انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرق بین درایور کارت گرافیکی که انویدیا برای لینوکس میده با درایوری که جامعه متن  (دفعات بازدید: 3881 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
سلام دوستان
فرق بین درایور کارت گرافیکی که انویدیا برای لینوکس میده با درایوری که جامعه متن برای کارتهای گرافیکی مینویسن مانند
 glx-new
با این درایورهای آزاد میشه از حداکثر توان کارت گرافیکی استفاده کرد

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
معمولا  این  درایور های  آزاد  ضعیف  تر  عمل  میکنن  چون  سازنده   مستندات  کافی  در  مورد سخت افزار  و   دستورات  سطح  پایین  اون رو در  اختیار  جامعه ی  متن باز   قرار  نمیده  و  اصولا این  سخت  افزار ها  برای  نویسندگان  درایور   حکم  یک  black box    رو  داره  که  فقط  بر اساس   ورودی و  خروجی هاش  و مستندات  محدود  اون درایور  رو  می نویسن... ولی با این  اوصاف  کیفیت  کار  نزدیک به درایور اصلی  هست .

در مورد  اون  مدلی هم  که  گفتی  اطلاعی  ندارم  من   یک   ati    64MB   دارم    ;D

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
به نظر من درایور nVidia بهتر جواب می ده. اما بهتره که از نوع متن بازش استفاده کنید. چون نمی توان به درایور nVidia زیاد اعتماد کرد. چرا، چون سورسش در دسترس نیست.
اینو بخونید:
http://www.technotux.org/html/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15360&highlight=
مقاله ریچارد ستالمن هست که به فارسی هم ترجمه شده و پیشنهاد می کنم بخونیدش.

آفلاین sorset

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
    • CodeCorona
سلام
من الان درایور خود انویدیا رو نصب کردم و یک ماژول برای هسته کامپایل کرده
چطور میتونم حذفش کنم و درایور متن باز رو نصب کنم؟

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
ممنون دوستان
بيشتر كارم تبديل فيلم هستش شك داشتم تو تبديل كارايي درايوري كه جامعه متن باز براي كارت هاي گرافيكي مينويسن

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
بسیار  عالی   ،اگر  از این کارا  زیاد  میکنی  و  یک  یا   چند تا  سیستم  اضافی  هم  داری  یه   سری هم  به  open mosix    بزن    سرعت  کارت  رو  میبره بالا.