انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با Xen در openSUSE 11  (دفعات بازدید: 4220 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سینا سعیدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
  • اعتیاد به لینوکس، غیر قابل ترک است!
    • وب‌لاف
مشکل با Xen در openSUSE 11
« : 27 تیر 1387، 06:42 ب‌ظ »
با YaST اومدم Xen رو نصب کردم. اما کار نمی‌کنه. وقتی اجرا می‌کنمش می‌گه Hypervisor is not running
یه منو هم به Grub اضافه شده که نوشته Xen
اما وقتی با اون بوت می‌کنم هیچ اتفاقی نمی‌افته. فقط یه shell می‌آد.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: مشکل با Xen در openSUSE 11
« پاسخ #1 : 28 تیر 1387، 03:40 ق‌ظ »
درایور کارت گرافیک رو نصب کردید درسته؟ من هم همین مشکل رو داشتم.
ببینید برای این که XEN کار کنه، حتما باید با او کرنلی که XEN توش فعال شده بوت بشید. یعنی همون توی منی گراب، همون گرینه‌ای که XEN داره. از طرفی چون شما برای اون کرنل قبلی (قبل از نصب XEN) درایور کارت گرافیک رو نصب کرده بودید، تنظیمات X Server رو بر اساس اون کرنل انجام داده، بنابراین با کرنل XEN بصورت گرافیکی بوت نمیشه.
حالا شما یه کاری بکنید. آخرین ورژن درایور مخصوص کارت گرافیکتون رو بگیرید، بعد با اون کرنل XEN بوت کنید،  بعد دوباره درایور کارت گرافیک رو (توی همون ترمینال) نصب کنید، ببینید اصلاً با XEN سازگار هست یا نه؟ اگه نصب بشه و محیط گرافیکی اجرا بشه (با همون کرنل XEN)، دیگه مشکلی نیست، فقط دیگه کرنل قبلی رو فراموش کنید و همیشه با همین کرنل XEN بوت بشید (چون احتمالاً دیگه با اون قبلی گرافیک بالا نمیاد) ولی اگه درست نشد(درایور نصب نشد) دیگه من نظری ندارم.

راستی از کدوم ورژن اوپن‌سوزه استفاده می‌کنید.
نمیدونم راه بهتری داره یا نه. ولی من اون موقع که میخواستم با ماشین محازی کار کنم، تنها راهی که پیدا کردم این بود که یه سوزهٔ دیگه هم نصب کنم مخصوص XEN بدون نصب درایور کارت گرافیک و نرم‌افزارهای اضافی و بازی‌ها. (غیر از اونی که قبلاً داشتم و توش درایور کارت گرافیک و نرم‌افزارهای موردنیازم رو نصب کرده بودم). اگه هاردتون جا داره، همین پیشنهاد رو بهتون میدم(پیشنهاد بهتری ندارم!)

راستی آقای سعیدی اون موقع که تازه یاد گرفتن لینوکس رو شروع کرده بودم، مقالات شما خیلی برام جالب و مفید بود، ازتون ممنونم. البته الآن دیگه اینترنت و اجتماع‌هایی مثل اینجا و تکنوتاکس رو ترجیح میدم به مجلات چاپی. ولی به هر حال مقالات شما (و کلاً مجلاتی مثل شبکه و بزرگراه رایانه و علوم رایانه) در جذب شدنم به سمت لینوکس خیلی موثر بود. تشکر.

آفلاین سینا سعیدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
  • اعتیاد به لینوکس، غیر قابل ترک است!
    • وب‌لاف
پاسخ به: مشکل با Xen در openSUSE 11
« پاسخ #2 : 28 تیر 1387، 02:58 ب‌ظ »
بله درایور کارت گرافیک ATI رو نصب کردم.
البته فعلن نمی‌حوام درایور جدید کارت گرافیک رو بگیرم. چون همونطور که تو ی تاپیک دیگه مطرح کردم بعد از نصب درایور موردم از linuxant صدا کلن قطع شده. و من بدون صدا هستم!  ;D با این وضیعیت می‌خوام openSUSE 11 رو عوض کنم. اول منتظرم ببینم صدا درست می‌شه یا نه. اگه شد حتمن کاری که گفتید رو امتحان می‌کنم. اما اگه نشد لینوکسم رو عوض می‌کنم.
درباره‌ی مقاله‌ها هم ممنون. این موضوعات مخصوصن لینوکس خواننده‌ی کمی داره. دلم می‌خواست بازخوردش رو ببینم. ممنونم. \\:D/