انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل مودم hsf Conexant با معماری i686 در هاردی  (دفعات بازدید: 5198 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
من تا 2 روز قبل از عضو شدنم اینجا, انجمن رو برای نصب خیلی مطالعه کردم . مخصوصا برای مودم و vbox . اگر مطلبی در مورد سوال من که در زیر مینویسم وجود داره لطفا راهنمایی کنید و اگر نیست لطفا اگر کسی بلده بگه در ضمن من خیلی هم بلد نیستم مخصوصا در مورد خط فرمان.
سوال ؟
من اوبونتو رو نصب کردم مودم رو نه شناخت , scanmodem رو نصب کردم , درایور مودم رو از سایت Dell گرفتم , و طبق راهنما رفتم جلو تا دستور hsfconfig , Error داد , خوندم دیدم نوشته با معماری i686 نمی خونه و باید سورس رو کامپایل کنم ولی : 1- من کامپایل رو از سورس بلد نیستم که می خواستم یکی لطف کنه دستورات متنی لازم رو بگه و فایل های لازم قبل از دسترسی به اینترنت . 2- در مورد مودم چیکار کنم چون لپ تاب دارم . الان هم دارم با یه PC که ویندوز داره میام تو اینترنت.
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
آیا معماری i686 با i386 یکیه یا اسم دیگه ای داره.
من هیچی از این لینک نفهمیدم
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
به  این  لینک  مراجعه   کن  همین الان  بحث شد  در  مورد  معماری  ix86

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5427.0

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
اول بگم که من تازه برای اولین باره که توی یک انجمن وارد شدم ولی کار با این صفحاتو بلد نیستم , دستتون هم درد نکنه .
مشکل اول که هنوز هست ولی یه مشکل دیگه هم اینه که من خیلی از برنامه هایی که توی DVD هاردی دارم از اول به خاطر همین error معماری i686 نصب نمیشن , هیچ کاری نمی تونم بکنم , کامپایل از فایل های فشرده یا سورس رو هم بلد نیستم.
یا علی
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
معمولا اینجوریه  :

./configure
make
make install

اینارو   باید  توی  ترمینال  و  در  مسیری  که   فایل  رو  از  حالت  فشرده  خارج  کردی  بزنی...

ضمنا   حتما  یه  راهنمای   نصب  داخلش  داره   اونو  بخون  یا  آپلود  کن  ما  بخونیم .

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
دست شما درد نکنه اما من با لپ تاب نمی تونم وصل بشم اول گفته بودم من با یک PC  به اینترنت وصل میشم . سعی میکنم تا هرجوری هست اطلاعاتم واضح باشه.
1- در مورد مودم : من alsa روسیستمم نصب شده مال خوده DVD هاردی و درایورشم همونیه که تو تاپیک گفته ولی کلا میگه باید با c برای i686 کامپایلش کنم که منم نمی تونم . من کاملا دستوراتی رو که توی فایل اینستال گفته بود رو انجام دادم , مرحله آخر دستور hsfconfig کارا خراب میشه .
2- دستورات بالا هم که عمل نمی کنه و خطا میده با checkinstall هم اصلا کار نمی کنه .
3- بسته های deb هم نصب نمیشه , میگه اول باید فلان فایل رو نصب کنی , وقتی از تو synaptic سرچش میکنم می بینم نصبه .
اگه از تو خود اوبونتو می تونستم به اینترنت وصل بشم خیلی از مشکلات حل میشد .
یا علی
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
متوجه  نمیشم  بالاخره  مودمت  چیه ؟  alsa  یا   conexant hsf  ؟  

اگر ممکنه  اول  خروجی  scanmodem   رو بده.

بقیه رو بعد از این مرحله انجام میدیم.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
شرمنده من که وارد نیستم , alsa رو از همون لینکی که داده بودی خوندم , گفتم اینم نصب کنم شاید جواب داد . مودم هم همون hsf هست .
من یکبار دیگه تلاش کردم , موقع خطا بعد از error معماری میگه لطفا نصب کنید : apt-get install kernel -headers-2.6.18.-6-686 اگر براتون مقدوره لینکشو بزارید چون من توی ویندوزم . شاید جواب داد .
یا علی
یا علی

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
هرچی  خواستی  میتونی از اینجا  پیدا  کنی  :

http://packages.ubuntu.com/hardy

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
کسی که به غیر از behnam Gold جواب منو نداد .
اما بعد از کلی سروکله زدن خودم جواب خودمو میدم شاید اگر کسه دیگه ای خوند کمکی بهش بشه .
من رفتم دبیان نصب کردم , بعد درایوری رو که از سایت دل گرفته بودم نصب کردم , موقع hsfconfig یجا سوال میکرد پیش فرض هم no گذاشته بود , من yes زدم کد فعال سازی خواست بدون اینکه چیزی بنویسم enter کردم تموم شد . بعد چون از اینترنت هوشمند استفاده میکردم از pppconfig برای اتصال استفاده کردم , موقع تنظیمات جایی که پورت اتصال رو میخواست دستی نوشتم /dev/ttySHS0 . بعد برای اتصال از دستور pon provider که بجای provider نامی رو که اول انتخاب کرده بودم گذاشتم و به اینترنت با صدای مودم وصل شدم . موقع دانلود هم سرعتش تا 10 میرسید که تا حالا من همچین سرعتی نداشتم پس محدود هم نشده بود
اما دوباره دبیان رو پاک کردم تا روی اوبونتو این کار رو بکنم  که بعد از نصب درایور صدای سیستم پرید بعد کلی گشتن و راه امتحان کردن صدا اومد ولی موقع نصب درایور میگفت باید gcc.4.1 رو نصب کنی تا بتونه کامپایل کنه (gcc.4.1 توی اوبونتو نیست و من از روی مخازن dvd debian  از توی synaptic خواستم اجراش کنم که نشد , چون میگفت باید ورژن جدید رو پاک کنی بعد نصب کنی یعنی gcc4.2 رو پاک کنی که پیش فرض توی هاردی نصبه . اومدم پاکش کنم دیگه سیستم بالا نیومد .
نتیجه : برگشتم به دبیان و تا وقتی که لپ تابم همینه نمی تونم بیام به اوبونتو  در ضمن اگر کسی سوالی داشت درحد توان در خدمتم ولی شاید یه خورده دیر به دیر بشه
یا علی
یا علی

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
با سلام
کسی که به غیر از behnam Gold جواب منو نداد .
اما بعد از کلی سروکله زدن خودم جواب خودمو میدم شاید اگر کسه دیگه ای خوند کمکی بهش بشه .
من رفتم دبیان نصب کردم , بعد درایوری رو که از سایت دل گرفته بودم نصب کردم , موقع hsfconfig یجا سوال میکرد پیش فرض هم no گذاشته بود , من yes زدم کد فعال سازی خواست بدون اینکه چیزی بنویسم enter کردم تموم شد . بعد چون از اینترنت هوشمند استفاده میکردم از pppconfig برای اتصال استفاده کردم , موقع تنظیمات جایی که پورت اتصال رو میخواست دستی نوشتم /dev/ttySHS0 . بعد برای اتصال از دستور pon provider که بجای provider نامی رو که اول انتخاب کرده بودم گذاشتم و به اینترنت با صدای مودم وصل شدم . موقع دانلود هم سرعتش تا 10 میرسید که تا حالا من همچین سرعتی نداشتم پس محدود هم نشده بود
اما دوباره دبیان رو پاک کردم تا روی اوبونتو این کار رو بکنم  که بعد از نصب درایور صدای سیستم پرید بعد کلی گشتن و راه امتحان کردن صدا اومد ولی موقع نصب درایور میگفت باید gcc.4.1 رو نصب کنی تا بتونه کامپایل کنه (gcc.4.1 توی اوبونتو نیست و من از روی مخازن dvd debian  از توی synaptic خواستم اجراش کنم که نشد , چون میگفت باید ورژن جدید رو پاک کنی بعد نصب کنی یعنی gcc4.2 رو پاک کنی که پیش فرض توی هاردی نصبه . اومدم پاکش کنم دیگه سیستم بالا نیومد .
نتیجه : برگشتم به دبیان و تا وقتی که لپ تابم همینه نمی تونم بیام به اوبونتو  در ضمن اگر کسی سوالی داشت درحد توان در خدمتم ولی شاید یه خورده دیر به دیر بشه
یا علی

به نظر می آد شما جوابی به خودتون ندادید فقط صورت مسئله رو پاک کردین  ;)

آفلاین amirHP

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
    • binazir
سلام  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
حال سر و کله زدن با یه تازه کار دیگه رو دارین ؟ من برنامه ی اسکن مودم را اجرا کردم . مودم من از نوع alsa است . راهنمای نصب رایو رو خوندم و پکیج sl-modem-daemon را از اینترنت دریافت و نصب کردم . اما هر کاری می کنم . میگه مودم نصب نشده .
برای این کار از دستور :lspci | grep modemیا کد wvdial استفاده می کنم اما اولی جواب نداره و دومی میگه no detect ! و آیا برنامه ای برای مودم در حال اجراست ؟ لطفا راهنمایی کنید .
در ضمن بگم که من قبل از این درایو اینتل رو هم نصب کردم .امیدوارم مشکل به خاطر نصب دو درایو نباشه . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
تا یادم نرفته بگم مورد دیگه ای که بهش مشکوکم اینه که اوبونتو من مدل i686 اما sl-modem-daemon بر پایه ی i636 (؟) بود ؟ چون مدل دیگه ای نداشت .

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
سلاو دوست من :)
شما فایل modemdata.txt رو بگذارید تا راهنماییتون کنند
در ضمن بهتره واسه سوالتون یه تاپیک جدید ایجاد کنید ;)

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
سلام  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
حال سر و کله زدن با یه تازه کار دیگه رو دارین ؟ من برنامه ی اسکن مودم را اجرا کردم . مودم من از نوع alsa است . راهنمای نصب رایو رو خوندم و پکیج sl-modem-daemon را از اینترنت دریافت و نصب کردم . اما هر کاری می کنم . میگه مودم نصب نشده .
برای این کار از دستور :lspci | grep modemیا کد wvdial استفاده می کنم اما اولی جواب نداره و دومی میگه no detect ! و آیا برنامه ای برای مودم در حال اجراست ؟ لطفا راهنمایی کنید .
در ضمن بگم که من قبل از این درایو اینتل رو هم نصب کردم .امیدوارم مشکل به خاطر نصب دو درایو نباشه . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
تا یادم نرفته بگم مورد دیگه ای که بهش مشکوکم اینه که اوبونتو من مدل i686 اما sl-modem-daemon بر پایه ی i636 (؟) بود ؟ چون مدل دیگه ای نداشت .

به اینجا هم  یه سر  بزن  http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4123.15
یه  چیزایی  در مورد تنظیمات  wvdial  برای  sl   نوشته.