سلام
من هنگام نصب ابونتو ۱۲٫۱۰ طبق درخواست نرمافزار نصبکننده، برای کاربریم رمز گذاشتم. تا مدتی هم رمز درست کار میکرد و فقط log-in را به صورت اتوماتیک تنظیم کرده بودم.
چند روز پیش توی پنجرهی System Settings در قسمت User Account رمز را از بین بردم (البته درست یادم نیست چی کار کردم! ولی مطمئن هستم که رمز را عوض نکردم. فقط احتمالا هیچ رمز جدیدی نذاشتم). یعنی رمز قبلی را وارد کردم و جای رمز جدید را خالی گذاشتم.
همچنین در قسمت تنظیمات Brightness and Lock حالت قفل شدن بعد از خاموشی مانیتور را غیر فعال کردم.
حالا مشکل اینه که هنگامی که برای تایید کاربری در نرمافزارهای مختلف رمز سابق را وارد میکنم، تایید نمیکنه (حتی اگر هیچ رمزی هم وارد کنم باز هم تایید نمیکنه). رمز را عوض هم نمیکنه!
حتی این روش رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=45697.0(منظور از فایده نداشت اینه که به ظاهر درست عمل کرد اما وقتی وارد سیستم شدم دیدم هیچ تاثیری نذاشته)
الان عملاً هیچ کاری نمیتونم در سیستمم انجام بدم به غیر از پخش موسیقی!!! کمک کنید تا مجبور نشم ری-اینستال کنم!
خیلی هم تازه وارد هستم لطفا تا حد ممکن گرافیکی بگید اگر هم خطی میگید (!) لطفا توضیح کافی بدید.