انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل پشت مشکل  (دفعات بازدید: 972 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین makebiyaban

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
مشکل پشت مشکل
« : 06 بهمن 1391، 04:07 ب‌ظ »
بنده برای شبکه کردن اوبونتو با ویندوز 7 سه فایل دانلود کردم که هرسه تاشون نرم افزار سامبا بودن. دوتاشون با پسوند deb و یکیشون با پسوند tar.gz بودن.حالا می خوام نصبشون کنم که با استفاده از منابع اینترنتی با مشکلات فراوان فکر کنم نصب شد.البته یکی می گفت فایل deb با دوتا کیلیک نصبه اما اینطور نبود. یکی میگفت بازش کن توش نوشته install pacage روش کیلیک کن نصب میشه که اصلا یه همچین فایلی نبود توش.رو deb دوبار کیلیک میکنم میره تو softwar center و هیچ اتفاقی نمی افته.الن که روی یکی از فایلهای deb کیلیک میکنم میره تو مرکز نرم افزار و میگه installed میرم تو dash سرچش می کنم چیزی نمیاد.
میگن کار با اوبونتو آسونه
کسی هست بگه آیا میشه یه برنامه لینوکس رو مثه ویندوز از نت پیدا کرد و دانلود کرد و بعد به همون راحتی ویندوز نصبش کرد؟؟!!!

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : مشکل پشت مشکل
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1391، 04:35 ب‌ظ »
بنده برای شبکه کردن اوبونتو با ویندوز 7 سه فایل دانلود کردم که هرسه تاشون نرم افزار سامبا بودن. دوتاشون با پسوند deb و یکیشون با پسوند tar.gz بودن.حالا می خوام نصبشون کنم که با استفاده از منابع اینترنتی با مشکلات فراوان فکر کنم نصب شد.البته یکی می گفت فایل deb با دوتا کیلیک نصبه اما اینطور نبود. یکی میگفت بازش کن توش نوشته install pacage روش کیلیک کن نصب میشه که اصلا یه همچین فایلی نبود توش.رو deb دوبار کیلیک میکنم میره تو softwar center و هیچ اتفاقی نمی افته.الن که روی یکی از فایلهای deb کیلیک میکنم میره تو مرکز نرم افزار و میگه installed میرم تو dash سرچش می کنم چیزی نمیاد.
میگن کار با اوبونتو آسونه
کسی هست بگه آیا میشه یه برنامه لینوکس رو مثه ویندوز از نت پیدا کرد و دانلود کرد و بعد به همون راحتی ویندوز نصبش کرد؟؟!!!
چرا اینقدر سختش می کنی !!!
روش که کلیک می کنی میره تو مرکز نرم افزاری بعد اینستال (با همون اسمی که نصبش کردی تو مرکز نرم افزاری باید تو دش دنبالش بگردی) تا اینجاش هم که ساده بود مشکل کجاس؟؟؟

نصب نرم افزار تو اوبونتو راحت تراز ویندوزه نه پیش نیاز نصب می خواد کهمعمولا خودش داره و اگر هم خواست بهت میگه نه پس نیاز نصب می خواد که تو لینوکس این یکی تقریبا وجود نداره (دانلود از مرکز نرم افزاریی مطمین تر از نصب از اینترنته که تو ویندوز 8 فقط کپی برداری کردن و فهمیدن مرکز نرم افزاری یعنی چه؟!!!)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین makebiyaban

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 06 بهمن 1391، 04:50 ب‌ظ »
دستتون درد نکنه
من داخل نرم افزارا سرچ میکنم
آیکونه نرم افزار سامبا هم میاد و روش کلیک میکنم جای اینکه باز بشه دوباره میره به مرکز نرم افزار و می نویسه:
available from the "universe"source

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #3 : 06 بهمن 1391، 05:13 ب‌ظ »
یک بار این دستور رو بزنین :
sudo apt-get update
بعد برین به همون مرکز نرم افزار از بالا سمت چپ یک جا برایه سیرچ داره. هرچی که بخاین نصب کنین تو اون جا اسمش رو بزنین بعد خودش میارش انتخابش کنین . وقتی انتخابش میکنین زیرش یک گذینه میاد به اسم more info برین رو اون بزنین بعد وارد صفحه مربوط به اون نرم افزاری که انتخاب کردین میشه. وقتی وارد اون صفحه شد از سمت راست یک گذینه داره به اسم install رو اون که بزنین خودش دانلودش میکنه و نصبش میکنه.

از این ساده تر فکر نکنم بشه توضیح داد.

---------------------------------
نصب فایلایی که خودتون دانلود کردین :
اونایی که با فرمت tar.gz هستن که source نرم افزار هستن و باید کامپایل بشن که کلا خارج این بحث هست.
اپناییم که با فرمت deb هستن اگر روشون 2 بار کلیک کنین وارد نصاب فایل میشه که همون software scenter یا مرکز نرم افزار هستش که بالا گفتین واردش میشه ولی اتفاقی نمیفته. وقتی وارد نرکز نرم افزار شد سمت راست گذینه install داره.

---------------------------------
اگر اوبونتو تون رو مجازی ساز نصب شده و میخاین فایل به اشتراک بزارین بین دو سیستم مجازی و سیستم اصلی این راه اسون تره :
یک فایل از ویندوز 7 به اشتراک بزارین بعد با اوبونتو وارد یک فولدر بشین (هر فولدری مهم نیست) وقتی وارد فولدر شدین از بالا تب file رویه connect to server رو بزنین از اون جا نوع رو windows share انتخاب کنین و بعد ایپی رو بدین . اگر پسورد بخاد خودش می پرسه نمیخاد وارد کنین .بعد تمام فایلایه به اشتراک گذاشته شده از وین7 رو نشون میده.

« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1391، 05:21 ب‌ظ توسط alieblice »

آفلاین makebiyaban

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 06 بهمن 1391، 05:32 ب‌ظ »
دیگه خجالت میکشم چیزی بگم اما برای آخرین بار می گم.
من روی سیستمی که اوبونتو روش نصبه اینترنت ندارم وگرنه که خیلی راحت توی مرکز نرم افزاری اوبونتویی که به اینترنت نصبه میشه هرچیزی رو دانلود کرد و نصب کرد اونم فقط با یک کیلک.اینترنت من روی یه سیستم دیگه که ویندوز روش نصبه وجود داره که می خوام با اوبونتو به اشتراک بزارم.در ضمن اینترنت وایمکس ایزانسل اونم از نوع یو اس بی دارم که بغیر از ویندوز با چیز دیگه ای کار نمیکنه.حالا من با ویندوزه متصل به نت فایل deb یک نرم افزار رو دانلود کردم و ریختمش تو ابونتو که با نصبش مشکل دارم
بهتره که ابونتو رو یه جوری به اینترنت وصل کنم و بهتره از همون مرکز نرم افزار اقدام کنم که آسونتره

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #5 : 06 بهمن 1391، 06:06 ب‌ظ »
خب من الان فهمیدم که این دو پست ماله یک نفر هست :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54872.new.html#new

باید یک سرویس شیر اینترنت رو ویندوز راه بندازین.
اگر سیستم ویندوتون روش وایرلس داره اینترنت رو میتونین با adhoc به اویونتو بدین.
این کار رو انجام ندادم نمیدونم میشه یا نه.
تو ویندوز فکر کنم بشه اینترنت رو به بلوتوث شیر کرد اگر usb bluetooth دارین با بلوتوث لپتابتون شاید اینترنت بشه گرفت.