انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: از بین مایکروسافت(2007، 2010 و 2013/365) کدوم توسط wine کامل ساپورت میشه؟  (دفعات بازدید: 2621 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
به دلیل موضوعی که اینجا گفتم، لازمه که روی سیستم، مایکروشافت آفیس حتما باشه چون مدرسه هاشون محتوا رو روی پاورپوینت میخوان. بگذریم.
ازبین سه تا مجموعه آفیس اخیر شرکت مایکروشافت، کدوم یکی روی wine بی دردسر و کامل اجرا میشه؟
آفیس 2007
آفیس 2010
آفیس 365
برای اجرای آفیس، واین بهتره یا play-on-linux؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=33502.0
تاپیکی که لینک دادی به حز پست اول بقیه پستها همه اسپم بود! توی اون تاپیک که 6 ماه پیش بوده نتونسته بودن با MS Office فارسی بنویسند. هنوز نمیشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شما با همون لیبره آفیس که استاندارده اسلایدت رو بساز، بعد بدون خین و خین‌ریزی ازش خروجی ppt بگیر. از خود آفیس مایکروشافت هم بهتر جواب می‌ده و اسلایدت استانداردتره ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
شما با همون لیبره آفیس که استاندارده اسلایدت رو بساز، بعد بدون خین و خین‌ریزی ازش خروجی ppt بگیر. از خود آفیس مایکروشافت هم بهتر جواب می‌ده و اسلایدت استانداردتره ;)
من 6 ماهی میشه رنگ و رخ مایکروسافت آفیس رو ندیدم. همونطور که گفتم برای خودم نمیخوام: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56382.0.html
توی مدرسه ها ویندوز کار میکنند و فایلهای pptx/docx به عنوان پروژه بهشون میدن. فایلهای مایکروسافتی توسط لیبره/اوپن کامل پشتیبانی نمیشن (منظورم فایلهایی که با مایکروسافت آفیس تهییه شده) و بعضی مواقع به هم ریختگی هایی ایجاد میکنه. این ها هم بچه دبستانی ان و تا راه بیفتند کار داره!
من 4 تا case و 3 تا لپ تاپ الان پیش روم هست. تا حالا 2 مینتxfce و یک اوبونتو12.04.1 نصب کردم.
این مایکروسافت آفیس رو هر طور هست باید روی لینوکس راه بندازم والا باید 7 ت ویندوز هم نصب کنم. که اون وقت پدرم در میاد  ](*,)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
لیبره‌آفیس۴ از نظر بازکردن ooxml خیلی خیلی بهتر شده. امتحانش کردی؟
من خودم در این طمینه چون دنبالش نرفتم نمی‌دونم. ولی یادمه در زمان دانشچویی یکی از دوستانم روی اوبونتو آفیس ۲۰۰۳ مایکروشافت رو نصب کرده بود، و شنیدم یه سرویس‌پک برای ۲۰۰۳ اومده که ooxml رو باز می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
لیبره‌آفیس۴ از نظر بازکردن ooxml خیلی خیلی بهتر شده. امتحانش کردی؟
نه هنوز. خودم منتظرم بیاد تو مخازن اصلی.
برای اینایی که آفیس 365 و 2010 دیدن، با اون شکل و شمایل زیبا، اول کاری لیبره آفیس رو نشونشون بدم شبیه آفیس 2003 هست، کپ میکنند. بچه ان، نمیشه حالیشون کرد که آفیس لیبره از نظر بنیاد مستندات معتبرتر از آفیس مایکروسافته  :-k

نقل‌قول
نقل‌قول
من خودم در این طمینه چون دنبالش نرفتم نمی‌دونم. ولی یادمه در زمان دانشچویی یکی از دوستانم روی اوبونتو آفیس ۲۰۰۳ مایکروشافت رو نصب کرده بود، و شنیدم یه سرویس‌پک برای ۲۰۰۳ اومده که ooxml رو باز می‌کنه
2003 قدیمیه!
منتظر می مونم شاید یکی MS office رو ران کرده باشه و مشکل فارسی نویس شو حل کرده باشه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,33502.msg391372.html#msg391372

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
تا جایی که من می دونم 2007 بدون مشکل نصب میشه
2010 هم میشه هم نمیشه. تو اینترنت زیاد دیدم که نصب کردن ولی خودم نتونستم نصب کنم . تو یکی از شماره هایه fullcircle magazine اموزش نصب 2010 بودش.
من هم با wine تست کردم هم با play on liux با هیچ کدوم نتونستم نصب کنم.
برایه فایلایه powerpoint هم اگر از اون حرکات انیمیشنی براش گذاشته باشن یا اجرا نمیشه یا قاط میزنه .

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
مشکل نصبش نیست مشکل تایپ فارسی هست البته مشکلات دیگری هم داره از جمله وقتی می خواستم یه فرمول بنویسم کلا Wine به درد نمی خوره جز واسه چند بازی همین !
خدایش کی این لیبره آفیس می خواد یه رابط قشنگ واسه خودش درست کنه بابا حالمون گرفته می شه می ریم توش ! یه حالت چندش به آدم دست می ده شما هم حس کردید !  :(
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1391، 08:28 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اتّفاقاً من هر بار این آفیس‌های بعد از ۲۰۰۳ مایکروشافت رو می‌بینم احساس می‌کنم یه دلقک داره باهام شوخی می‌کنه! به جان خودم ;D

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
اتّفاقاً من هر بار این آفیس‌های بعد از ۲۰۰۳ مایکروشافت رو می‌بینم احساس می‌کنم یه دلقک داره باهام شوخی می‌کنه! به جان خودم ;D

:o :o :o البته سایز چشم چپی رو ۱۰ برابر کنین!