انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند مشکل در اوبونتو ۱۲.۰۴  (دفعات بازدید: 1043 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
چند مشکل در اوبونتو ۱۲.۰۴
« : 17 دی 1391، 12:37 ب‌ظ »
سلام.
اول ار همه این که من با Rubuntu کار میکنم، یه ریمیکس از اوبونتو ۱۲.۰۴ که توسط چند تا از دوستام ساخته شده با هدف اینکه امکان پژوهش های روبوکاپ روی اون به راحتی وجود داشته باشه. من چند تا سوال و مشکل دارم:
۱.software center باز نمیشه. خب البته مشکل زیاد خاصی نیست چون میتونم از apt-get یا synaptic استفاده کنم، ولی خب خیلی مصمم بودم که درستش کنم. وقتی توی ترمینال دستور software-center رو اجرا میکنم به این ارور ها برمیخورم:
javad@javad-HP-620:~$ software-center
ERROR:root:DebFileApplication import
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/db/__init__.py", line 3, in <module>
    from debfile import DebFileApplication
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/db/debfile.py", line 25, in <module>
    from softwarecenter.db.application import Application, AppDetails
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/db/application.py", line 28, in <module>
    from softwarecenter.backend.channel import is_channel_available
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/backend/channel.py", line 25, in <module>
    from softwarecenter.distro import get_distro
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/distro/__init__.py", line 194, in <module>
    distro_instance = _get_distro()
File "/usr/share/software-center/softwarecenter/distro/__init__.py", line 169, in _get_distro
    module = __import__(distro_id, globals(), locals(), [], -1)
ImportError: No module named Rubuntu
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/bin/software-center", line 140, in <module>
    from softwarecenter.ui.gtk3.app import SoftwareCenterAppGtk3
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/ui/gtk3/app.py", line 49, in <module>
    from softwarecenter.db.application import Application
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/db/application.py", line 28, in <module>
    from softwarecenter.backend.channel import is_channel_available
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/backend/channel.py", line 25, in <module>
    from softwarecenter.distro import get_distro
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/distro/__init__.py", line 194, in <module>
    distro_instance = _get_distro()
  File "/usr/share/software-center/softwarecenter/distro/__init__.py", line 169, in _get_distro
    module = __import__(distro_id, globals(), locals(), [], -1)
ImportError: No module named Rubuntu
خب ظاهرا مشکل اینه که برای اینکه سافتوار سنتر ایجرا بشه یه سری تابع فراخونی میشه که باید مقدار ubuntu رو برگردونن که اینجا چون موقع ریمکیس اسم توزیع به Rubuntu تغییر داده شده ارور برمیگردونن :دی سوال اینه که این مقدار رو از کجا و کدوم فایل میگیرن و چطوری فیکس کنم؟

۲.بعد از نصب xfce4 (البته ممکنه به دلیل هر چیز دیگه ای باشه ولی خب بعد از نصب اون اتفاق افتاد :دی) پیشنمایش عکس ها و بقیه فایل های تصویری توی ناتیلوس از کار افتاده. وقتی هم که با ناتیلوس فولدری رو باز میکنم که توس عکس یا فیلم یا فایل پی دی اف داره سی پی یو یوزیج به شدت بالا میره و مجبور میشم ناتیلوس رو کیل کنم. مشکل چیه؟

۳.اشتباهی evince رو با وجود اینکه نصب بود دوباره نصب کردم. حالا از کار افتاده و وقتی هم روش کلیک میکنم که باز بشه بارم سی پی یوزیج میرسه به حداکثر و مجبورم کیلش کنم :دی چیجوری برگردونمش به حال اول؟

۴.چند وقتیه که میخوام Ari-Os به جای این روبونتو نصب کنم. خب هر دو تا بر پایه اوبونتو ۱۲.۰۴ هستند. میشه یه جوری Ari-Os رو نصب کنم که پکیج هایی که دارم باقی بمونه؟

۵.در راستای مشکل قبلی تصمیم گرفتم از APTonCD استفاده کنم. پیکیج هایی رو که به صورت پیش فرض روی روبونتو نصب بودن رو نشون نمیده( یه سری چیزایی مثل Qt و Net Beans و یه سری ابزار های مربوط به روبوکاپ به طور پیشفرض روی روبونتو نصب شده ). من این ها رو به شدت لازم دارم :دی چیکار کنم که بشه با APTonCD یا هر چیز دیگه ای ازشون بک آپ گرفت؟

پیشاپیش ممنونم :دی .
« آخرین ویرایش: 17 دی 1391، 12:41 ب‌ظ توسط JBonline »
Free software is not software, Free software is the culture and thinking, not only about the copyright.

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
پاسخ : چند مشکل در اوبونتو ۱۲.۰۴
« پاسخ #1 : 17 دی 1391، 06:01 ب‌ظ »
اهم اهم :-"
(عذرخواهی میکنم بابت اسپم، نیاز بود بالا بیاد)
Free software is not software, Free software is the culture and thinking, not only about the copyright.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #2 : 17 دی 1391، 07:00 ب‌ظ »
ببینید دوستان چی روی روبونتو نصب کردن شما هم بیاید اونا رو روی اوبونتو نصب کنید همین . این همه دردسر هم نخواهید داشت
====================
برای مشکل پیش نمایش و اینها بنده روی اوبونتو 10.04 اوپن باکس نصبیدم و ناتیلوس رو ناکار کردم . گهگاه که ناتیلوس میخواد اجرا بشه ( نمیدونم چرا اصلا ناتیلوس باید اجرا بشه ) درصد پردازنده   به همراه 200 مگابایت  حافظه میره بالاتر .
خوب به سادگی ناتیلوس رو میبندم .
sudo kill 15 $(pidof nautilus)====================
برای evince :sudo apt-get remove --purge evince
sudo apt-get install evince
evince
======================
برید به این نشانی ببینید اونجا نیست ؟
/var/cache/apt/archives/

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 17 دی 1391، 07:31 ب‌ظ »
مشکل evince از این بود که با evince-common هم خوانی نداشت، چون evince قبلی رو از روی مخازن دانشگاه که مربوط به ابونتو ۱۲.۱۰ بود نصب کرده بودم. جفتشون رو پاک کردم و دوباره نصب کردم این مشکل حل شد.
به جای ناتیلوس فعلا از تونار استفاده میکنم، ولی خب خیلی خوبه اگه بشه ناتیلوس رو درست کرد چون بهش عادت دارم. هیچ راهی نیست؟
در مورد مشکل سوم هم متاسفانه پکیج های پیشفرض اونجا نبودن. البته این زیاد مهم نیست، چون میتونم برم سایت دانشگاه و از مخازن آفلاین هر چی میخوام نصب کنم :دی
در مورد اولی کسی ایده ای نداره؟

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 دی 1391، 07:38 ب‌ظ »
اضافه میکنم که وقتی ناتیلوس کیل بشه پس زمینه دسکتاپ سیاه میشه و آیکون ها محو میشن. پس بهتره کیلش نکنم :دی

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 بهمن 1391، 08:05 ب‌ظ »
خب مشکل اسم دیسترو رو حل کردم. محتویات این فایل رو:
/etc/*release
تبدیل کردم به:
DISTRIB_ID=Ubuntu
DISTRIB_RELEASE=12.04
DISTRIB_CODENAME=precise
DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu 12.04 LTS"
و مشکل حل شد :دی

+کسی واسه مشکل thumbnails ها تو ناتیلوس ایده ای نداره؟