انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا گنو/لینوکس را دوست دارم-- نمودار یادگیری!  (دفعات بازدید: 4464 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dostajn

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
با سلام خدمت همگی
بعد از یه کنکور سنگین خواستم یه تفریحی بکنم که دیدم به! :biggrin:  یه مسابقه راه انداختن اقای توکلی گل و دوستان منهم همینجوری پریدم وسط \\:D/
من می خواهم روند یادگیری وکسب مهارت در سیستم های گنو/لنوکس و ویندوز رو با معادلات ریاضی بازسازی کنم!
به نظر من یادگیری در هر دو سیستم عامل دو حالت داره:
1-ابتدای کار که کاربر اولیه هستین
2-کم کم به کاربر حرفه ای تبدیل میشین!
(حدودی هست! زیاد جدی نگیرین)
در ویندوز:
1- شما به یه دنیا جدیدی قدم گذاشتین که همه چیز عالیه،هرچی بخواین فراهمه، امکانات فت و فراوون و...هر مشکلی (البته توی این سطح) بربخورین به راحتی حل میشه! کلی آدم میبینی که عین مشکل شما رو داشتن و براحتی کمک می کنن . معادله یادگیری در این حالت شبیه y=x هست ! کم کم دارین پیشرفت می کنین و صد البته اطلاعات مفیدی بدست می یارین.
2- تو یه مرحله ای دیگه هر کاری می کنی به بن بست می خوری ](*,)، اعصابت از کرش کردن الکی و بدون علت نرم افزار بهم می ریزه! کلی وقت میذاری روی یه موضوعی که فکر میکنی راه حل اما یهو می بینه نه بابا این اونی که می خوای نیست  خوب چیکار می کنین! این موضوع رو کنسل می کنید و می رید دنبال یه موضوع بهتر جالبه، مجبورین کل دانسته هاتون رو هم بذارین زمین و دوباره بشین شاگرد کلاس اول! یعنی خیلی ساده برگردین به خونه اول به همین دلیل این مرحله میشه مثل معادله قطبی گل رز.
r(α)=7cos(7α+.98)
در گنو/لینوکس:
1- ورودی دنیا قرقات و همه چیز بی ریخت، آدم سرش گیج میره، بالا میاره  :oops: و... برای یه مشکل کوچلو پوستت کنده میشه!آدم قحطیه! انگار افراد اولین باره با مشکلی مثل مشکل تو مواجه می شوند، نهایت کمکی که به تو میکنند اینه که یه جوابی می دن که انگار مال عصر دایناسورها بوده ! و خلاصه انگار داری دور خودت می چرخی  :o درست مثل معادله قطبی حلزونی! r(α)=0.99α+6)
2- دیگه کم کم با روال های برنامه ریزی، برنامه نویسی ، اشکال زدایی و پشتیبانی که توی این سیستم وجود داره آشنا میشی و تقریبا یافتن جواب در هر زمینه ای راحت و تقریبا یه روند داره و اینجاست که جو لینوکس می گیری  :guitar: و دیگه قلبت با ضربان گنو میزنه ! هر روز یه مورد جدید، یه راه جدید و یه دریچه تازه به دنیای جدید.
البته شاید یه مقدار اطلاعات کسب کنی که برات مفید نباشه اما خوبی که داره اینه که یه سکو می شه برات و تو را یه مرحله می فرسته جلو:)
با یه شیب کم، افتان و خیزان سطح اطلاعاتت می ره بالا درست مثل معادله y=x+sin(3.2x+2.6)!
یه مثال:
من برای شروع کار با avr رفتم سراغ بیسکام! اوایل عالی بود و خوب جواب می داد اما یه کم که مهارتم بیشتر شد دیدم نه بالا مالی نیست بنابراین همه چی رو گذاشتم زمین + دانش  خودم!
اومدم سمت کدویژن که ناخواسته (خدا رو شکر) کشیده شدم سمت avr-gcc اوایل خیلی مشکل بود و دهن سرویسی بود اما خدا شکر نبضش اومدم دستم اوایل هر خطایی می داد می مردم و زنده میشدم تا مشکل حل بشه ( تازه نصفه و نیمه!) اما الان انگاری  با کامپایلر مثل دو تا آدم داریم با هم صحبت می کنیم(البته گهگداری درد دل هم می کنیم!!! ;D)
الان که دیگه avr جواب کارهام رو نمیده دارم می رم سمت arm-gcc خدا روشکر مشکل خاصی نیست همون مطالب avr هست منتها با یه شکل دیگه!
به نظر من بهترین خصوصیت گنو/لینوکس همین نظم و برنامه ریزی عالی در برنامه نویسی و پشتیبانی و عملکرد گروهی هست که داره، همه هر کاری دلشون بخواد می کنند اما روی یه برنامه مشخص کار می کنند برای همین هم هرچند برنامه های زیادی ایجاد میشه اما کارکردن با اونها، یافتن و رفع مشکلات برنامه ها مثل هم و ساده هست برخلاف ویندوز که هر شرکت برای خودش هدف خاصی داره که فقط به درد همون مجموعه می خوره و برای مجموعه دیگر باید از نو شروع به کار کنی!
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1391، 08:06 ب‌ظ توسط dostajn »

آفلاین ســــــــــینا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
    • دنیای آزاد
عالی بود

مطلب متفاوتی نوشتی، نوشته ها در مورد ویندوزت رو بیشتر از گنو.لینوکس دوست داشتم و از 2تا نمودارها خیلی خوشم اومد و فقط یه گنو/لینوکسی این نمودارها رو کاملا درک میکنه :)
دنیای آزاد
http://cnaLUG.Blogfa.com

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
اصولا لینوکس بهترین پلتفرم برای برنامه نویسی در هر زمینه اییه. 8)
حتا برنامه نویسی NET. تو لینوکس بهتر از ویندوزه ;D (البته مبالغه بود)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
نمودارات عالی بودن. مخصوصا نمودار دوم و مخصوصا قسمت اولش. دقیقا اولش همین‌جوری آدم دور سرش خودش پر می‌خوره!
من یادم هست که اولا برای نصب یه نرم‌افزار یک روز کامل تو اینترنت می‌گشتم و بعدش میرفتم سورسش رو دانلود می‌کردم و آخر سر هم نمی‌تونستم نصب کنم بر می‌گشتم سر جای اول.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
Unix is an IDE.
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است

آفلاین dostajn

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
عالی بود

مطلب متفاوتی نوشتی، نوشته ها در مورد ویندوزت رو بیشتر از گنو.لینوکس دوست داشتم و از 2تا نمودارها خیلی خوشم اومد و فقط یه گنو/لینوکسی این نمودارها رو کاملا درک میکنه :)
سلام
ممنونم از نظرتون! این برداشت بنده بود از سیستم عامل ها(البته مک رو ندارم! چه بهتر که ندارم ;D). خرسندم اگه نقد دیگه ای دارین یا می تونید این نوشته رو تکمیل کند حتما ذکر کنید.
بازم ممنون
نمودارات عالی بودن. مخصوصا نمودار دوم و مخصوصا قسمت اولش. دقیقا اولش همین‌جوری آدم دور سرش خودش پر می‌خوره!
من یادم هست که اولا برای نصب یه نرم‌افزار یک روز کامل تو اینترنت می‌گشتم و بعدش میرفتم سورسش رو دانلود می‌کردم و آخر سر هم نمی‌تونستم نصب کنم بر می‌گشتم سر جای اول.
ممنون
من دفعه اول به هارد رو پکوندم! حتی هنوزم تو فهمیدم اسم پارتیشن ها مشکل دارم!(تقصیره ویندوزه!)
Unix is an IDE.
اول متوجه منظورتون نشدم اما با این لینک http://blog.sanctum.geek.nz/series/unix-as-ide/عمق قضیه رو درک کردم!
البته بهتون بگم ویندوز خصوصا ویندوز هشت هم داره به این هدف نزدیک میشه! :---) :
مسئول انفورماتیک شرکتمون به من یه ویندوز هشت تازه نصب شده رو نشان داد. خودش مونده تو کف! ویندوز بدون نصب هیچ نرم افزاری میتونست فایل pdf رو نمایش بده  :-\" (البته بماند خودم دکمه پرینت رو توی سیستم براش پیدا کردم!)
دیگه داره میره سمت IDE کامل! فقط نمی دونم کی می رسه :lolflag: