انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایجاد نسخه ی لینوکس  (دفعات بازدید: 2924 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین KuhyaR

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
ایجاد نسخه ی لینوکس
« : 09 بهمن 1391، 10:49 ب‌ظ »
سلام دوستان

من دانشجوی سال آخر مهندسی نرم افزار هستم و مدتی هست که به open source رو آوردم و دارم تو محیطش فعالیت می کنم
به عنوان پروژه ی دانشجویی دارم روی ایجاد یک نسخه ی جدید کار می کنم
ممنون میشم اگر دوستان تجربه ای دارن مطالب آموزشی و هر نظری که فکر می کنن مفید میتونه باشه در تولید این نسخه در اختیارم بگذارند.

سپاسگذارم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1391، 11:26 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : ایجاد نسخه ی لینوکس
« پاسخ #2 : 09 بهمن 1391، 11:12 ب‌ظ »
عزیزم اینجا جستجو کن «جبیر» با انواع و اقسام اطلاعات و برخوردها، روبرو می‌شی که دیگه قید یه توزیع جدید زدن از سرت بیرون میره :)

آفلاین KuhyaR

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 09 بهمن 1391، 11:18 ب‌ظ »
 :D ممنون از راهنماییت
داخل توضیحاتم دلیل ایجاد یک توزیع رو شرح دادم

ممنون از توجهت :دی

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #4 : 10 بهمن 1391، 09:47 ق‌ظ »
اگر هم خواستی یک ریمستر بر پایه اوبونتو یا دبیان بسازی میتونی از remastersys استفاده کنی:
http://remastersys.com/

آفلاین KuhyaR

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 10 بهمن 1391، 11:39 ق‌ظ »
سلام حامد جان

ممنون از توجهت
آره اتفاقن تو ذهن خودمم بود که بیام یه نسخه ی خوب از فدورا یا اوبونتو رو بیام ریمستر کنم فکر می کنم بهترم باشه اما LFS از طرفی هست :دی

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #6 : 10 بهمن 1391، 01:01 ب‌ظ »
عزیزم اینجا جستجو کن «جبیر» با انواع و اقسام اطلاعات و برخوردها، روبرو می‌شی که دیگه قید یه توزیع جدید زدن از سرت بیرون میره :)
;D ;D ;D
-------------------------------------------------------
اگه پروژه دانشگاهی هست کافیه یه اوبونتو 12.04 با گنوم شل و cario dock یا docky ارائه بدید. برای زیبایی بیشتر هم از کانکی استفاده کنید و برای کمی تغییرات هم از افزونه های گنوم شل استفاده کنید.
https://extensions.gnome.org/
من استفاده از extension های bolt و Persian Calendar رو پیشنهاد میکنم.
در پایان هم کافیه از نرم افزار remastersys استفاده کنی. :)
http://linuxseason.ir/?p=2396

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #7 : 11 بهمن 1391، 01:33 ق‌ظ »
من دانشجوی سال آخر مهندسی نرم افزار هستم و مدتی هست که به open source رو آوردم و دارم تو محیطش فعالیت می کنم
ممنون میشم اگر دوستان تجربه ای دارن مطالب آموزشی و هر نظری که فکر می کنن مفید میتونه باشه در تولید این نسخه در اختیارم بگذارند.
جواب سوال شمارو از زبان خود استالمن میگم :

استالمن: "مردم و سازمان‌ها اغلب فکر می‌کنند اولین کاری که باید پس از پیوستن به جامعه آزاد انجام دهند ساختن یک توزیع است. اگر هدف توسعه مهارت‌ها باشد، شاید این راه خوبی باشد، اما به نظر من بیشتر آن توزیع‌ها به جز این کاربرد دیگری ندارند.

بنابراین از افراد می‌خواهم به جای ساختن توزیع جدید، تلاش‌هایشان را برای کمک به توزیع‌های آزادِ موجود متمرکز کنند.
برای اطلاعات بیشتر درباره توزیعهای آزاد گنو/لینوکس اینجا را ببینید: gnu.org/distros
"
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1391، 01:36 ق‌ظ توسط amin/~: »

آفلاین KuhyaR

• Newbie
  • *
ایجاد نسخه ی لینوکس
« پاسخ #8 : 12 بهمن 1391، 06:44 ب‌ظ »
جواب سوال شمارو از زبان خود استالمن میگم :

استالمن: "مردم و سازمان‌ها اغلب فکر می‌کنند اولین کاری که باید پس از پیوستن به جامعه آزاد انجام دهند ساختن یک توزیع است. اگر هدف توسعه مهارت‌ها باشد، شاید این راه خوبی باشد، اما به نظر من بیشتر آن توزیع‌ها به جز این کاربرد دیگری ندارند.

بنابراین از افراد می‌خواهم به جای ساختن توزیع جدید، تلاش‌هایشان را برای کمک به توزیع‌های آزادِ موجود متمرکز کنند.
برای اطلاعات بیشتر درباره توزیعهای آزاد گنو/لینوکس اینجا را ببینید: gnu.org/distros
"

با احترام به نظر استالمن و همچنین شما اما خب جامعه ی آزاد پیوستگی های آزاد هم با خودش داره و هرکسی با هر نظر و عقیده ای بهش می پیونده. که امیدوارم این نسخه هم راهی رو بره که براش از ابتدای شروع به کارش براش متصور شدم.
.
بعد یه جورایی ماها عادت به موضع گرفتن داریم و داشته هامون رو می خواهیم به یه نوع دیگه نشون بدیم به جای اینکه فکر کنیم برای کمک، "چون ماهیت این پست گرفتن فکر و نظر در راستای ایجاد بود" فکر می کنیم برای موضع گیری
 در هر حال ممنون از توجهتون

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #9 : 13 بهمن 1391، 06:30 ق‌ظ »
با احترام به نظر استالمن و همچنین شما اما خب جامعه ی آزاد پیوستگی های آزاد هم با خودش داره و هرکسی با هر نظر و عقیده ای بهش می پیونده. که امیدوارم این نسخه هم راهی رو بره که براش از ابتدای شروع به کارش براش متصور شدم.

بعد یه جورایی ماها عادت به موضع گرفتن داریم و داشته هامون رو می خواهیم به یه نوع دیگه نشون بدیم به جای اینکه فکر کنیم برای کمک، "چون ماهیت این پست گرفتن فکر و نظر در راستای ایجاد بود" فکر می کنیم برای موضع گیری
 در هر حال ممنون از توجهتون
نکته ی اول که بحثی توش نیست  :)
اما اینکه فکر میکنین ماها سعی میکنیم داشته هامون رو به نوعی نشون بدیم کاملا بی مفهومه واسم . مثل اینکه بگی ما سعی میکنیم حرف بزنیم !! خاصیت انجمن ها و گردهمایی ها اینه که داشته هامونو نشون بدیم  :)
از این بگذریم میخوام بگم شما چیزی رو که به عنوان "ماهیت پست" میای معرفی میکنی منطقی نیست به دلایلی که واضحه!
سوال وقتی بیراهه رفته جواب هم نامربوطه فکر میکنم :)

اون انرژی و وقتی که واسه ایجاد نسخه ی جدید بذاری اگر روی پیشرفت یه توزیع مثل آریوس بذاری هم هدف داره هم نتیجه!
ایجاد نسخه جدید هم هیچ دردی رو دوا نکرده تا حالا :D
شاد باشی همیشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 28 بهمن 1391، 12:01 ب‌ظ »
مشکل اینه افراد بعد از این که از محیط‌های بسته مثل ویندزد یا اپل می‌آن فکر می‌کنن گنو/لینوکس هم دارای اکوسیستم مشابهیه و تنها راه رسیدن به اهداف خودشون رو ایجاد یه توزیع گنو/لینوکس جدید (داخل پرانتر بگم کلمه‌ی «نسخه‌ی لینوکس جدید» معنی نداره) می‌بینن. درحالی که اگه بیش‌تر در این زمینه تحقیق و بررسی کنن می‌بینن که همه‌ی توزیع‌های دیگه، در حقیق توزیع شخصی خود اون‌هاست، چون جامعه‌ی آزاد تنها بر اساس خواست افراد همون جامعه‌است که مسیرش مشخّص می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین KuhyaR

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 01 اسفند 1391، 12:22 ق‌ظ »
مشکل اینه افراد بعد از این که از محیط‌های بسته مثل ویندزد یا اپل می‌آن فکر می‌کنن گنو/لینوکس هم دارای اکوسیستم مشابهیه و تنها راه رسیدن به اهداف خودشون رو ایجاد یه توزیع گنو/لینوکس جدید (داخل پرانتر بگم کلمه‌ی «نسخه‌ی لینوکس جدید» معنی نداره) می‌بینن. درحالی که اگه بیش‌تر در این زمینه تحقیق و بررسی کنن می‌بینن که همه‌ی توزیع‌های دیگه، در حقیق توزیع شخصی خود اون‌هاست، چون جامعه‌ی آزاد تنها بر اساس خواست افراد همون جامعه‌است که مسیرش مشخّص می‌شه

شگفتا از این ....

کامل صحیح می فرمایید  ;)

(((((((((به عنوان "پروژه دانشگاهی"))))))))))))

.............................
خیلی جالبه این سوال ها خیلی چیزهای حاشیه ایی هم به آدم منتقل می کنن. من همین موضوع رو در جایی دیگه هم به صورت سوال و به زبان دیگه پرسیدم. کسی نگفت دیر یا زود اومدی از ویندوز و مک یا جمله نقل قول کنن :دی
کلن جماعت عجبی غریبی هستیم ما ایرانی ها

"ممنون از راهنمایی هاتون دوستان"
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1391، 12:26 ق‌ظ توسط KuhyaR »