انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور Refresh Rate و رزولوشن رو در اپن‌سوزه 12.3 کنترل کنم؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 2260 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
با سلام

همونطور که از موضوع مشخصه میخواستم ببینم چطور میشه Refresh Rate و رزولوشن رو در اپن‌سوزه 12.3 کنترل کرد؟
من امروز نصب کردم اما چشمام اذیت میشه فکر کنم مشکل از همین باشه
تو yast گشتم چیزی پیدا نکردم ( کابر مبتدی لینوکس اینا رو هم داره :) )

پ.ن: ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست اما اگر میشه راهنمایی بفرمایید چطور میتونم بفهمم که اپن‌سوزه کارت گرافیک و مانیتور رو شناخته و نیاز نیست مثلا دوباره کارت گرافیک نصب بشه

با تشکر
« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1391، 03:51 ب‌ظ توسط myusac »
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
از مسخره کردن بگیرید تا بی‌سواد خواندن کاربران ویندوز
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم

آفلاین Alims

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام
در مورد Refresh Rate به ترتیب System Settings/Universal Accessببین چیزی دستگیرت میشه.
و در مورد شناسایی سخت افزارهم Administrator Settings/Hardware/Hardware Information تمام سخت افزارهای شناسایی ونصب شده رو میتونی ببینی

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
دوست عزیز ممنون از جوابت از قسمت configure desktop / display and monitor میشه کنترل کرد مشکل اینه که هربار ری بوت میکنم کامبیوتر رو برمیگرده سر 59mhz میخواستم ببینم مشکلش چیه؟؟ حالا غیر از اینکه هردفعه دستی هم میارم بالا احساس نمیکنم تغییری کرده باشه
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم

آفلاین myusac

• Full Member
  • *