بنده برای شبکه کردن اوبونتو با ویندوز 7 سه فایل دانلود کردم که هرسه تاشون نرم افزار سامبا بودن. دوتاشون با پسوند deb و یکیشون با پسوند tar.gz بودن.حالا می خوام نصبشون کنم که با استفاده از منابع اینترنتی با مشکلات فراوان فکر کنم نصب شد.البته یکی می گفت فایل deb با دوتا کیلیک نصبه اما اینطور نبود. یکی میگفت بازش کن توش نوشته install pacage روش کیلیک کن نصب میشه که اصلا یه همچین فایلی نبود توش.رو deb دوبار کیلیک میکنم میره تو softwar center و هیچ اتفاقی نمی افته.الن که روی یکی از فایلهای deb کیلیک میکنم میره تو مرکز نرم افزار و میگه installed میرم تو dash سرچش می کنم چیزی نمیاد.
میگن کار با اوبونتو آسونه
کسی هست بگه آیا میشه یه برنامه لینوکس رو مثه ویندوز از نت پیدا کرد و دانلود کرد و بعد به همون راحتی ویندوز نصبش کرد؟؟!!!
چرا اینقدر سختش می کنی !!!
روش که کلیک می کنی میره تو مرکز نرم افزاری بعد اینستال (با همون اسمی که نصبش کردی تو مرکز نرم افزاری باید تو دش دنبالش بگردی) تا اینجاش هم که ساده بود مشکل کجاس؟؟؟
نصب نرم افزار تو اوبونتو راحت تراز ویندوزه نه پیش نیاز نصب می خواد کهمعمولا خودش داره و اگر هم خواست بهت میگه نه پس نیاز نصب می خواد که تو لینوکس این یکی تقریبا وجود نداره (دانلود از مرکز نرم افزاریی مطمین تر از نصب از اینترنته که تو ویندوز 8 فقط کپی برداری کردن و فهمیدن مرکز نرم افزاری یعنی چه؟!!!)