسال کنم.

برای ریکاوری جای خاصی که قابل اطمینان از نظر کارش باشه سراغ دارید؟

ممنونم

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #5 : 02 بهمن 1391، 12:12 ق‌ظ »
سلام مجدد

متاسفانه به خاطر ماموریت کاری به شهرستان قادر نشدم نتیجه دستور درخواستی رو براتون ارسال کنم.

برای ریکاوری جای خاصی که قابل اطمینان از نظر کارش باشه سراغ دارید؟

ممنونم
داداش ممکن جایی‌ که برا من قابل اطمینان هست برا شما قابل اطمینان نباشه! فقط اینو مطمئن باشین که راهی‌ داره

اگه از دوستان یا اطرافیانتون بخوایین که اونا هاردو به یه جایی‌ ببرن که به طرف می‌شه اعتماد کرد حتما کارتون درس می‌شه

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #6 : 02 بهمن 1391، 12:18 ق‌ظ »
راستی‌ سفر بخیر برادر  ):P

آفلاین napo_40

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 04 بهمن 1391، 09:02 ق‌ظ »
سلام مجدد و تشکر از شما

تو این فاصله توسط کمک یکی از دوستام هارد رو نرم افزاری ریکاوری کردم ظاهرا اطلاعات دارن برمیگردن ، ممنونم بابت راهنماییتون .

میخوام از حوصلتون سو استفاده کنم و بپرسم : حالا که اوبونتو ضد حال زد بهم منم میخوام بهش ضدحال بزنم و میخوام سیستم عامل نوت بوکم رو اوبونتو نصب کنم با توجه به اینکه هاردم به رحمت ایزدی رفته اگه بخوام پارتیشن بندی کنم برای اوبونتو چه فضایی بزارم و اگه یه روزی خواستم ویندوز xp بصورت virtual box داشته باشم و اونم بتونه به همه درایو هام دسترسی داشته باشه چکاری باید انجام بدم ایا آموزش اطلا برای فرمت یا....برای اوبونتو سراغ دارید؟
ممنونم

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #8 : 04 بهمن 1391، 09:20 ق‌ظ »

میخوام از حوصلتون سو استفاده کنم و بپرسم : حالا که اوبونتو ضد حال زد بهم منم میخوام بهش ضدحال بزنم
ممنونم

سلام (: متاسفم که این اتفاق سخت برات افتاده و خوشحالم که اطلاعات برگشته. اما یک نکته رو لازمه بگم: اوبونتو بهت ضد حال نزد (: لینوکس یک سیستم عامل قویه و اگر بهش دستور بدی هارد رو فرمت کنه، گوش می ده و می کنه. در اصل خودت با دستور اشتباهی که دادی به خودت ضد حال زدی (: توی دنیای لینوکس بخصوص در دنیای انگولک کردن هارد، اگر چیزی رو درک نمی کنی بهتره کمک بگیری و دقیق یادش بگیری و تا آخر عمرت هم بلدش باشی. خوبی لینوکس دقیقا همینه: هر چیزی رو می تونی یکبار توش یاد بگیری و هیمشه بلدش باشی: مثل دوچرخه سواری.

در مورد سوالت هم خود لینوکس مثلا اوبونتو با کلی خرت و خورت و اینها به حدود ده گیگ احتیاج داره. در حالت عادی هم همه درایوهای ویندوزی رو می بینه. معلومه که اگر توش ویرچوال باکس بخوای باید به اندازه هاردی که می خوای ویرچوال باکست داشته باشه براش جا خالی بذاری و اگر هر فایل شخصی هم بخوای باید برای اونها هم جا خالی بذاری.

در نتیجه می شه حداقل ده گیگ + فضایی که برای هارد ویرچوال باکس می خوای + فضای فایل های شخصی است.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین napo_40

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 04 بهمن 1391، 09:29 ق‌ظ »
در مورد سوالت هم خود لینوکس مثلا اوبونتو با کلی خرت و خورت و اینها به حدود ده گیگ احتیاج داره. در حالت عادی هم همه درایوهای ویندوزی رو می بینه. معلومه که اگر توش ویرچوال باکس بخوای باید به اندازه هاردی که می خوای ویرچوال باکست داشته باشه براش جا خالی بذاری و اگر هر فایل شخصی هم بخوای باید برای اونها هم جا خالی بذاری.

در نتیجه می شه حداقل ده گیگ + فضایی که برای هارد ویرچوال باکس می خوای + فضای فایل های شخصی است.
[/quote]

ممنونم ، اگر بخوام ویرچوال با ویندوز xp  درایو لینوکس رو ببینه چی؟ نوع فرمت یا پیش نیاز نصب اوبونتو رو کجا میتونم ببینم؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #10 : 04 بهمن 1391، 02:17 ب‌ظ »
لینوکس معمولا روی فرمت های ext نصب می شه که تا جایی که من بودم، ویندوز از خوندنشون ناتوان بود. شاید پچی چیزی باشه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی