انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اندروید بده؟ (البته الآن شد مقایسه اندروید و سیمبین :|)  (دفعات بازدید: 10529 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
همین اول بگم که فقط پست آخر رو خوندم
>:(
--------------------------
میگو رو خیلی بهتر از سیمبیان میدونم
    :o

به نظرم مقایسه سیمبیان و اندروید اشتباهه چون از همه نظر اندروید وضعیت بهتری داره(پشتیبانی ، نرم افزار ، به روز بودن ، پشتوانه مالی و...) ;D   
قبلا رو این مورد ذکر شده بود ممنون که حرف خودم رو بهم برگردوندین :) تشکر داشت یادم میرفت چی گفتم :(

سرعت سیمبیان هم تا جایی که خودم امتحان کردم و از دوستان پرسیدم افتضاحه ;D ;D (مقایسه نمی کنم با توجه به پست بالا میگم که گفتن سبکه)
:o خوبه نتیجه رضایت بخشیه ;)
در ضمن اصلا سبک هست که هست. وقتی نمیتونه نیاز ها رو به خوبی بر طرف کنه چه فایده ای داره :o  . خوب میرم یه سخت افزار قوی می خرم.  :o :o   
خوب من که اینقدر پول دار نیستم همون قدیمی ها همچنان کار منو راه می اندازه :P

اگه سیمبیان بهتر بود هیچ وقت خود کشی نمی کرد تا مثله اندروید بشه.  ;D ;D ;D ;D ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) من که ندیدم کسی دیده به منم بگه البته این قضیه رو برعکس میدونم ولی حالا شما ........
باعث ریاکشن شدید من شدی؟!!!!!!!!!!!! بقول خودت اگه پستای قبلی رو خونده بودی متوجه بحث اصلی میشدی
البته بحث تموم شده هست ولی همون طور که آقا محسن تو پست قبل از شما توضیح دادن که حرف کلی چیه ولی من میخواستم که خودتون این نتیجه رو بگیرین
ابته پست قبل من هم آقا محسن گفتن دلیل و مدرکی برای حرفت ارایه کن :) البته من همون طور که گفتم دیگه دلیلی برای ادامه بحثم نمیبینم ولی شاید اگه پست ها رو بخونی به نتایج باور نکردی میرسی  ;) باور کن برادر ;D
« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1391، 09:54 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
تغییرات ظاهری آنا نسبت به بل رو چک کنید.
میگو رو از نظر زیر ساخت گفتم
اولین باره که کامل نخوندم و جواب میدم. واقعا عذر می خوام :oops:
چه فرقی میکنه به جای اینکه 1 تومن بدی N8 بده آرک اس بگیر
« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1391، 10:02 ب‌ظ توسط sorena100 »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
نخیر این قصه سر دراز دارد amin7r !!!!!!!!!!!!!!!
اگه سیمبین میخواست خودش رو شبیه به اندروید کنه (اینهمه رو پروژه سیمبن دوباره سرمایه گذاری نمیکرد)در ضمن تغییرات که حتی بعضیاش از اندروید هم جلوتره (البته اندرویدهای اون زمان)و تعداد صفحات دسکتاپ از 3 تا به 6 تا رسیده و یخورده هم رابط کاربری تغییر کرده ولی زیاد به چشم نمیاد
خوب مگه دیونه ای بری 1 تومن بدی n8 که یکی از آشغالای سیمبینه (واقعیته)و البته آرک اس هم همینطور(اینم واقعیته)
خوب من اگه 1 تومن داشتم میرفتم HTC DISIER X رو میخریدم که از هر لحاظ (البته بجز عکاسی با ان8 نه فیلم برداریا چون ان8 تو فیلم برداری سنسور لرزش گیر نداره!!!!!!!!!!! باور نکردنیه!!!!)از اون دو تا آشغال بهتره
البته هر کسی سلیقه ای داره ولی ان۸ از نظر سیمبین بازها بدترین گوشی نوکیاست و البته سی7 هم هست
اما براتون لینک مقایسه گذاشتم یه وقت اشتباهی در خرید نکنین
http://www.digikala.com/?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-Xperia-arc-s&Type=Specifications
برای اکسپریا بود و اینم برای اچ تی سی
http://www.digikala.com/?Products=Mobile&Product=Mobile-HTC-Desire-X&Type=Specifications#Tab
وظیفه ام راهنمایی یه وقت خدا زدو پولی داد خواستی بخری مقایسه کن بعد بخر

اگه برای کار کشیدن میخوای اچ تی سی رو انتخاب کن(سخت افزارش قویه) اما اکه برای کار دیگه ای میخوای اکسپریا رو انتخاب کن (دوربینش بهتره);)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
اما براتون لینک مقایسه گذاشتم یه وقت اشتباهی در خرید نکنین
http://www.digikala.com/?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-Xperia-arc-s&Type=Specifications
برای اکسپریا بود و اینم برای اچ تی سی
http://www.digikala.com/?Products=Mobile&Product=Mobile-HTC-Desire-X&Type=Specifications#Tab
وظیفه ام راهنمایی یه وقت خدا زدو پولی داد خواستی بخری مقایسه کن بعد بخر

اگه برای کار کشیدن میخوای اچ تی سی رو انتخاب کن(سخت افزارش قویه) اما اکه برای کار دیگه ای میخوای اکسپریا رو انتخاب کن (دوربینش بهتره);)
ممنون از لینک ها ولی خودم یه عمره این کاره ام :P
من هیچ وقت این گوشی هارو نمیخرم. اگه بخوام گوشی بگیرم یا اچ تی سی باترفلای یا نکسوس 4 که احتمال نکسوس بیشتره.
در ضمن هدفم این بود که بگم خیلی هم پول لازم نیست برای سخت افزار بدی.(فکر کنم 1 میلیون در عصر حاضر معقول باشه)

اگه سیمبین میخواست خودش رو شبیه به اندروید کنه (اینهمه رو پروژه سیمبن دوباره سرمایه گذاری نمیکرد)در ضمن تغییرات که حتی بعضیاش از اندروید هم جلوتره (البته اندرویدهای اون زمان)و تعداد صفحات دسکتاپ از 3 تا به 6 تا رسیده و یخورده هم رابط کاربری تغییر کرده ولی زیاد به چشم نمیاد
من متوجه نشدم. یعنی اضافه شدن 3 تا صفحه دسکتاپ پیشرفته؟!
یه سوال. شما سیمبان آنا و بل رودیدید؟ نوتیفیکیشن سنتر رو دیدی با اندروید مو نمیزنه؟( و توی بل اضافه شد)
حالا علت اینکه تا قبل از بل سعی نکردن مثل اندرویدش کنن چی بود؟ معلومه،  تا قبل از اون نوکیا هنوز باورش نشده بود اندروید از سیمبیان بهتره و نمی خواست با تغییر رابط کاربری و نزدیک کردن اون به اندروید باعث بشه مشتری فکر کنه که اندروید حتما یه چیزی داره که سیمبیان داره خودش رو شبیه اون میکنه. اما وقتی دیگه نوکیا هم فهمید که آخر راه سیمبیانه اون رو شبیه اندروید کرد.
-----------------------------------------------------------------------
کلا بحث رو ولش. هر کی هر چی دوست داره بگیره