0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان من فایل eset_nod32av_64bit_en.linux از سایت Nod دانلود کردم. دوستان لطفا راهنمایی کنین که این فایل که با پسوند linux. چطور نصب کنم ؟
هرچند خودم توصیه نمیکنم نصب کنی ولی:روی فایل راست کلیک کن و از منو properties رو انتخاب کن،از تب permissions تیک allow execute رو فعال کن و بعد از فشردن close فایل رو مورد دابل کلیک قرار ده!
نقلقول از: Matrix.1372 در 11 بهمن 1391، 11:25 بظهرچند خودم توصیه نمیکنم نصب کنی ولی:روی فایل راست کلیک کن و از منو properties رو انتخاب کن،از تب permissions تیک allow execute رو فعال کن و بعد از فشردن close فایل رو مورد دابل کلیک قرار ده!تو لینک بهش اشاره شده...
نقلقول از: hseblis13 در 11 بهمن 1391، 11:36 بظنقلقول از: Matrix.1372 در 11 بهمن 1391، 11:25 بظهرچند خودم توصیه نمیکنم نصب کنی ولی:روی فایل راست کلیک کن و از منو properties رو انتخاب کن،از تب permissions تیک allow execute رو فعال کن و بعد از فشردن close فایل رو مورد دابل کلیک قرار ده!تو لینک بهش اشاره شده...بنده از صمیم قلب از شما عذرخواهی میکنم.متاسفانه لینک رو ندیدم.
نقلقول از: Matrix.1372 در 11 بهمن 1391، 11:39 بظنقلقول از: hseblis13 در 11 بهمن 1391، 11:36 بظنقلقول از: Matrix.1372 در 11 بهمن 1391، 11:25 بظهرچند خودم توصیه نمیکنم نصب کنی ولی:روی فایل راست کلیک کن و از منو properties رو انتخاب کن،از تب permissions تیک allow execute رو فعال کن و بعد از فشردن close فایل رو مورد دابل کلیک قرار ده!تو لینک بهش اشاره شده...بنده از صمیم قلب از شما عذرخواهی میکنم.متاسفانه لینک رو ندیدم.برادر این چه حرفیه من نوکر و شاگرد شمام!